تعادل و… دلالت بر حمله گذرای ایسکمی مغز (TIA) یا دیگر مشکلات می کنند و در صورت بروز چنین علایمی مراجعه به اورژانس و دریافت درمان های طب رایج ضروری است. پس از تشخیص حمله گذرای مغزی، هدف اصلی، کاهش خطر تشکیل لخته و التهاب در عروق و افزایش خون رسانی مغزی است که علاوه بر درمان های طبی می توان از میان برخی غذاهای فراسودمند گزینه های مفید و اثربخشی انتخاب کرد. انار بهترین میوه برای افراد دچار سکته انار سرشار از آنتی اکسیدان های قوی و بهترین آبمیوه برای بیماران دچار سکته قلبی و مغزی است. البته آب انار باید تازه و طبیعی و با مزه ترش و شیرین و نه صرفا ترش باشد. پژوهش های بالینی …
نمودار توسط موسسه تحقیقاتی ملی چشم در استرالیا اختراع شده است که وضعیت دقیق چشم را با توجه به استانداردهای معاینه چشم به شما اعلام خواهد کرد. این نمودار را می توان روی دیوار چسباند و 20 قدم از آن فاصله گرفت. معمولا از شما خواسته می شود که روی یکی از چشم های خود را بپوشانید و حروف را نشان دهید. 4. معاینه تیزبینی چشم معاینه های آنلاین زیادی از طریق صفحه کامپیوتر و گوشی تلفن همراه در دسترس افراد قرار می گیرد. به همین دلیل انتخاب های وسیعی برای آن وجود دارد. وضعیت هایی مثل ناتوانی برای تمرکز کردن به اجسام نزدیک یا حساسیت چشم به نور می تواند باعث ایجاد خطاهایی در حین معاینه ها شود …
پروتئین کافی برای دختران نوجوان اهمیت و ارزش ویژه ای دارد؛ حتماً توصیه می شود در رژیم غذایی آن ها از حبوبات و انواع گوشت ها استفاده شود. در کنار این مواد غذایی، تأکید می کنیم که تمام گروه های غذایی لازم برای یک تغذیه سالم از جمله غلات سبوس دار، سبزی ها، تخم مرغ، حبوبات و لبنیات کم چرب باید توسط دختران نوجوان مصرف شود. بانوان روغن مفید مصرف کنند این متخصص تغذیه در خصوص مصرف روغن نیز گفت: دختران نوجوان باید از روغن های مفید، یعنی چربی های نوع خوب که در آجیل ها، روغن کانولا(کلزا)، روغن کنجد و روغن زیتون وجود دارد، به مقدار کافی استفاده کنند. دختران نوجوان ما مادران آینده هستند …
به گزارش صد آنلاین ، دانستن نشانه های کمبود مواد مغذی و اقدام فوری برای رفع آن می تواند به شما در پیشگیری از از دست رفتن حافظه و مشکلات مرتبط کمک کند. مواد مغذی که کمبودشان می تواند منجر به کاهش حافظه شود مواد مغذی مختلف می توانند عملکرد طبیعی مغز و توانایی شناختی را مختل کنند، مانند: ویتامین D: سطح پایین ویتامین D با کندی پردازش شناختی و افزایش خطر افسردگی و از دست دادن حافظه مرتبط است (سطح زیر 30 ng/mL خطر زوال عقل و آلزایمر را 2–3 برابر می کند). این ویتامین از رشد سلول های مغزی حمایت می کند و به تنظیم انتقال دهنده های عصبی که بر خلق وخو و حافظه تأثیر می …
حیوانات انجام شد، برای بازنگری در سلامت جنین چشم اندازی تازه ارائه می کند. سوفی استکولوروم – نویسنده اصلی مطالعه – می گوید: تا امروز بیشتر روی سلامتی مادر و آثار منفی رژیم های پرچرب مانند افزایش وزن بیش ازحد تمرکز بودیم اما نتایج ما نشان می دهد بوهایی هم که جنین و نوزاد در معرض آن ها قرار می گیرند، ممکن است مستقل از سلامتی مادر بر آینده جنین اثر بگذارد. پژوهش های گذشته نشان داده اند که در موش های دارای اضافه وزن، خطر چاقی کودکان بالاتر است اما در این مطالعات عامل خطر فقط بوییدن غذاهای چرب نبود و موش های مادر غذاهایی را مصرف می کردند که هم زمان بوی چربی هم داشتند. …
