همان طور که می‌دانید عمده مطالب دانشگاهی کاربردی نیستند و فقط جنبه تئوری دارند. اگرچه مفاهیم تئوری پایه و اساس مهندسی عمران هستند اما لازم است در کنار این موارد مطالبی اجرایی و کاربردی مثل آموزش اجرای ساختمان و آموزش دفتر فنی در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
به گزارش ایسنا به نقل از آکادمی عمران، واحدهای آزمایشگاهی و عملی حوزه مهندسی عمران خیلی کم و گاهی صرفا بررسی صحت برخی نکات تئوری است. این در حالی است که وقتی یک دانشجوی مهندسی عمران از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شود بازار کار از او انتظار دیگری دارد.
انتظار می‌رود که به صفر تا صد مراحل ساخت یک ساختمان مسلط باشد، توانایی مدیریت کارگاه را داشته باشد، بتواند با ارگان‌ها و شرکت‌های مربوط، به خوبی نامه نگاری کند و از پس چالش‌های پیش روی ساخت بربیاید!
آیا دانشگاه‌ها چنین مهندسانی تربیت می‌کنند؟! در پاسخ باید بگوییم خیر!
اکثر فارغٰ‌التحصیلان دید کافی نسبت به اجرای ساختمان ندارند و تنها موارد تئوری را پاس کردند!
پس نمی‌توانند به راحتی وارد بازار کار شوند یا وقتی وارد شدند به دلیل نداشتن دانش فنی این حوزه باید مدت زمان زیادی را خاک خوری کنند یا با پایین‌ترین حقوق کار کنند تا بلکه روزی صاحب دانش و تجربه شوند و حرفی برای گفتن داشته باشند.
در بسیاری از مواقع حتی با خاک خوری هم نمی‌شود دانش فنی را به درستی یاد گرفت. چرا که گاهی افراد با دانش، تمایلی به آموزش دادن ندارند یا انتقال درست مفاهیم و آموزش دادن اصولی را بلد نیستند.
یادتان باشد مهندس عمران تازه وارد برای افراد با سابقه یک نوع تهدید حساب می‌شود.
معمولا افراد جوان‌تر در کارگاه، چالاک‌تر هم هستند. معمولا می‌توانند زمان بیشتری برای کارگاه بگذارند، انعطاف پذیری بیشتری دارند و در کنار وظایف خود شاید چند وظیفه دیگر هم انجام دهند.
چون ابتدای مسیر هستند توقع مالی و حمایتی کمتری از کارفرما دارند و در کل از دید خیلی‌ از کارفرماها گزینه بهتری‌ هستند.
اما فراموش نکنید که اگر آن نیروی جوان با این همه ویژگی خوب، تخصص کافی نداشته باشد می‌تواند ضررهایی به کارفرما بزند که چندین برابر حقوق یک سال خود است.
پس در این بین کارفرماها عمدتا دنبال افراد کم سابقه ولی بلد کار و مسلط هستند.
آموزش اجرای ساختمان آکادمی عمران به فارغ التحصیلان و مهندسین عمران کمک می‌کند تا بتوانند به این تسلط برسند. اما چگونه؟!
می‌دانید یکی از خطرناک‌ترین مراحل اجرای ساختمان گودبرداری است و اکثر مهندسین از این مرحله ساخت ساختمان وحشت دارند.
در بخش گودبرداری آموزش اجرای ساختمان از دو پروژه نیلینگ، یک پروژه انکراژ، دو پروژه تاپ دان، یک پروژه سازه نگهبان خرپایی، یک پروژه مهار متقابل، دو پروژه نمونه برداری از خاک، یک پروژه زهکشی آب به دلیل بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی بازدید شده و نکات اجرایی هر کدام با جزئیات در کارگاه فیلم‌برداری و توضیح داده شده است تا در کنار مباحث تئوری به خوبی با ریزه‌کاری‌های اجرا آشنا شوید.
با مشاهده این آموزش می‌توانید با سابقه کم حتی خیلی بیشتر از مهندسین با سابقه هم دانش داشته باشید. مگر یک مهندس با سابقه چند تا روش پایدارسازی گود را تجربه کرده؟ شما همه روش‌ها را در کارگاه می‌آموزید!

