وی گفت: در این جلسه نمایندگان همه سازمانهای حاضر نسبت به پاسداشت جانفشانیها و فداکاریهای شمار فراوانی از نظامیان، غیر نظامیان و عموم هموطنان عزیز در قبال این رویداد بزرگ ملی که همانا یک تجاوز آشکار به حریم کشور بود و به شهادت و مجروح شدن شمار فراوانی منجر شد، موافق بودند.
دبیر چهاردهمین تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران افزود: دستگاههای عضو دبیرخانه هم در این مدت فرصت دارند تا شخصیت فداکاری که در ایام جنگ ۱۲ روزه کار ویژهای انجام داده و شایسته دریافت تندیس هستند را شناسایی و به دبیرخانه معرفی کنند.
دانشجویان علاقهمند شرکت در مراسم تندیس فداکاری هم میتوانند در مدت باقیمانده کاربرگ ثبتنام در مراسم را از طریق نشانی tandisfadakari.mfjd.ir تکمیل و ارسال کنند.
معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، هر سال این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» را با همکاری وزارتخانهها، سازمانها و موسسات ذیربط بر اساس آییننامه مصوب در شورای سیاستگذاری در سطح ملی و بینالمللی برگزار میکند و از شماری دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت فداکار از سراسر کشور با اهدای لوح تقدیر، تندیس فداکاری و جوایز نقدی تقدیر میکند.
برگزاری جشنواره ادبی هنری با عنوان #ای_ ایران_ بخوان برای عموم
رحیمیان در ادامه گفت: در این جلسه با هدف حفظ و ثبت رویدادهایی چون این حماسه بزرگ ملت ایران با برگزاری جشنواره ادبی هنری با عنوان #ای_ ایران_ بخوان در قالبهای شعر، داستان کوتاه، عکس، تصویرسازی (پوستر) برای عموم اعم از دانشجویان و غیر دانشجویان نیز موافقت شد.
بر این اساس جشنواره مسابقه «ادبی-هنری» #ای_ایران_بخوان که شرکت در آن برای عموم آزاد است در قالبهای شعر، داستان کوتاه، عکس، تصویرسازی (پوستر) برگزار میشود که مهلت ارسال آثار به جشنواره تا ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۴ تعیین شده است.
ارسال آثار جشنواره #ای_ایران_بخوان شامل شعر، داستان کوتاه، عکس، تصویرسازی (پوستر) از طریق نشانی پست الکترونیکی tandisjahat@gmail.com امکانپذیر است.
source