…. فصد خون با کاهش بار خونی بر روی کبد، عملکرد آن را بهتر می کند و باعث کاهش التهاب در کبد شده و علائم مرتبط با مشکلات کبدی را کاهش می دهد. کلیه ها نیز در دفع سموم از بدن نقش دارند و اگر نتوانند کار خود را به خوبی انجام دهند، سلامت کل بدن را به خطر خواهند انداخت. فصد خون می تواند به حذف مواد زائد اضافی از بدن کمک کند که خود عاملی مهم در حفظ سلامت کلیه هاست. این شیوه درمانی به خصوص برای کسانی که داروهای خاصی را به مدتی طولانی مصرف می کرده اند و دچار عوارض کلیوی آنان شده اند، بسیار مفید است. آکنه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد و یکی از این دلایل، تجمع چربی ها در زیر …
دنیا قرار دارد. الگوی غذایی سنتی کشور های یونان، ایتالیا، اسپانیا و پرتغال بر پایه چربی های سالم مانند آووکادو، روغن زیتون و آجیل، و مصرف منظم غذا های دریایی بنا شده است. غلات کامل، حبوبات، سبزیجات برگ دار و میوه ها نقش اصلی را در این رژیم ایفا می کنند و مصرف گوشت قرمز معمولاً به یک بار در هفته محدود می شود. چطور به کاهش وزن کمک می کند؟ هرچند این رژیم بیشتر به عنوان یک الگوی سلامت طولانی مدت شناخته می شود و تأثیر چشمگیری در کاهش خطر بیماری های قلبی و زوال شناختی دارد، اما اگر کالری روزانه را حدود 1500 کالری نگه دارید، کاهش وزن تدریجی و ماندگار اتفاق می افتد. مطالعات نشان …
به گزارش صد آنلاین ، در سال های اخیر، قرص های اسید چرب امگا 3 به یکی از پرطرفدارترین و شناخته شده ترین مکمل های غذایی تبدیل شده است. از سلامت قلب و عروق گرفته تا تقویت مغز، کاهش التهاب و حتی بهبود خشکی چشم، خواص بی شمار این اسید چرب ضروری هستند. اما کارشناسان می گویند همه مکمل های امگا 3 قابل مصرف نیستند و در صورت خرید و مصرف، فواید لازم را به بدن نمی رسانند. بتابراین هنگام خرید باید نکاتی را مد نظر قرار داد. نکاتی که کمتر کسی از آن خبر دارد. امگا3 باید فاقد جیوه باشد یکی از بحث های اصلی درباره امگا3، مساله آلودگی ماهی ها به فلزات سنگین است. ماهی ها ممکن است در محیط زیست …
دادند و بر اساس الگوهای مغزی، سن مغز هر فرد را محاسبه کردند. یافته ها قابل توجه بود: برای هر یک واحد کاهش در امتیاز سلامت خواب، فاصلهٔ بین سن واقعی و سن مغزی فرد حدود شش ماه افزایش پیدا می کرد. به عبارت دیگر، کسانی که در گروه خواب ضعیف قرار داشتند، مغزهایی داشتند که تقریباً یک سال پیرتر از سن تقویمی آن ها به نظر می رسید. چرا خواب برای طول عمر و سلامت بلندمدت مهم است؟ اهمیت خواب تنها به احساس سرزندگی روز بعد مربوط نیست. به گفتهٔ ابیگیل داو، پژوهشگر ارشد و نویسندهٔ همکار این مطالعه در مؤسسه کارولینسکا: خواب رفتاری کاملاً بنیادی است که نقشی اساسی در متابولیسم، عملکرد سیستم …
نه فقط با نرخ تورم رسمی همخوانی ندارد، بلکه به مراتب جلوتر از رشد دستمزد حرکت کرده است. بررسی داده های تورمی نشان می دهد که فشار اصلی افزایش قیمت ها بر دوش دهک های پایین درآمدی قرار گرفته است. برخلاف تصور رایج، تورم صرفا یک عدد میانگین نیست، بلکه توزیع آن میان طبقات مختلف جامعه نابرابر است. خوراکی ها به دلیل سهم بالایی که در هزینه های خانوارهای کم درآمد دارند، بیشترین نقش را در فرسایش قدرت خرید این گروه ایفا می کنند. رشد بیش از 100 درصدی قیمت نان، غلات، میوه و خشکبار در کنار جهش لبنیات، عملا ستون فقرات سفره کارگری را هدف قرار داده است. در چنین شرایطی حتی اگر …