آموزش دفتر فنی
در بین شما افرادی هستند که به حوزه اجرایی علاقه ندارند. سرو کله زدن با کارگرها، چالش‌های اجرایی و کار در شرایط جوی مختلف رو نمی‌پسندند. دوست ندارند رو لباس و کفششان خاک بنشیند.
در زمستان کنار بخاری و در تابستان کنار کولر هستند. از نظر مالی نیز حقوقشان نه تنها کمتر از اجرا نیست بلکه گاهی بیشتر هم هست. شاید بپرسید مگر می‌شود؟! بله می‌شود!
دفترفنی قلب تپنده یک شرکت پیمانکاری است. اگر مهندسین دفترفنی یک شرکت نتوانند در مناقصه‌ای برنده شوند یا با نوشتن صورتجلسات و صورت وضعیت‌های خوب نتوانند تمام هزینه‌کرد پیمانکار را از کارفرما بگیرند تمام زحمت تیم اجرایی شرکت نابود شده، شرکت سودی نمی‌کند و مجبور به تعدیل نیرو می‌شود.
آخرین نیرویی که از یک شرکت پیمانکاری تعدیل می‌شود مهندس دفترفنی است چرا که تا آخرین روز باید صورت وضعیت قطعی دهد، اگر نیاز باشد لایحه تاخیرات و لایحه ضرر و زیان دهد. برای آزادسازی ضمانت‌نامه‌های پیمانکار اقدام کند و به دنبال پیروزی در یک مناقصه برای کار بعدی باشد!
پس اهمیت مهندسین دفترفنی را دست کم نگیرید. مهندسین عمران در دوران دانشگاه تنها یک واحد متره و برآورد داشتند که بدیهی است خیلی مختصر و غیر کاربردی بوده اما آموزش دفتر فنی آکادمی عمران اینجا به داد شما می‌رسد.
تمام ریزه‌کاری‌های قرارداد نویسی، شرایط عمومی و خصوصی پیمان، متره و برآورد، صورت وضعیت نویسی کارکرد و تعدیل، تهیه و تنظیم لایحه تاخیرات و ضرر و زیان، چگونگی شرکت در یک مناقصه و راز و رمز پیروزی در آن در آموزش دفتر فنی آکادمی عمران به نام نخبگان دفترفنی بر طبق پروژه‌های واقعی آموزش داده شده تا با خیال راحت صفر تا صد این حوزه را یاد بگیرید و از آن به خوبی کسب درآمد کنید.
بگذارید برای پاسخ به این سوال یک مثال بزنیم. به نظر شما یک مهندس عمران با ۲۰ سال سابقه چند نوع سقف اسکلت بتنی را اجرا کرده است؟ دو تا؟ چهار تا؟ گاهی سال‌ها فقط سقف تیرچه و بلوک کار می‌کنند و از اجرای سایر سقف‌ها اطلاعی ندارند.
در دوره اجرای ساختمان آکادمی عمران از سقف‌های کوبیاکس، یوبوت، بابل دک، وافل، اینتل دک، دال پیش تنیده، دال پیش ساخته، دال دو طرفه و تیرچه و بلوک بازدید شده و نکات اجرایی هر کدام در کارگاه توضیح داده شده است. حالا خودتان کسی که این آموزش را دیده با کسی که صرفا به خاک خوری و یادگرفتن از رو دست بقیه اکتفا کرده مقایسه کنید!
آموزش اجرای ساختمان و آموزش دفتر فنی آکادمی عمران دو ناجی مهندسین در این بازار رقابتی هستند که نه کار به اندازه کافی هست و نه فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار دانش خوبی از دانشگاه با خود آوردند.
آکادمی عمران

انتهای رپرتاژ آگهی

source

توسط postbin