ایسنا/اردبیل رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: سند آمایش باید محور و اساس طرح‌های پژوهشی، مطالعاتی و تحقیقاتی در اردبیل قرار گیرد.
داود شایقی روز گذشته ۱۵ مرداد در جلسه کارگروه آموزش و پژوهش استان در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اظهار کرد: سند آمایش استان که به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده در قالب طرح‌های پژوهشی و مطالعاتی می‌تواند بستر اجرایی مطلوبی به خود بگیرد که ما آمادگی داریم در قالب طرح‌های پژوهشی از این بستر فراهم شده بهره بیشتری بگیریم.

وی تصریح کرد: هر چند ما در حوزه پژوهش با کمبود اعتبارات از محل نیم درصد دستگاه‌ها روبه‌رو هستیم اما برای هزینه‌کرد یک میلیارد تومانی در این حوزه بهتر است یک یا 2 طرح شاخص با محوریت سند آمایش تصویب شده تا خروجی مطلوبی را از این طرح‌های پژوهشی، مطالعاتی و تحقیقاتی شاهد باشیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: در کنار فراخوان برای جذب طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی از بین 24 دستگاه استانی، امسال بر اساس بخشنامه شورای عطف، نیازسنجی‌ها در این حوزه انجام شده تا از ابتدای امسال همکاران ما سعی کنند تا عناوین این طرح‌ها را احصا و آماده فراخوان کنند.

شایقی افزود: با ابلاغ دستورالعمل بند «ه» قانون بودجه امسال، مقرر است تا در یک پروسه علمی طرح‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد که از بین 99 عنوان طرح پژوهشی ارسال شده به دبیرخانه 49 عنوان انتخاب و در این نشست مورد ارزیابی و تأیید نهایی قرار گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: هفت دستگاه اجرایی در استان از مراحل انتخاب عنوان پژوهشی حذف شدند و برای سایر دستگاه‌های اجرایی قرار شده تا بر اساس عناوین طرح‌ها، اجرا و مطالعات آنها را شاهد باشیم.

شایقی به بدهی برخی از دستگاه‌های اجرایی از بابت اجرای طرح‌های پژوهشی اشاره کرد و ادامه داد: در کنار پرداخت 80 میلیون تومان بدهی سال‌های گذشته، امسال یک میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار پژوهشی استان است که نسبت به سال گذشته 20 تا 25 درصد افزایش را شاهد هستیم.

وی اضافه کرد: در تعامل با دانشگاه‌های استان آمادگی داریم تا طرح‌های پژوهشی و مطالعاتی بر مبنای سند آمایش اجرایی و عملیاتی شود تا در حوزه‌های مختلف اشتغال، محیط زیست، کشاورزی، عمران و آبادانی استان بتوانیم گره‌ها را برطرف و تقویت نظام اجرایی را شاهد باشیم.

شایقی بیان کرد: بهتر است طرح‌های پژوهشی در همه ابعاد شکل اجرایی و عملیاتی به خود بگیرد چرا که انجام طرح‌های مطالعاتی کتابخانه‌ای جز هدررفت منابع هیچ نتیجه‌ای به همراه ندارد.

انتهای پیام

source

توسط postbin