در وضعیت نگران کننده ناامنی غذایی قرار داده است. بر اساس گزارش های اخیر سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد و سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، تا سال 2030 بین 580 تا 650 میلیون نفر در جهان ممکن است همچنان دچار سوءتغذیه مزمن باشند. بیشترین آسیب پذیری مربوط به آفریقا و جنوب آسیا خواهد بود. میانگین دسترسی جهانی به کالری روزانه احتمالاً به حدود 3100 کیلوکالری خواهد رسید، اما در کشورهای فقیر این میزان پایین تر باقی می ماند. رژیم غذایی جهانی نیز به تدریج به سمت مصرف بیشتر گوشت، لبنیات، میوه و سبزیجات حرکت می کند، درحالی که در کشورهای فقیر همچنان غلات پایه اصلی تغذیه است. درنتیجه، تحقق هدف …
…. استفاده منظم از ارده، به ویژه در وعده صبحانه، می تواند نیاز بخشی از کلسیم روزانه بدن را تأمین کند و نقش مؤثری در پیشگیری از ضعف استخوان داشته باشد. سلامت پوست و مو ارده سرشار از ویتامین E و آنتی اکسیدان های طبیعی است؛ موادی که برای جوانسازی پوست و جلوگیری از خشکی و آسیب اکسیداتیو ضروری اند. مصرف مداوم ارده می تواند به روشنی و نرمی پوست کمک کند و حتی در سلامت مو نیز اثرگذار باشد. حمایت از سیستم ایمنی وجود مواد معدنی مانند روی، آهن و سلنیوم باعث می شود ارده نقش مؤثری در تقویت سیستم دفاعی بدن داشته باشد. این عناصر به بدن کمک می کنند عملکرد سلول های …
. گلو را مرطوب نگه دارید و آب کافی بنوشید. مصرف لبنیات غلیظ یا چرب را محدود کنید تا مخاط گلو غلیظ نشود. در صورت درد شدید، غذاهای نرم و له شده را ترجیح دهید. غذاهای خشک، تند، اسیدی یا سرخ شده درد و سوزش را تشدید می کنند. غذاهای نرم، پخته، له شده و مایعات ولرم به بهبود سریع تر گلو کمک می کنند و روند التیام را تسهیل می کنند. منابع: goodrx healthline nutrition med
گلوتن موجود در گندم بهتر است غلات بر پایه گلوتن مانند نان ها و بیسکویت ها حذف شوند و از برنج و کینوا و نان های گلوتن فری استفاده شود. گوشت های فراوری شده به طور کامل باید از رژیم غذایی حذف شوند، اما مصرف گوشت مرغ و ماهی تازه و تخم مرغ در این رژیم منعی ندارد. از مصرف حبوبات شامل عدس و لوبیا اجتناب شود. از سبزی های نفاخ از قبیل انواع خانواده کلم ها، پیاز، سیر و موسیر، بامیه، کنگر فرنگی و مارچوبه، نخود فرنگی و قارچ پرهیز شود، اما از بادمجان، کدو سبز، گوجه فرنگی و خیار می توان استفاده کرد. میوه هایی که علائم را تشدید می کنند، عبارتند از سیب، زرد آلو …
ورزشکار ضروری است. برای پیشگیری از کمبود آهن و بهبود عملکرد ورزشی، زنان ورزشکار باید منابع غذایی زیر را در رژیم خود بگنجانند: گوشت قرمز: بهترین منبع آهن و هموگلوبین. گوشت مرغ: منبع آهن و پروتئین با قابلیت جذب مناسب. ماهی: آهن بالا و اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامتی عمومی بدن. حبوبات: لوبیا و نخود منابع غنی آهن گیاهی هستند. غلات کامل: آرد سیاه، گندم کامل و جوی دوسر. سبزیجات سبز: اسفناج، جعفری، کلم و بروکلی. مغزهای آجیلی: بادام، پسته و گردو. تخم مرغ: منبع آهن و پروتئین با کیفیت بالا. همچنین …
، سیر خام یا خشک را هر روز مصرف کنید. 2. ممکن است سطح کلسترول بد را کاهش دهد دانشمندان آمریکایی به این نتیجه رسیده اند که مکمل عصاره ی سیر می تواند سطح کلسترول بد یا LDL را در بیماران مبتلا به کلسترول بالا تا 10 درصد کاهش دهد. در مطالعات حیوانی انجام شده روی موش ها صحرایی نشان داده شد که سیر منجر به سنتز کلسترول در سلول های کبد شد. طرز استفاده می توانید برای کاهش سطح کلسترول بد، هر روز یک تا دو حبه سیر خام بخورید. 3 . ممکن است خطر بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهد محققان به این نتیجه رسیده اند که سیر می تواند تقریبا از تمام …
source