سئو سایت

موک‌گویتسی ماسیسی، رئیس جمهور بوتسوانا کشور واقع‌شده در جنوب قاره آفریقا، به تازگی آلمان را تهدید کرده است که ۲۰ هزار فیل را به آلمان خواهد فرستاد.

آگهی

در اوایل سال جاری وزارت محیط زیست آلمان به دلیل نگرانی‌های موجود درباره شکار فیل‌ها در بوتسوانا، احتمال وضع محدودیت‌های سخت‌گیرانه‌تر برای واردات «تروفه شکار» از فیل‌ها را مطرح کرد.

تروفه، نشانه‌ای از یک شکار موفق محسوب می‌شود. سر جاندار، بدن تاکسیدرمی شده آن، دندان‌ها، عاج، و شاخ‌ها از اجزایی هستند که نگهداری شده و بازار خرید و فروش خاص خود را دارند.

بوتسوانا شکار فیل را در سال ۲۰۱۴ ممنوع کرد، اما در سال ۲۰۱۹ تحت فشار مردم محلی به این محدودیت‌ها پایان داد. این کشور اکنون سالانه سهمیه‌هایی برای مجوز شکار صادر می‌کند.

آقای ماسیسی استدلال کرده است که تلاش‌های حفاظتی منجر به انفجار در جمعیت فیل‌ها در بوتسوانا شده است و شکار وسیله مهمی برای کنترل آنهاست. او به روزنامه آلمانی بیلد گفت گله‌های فیل‌ها به اموال مردم خسارت وارد می‌کردند، محصولات را می‌خوردند و ساکنان را زیر پا له می‌کردند.

او با بیان اینکه تصمیم آلمان «فقط بوتسوانایی‌ها را فقیر می‌کند»، گفت: «این بسیار آسان است که در برلین بنشینیم و در مورد امور در بوتسوانا نظر بدهیم. این ما هستیم که بهای حفظ این حیوانات را برای جهان می‌پردازیم.»

رئیس‌جمهور بوتساوانا با بیان اینکه جمعیت فیل‌های کشورش به ۱۳۰ هزار عدد رسیده است، پیشنهاد ارسال ۲۰ هزار فیل به آلمان را مطرح کرد و گفت: «آلمانی‌ها بیایند با این حیوانات زندگی کنند، همانطور که می‌خواهند ما با آنها زندگی کنیم. این یک شوخی نیست.»

بوتسوانا، خانه بزرگترین جمعیت فیل‌های جهان، در حال حاضر به منظور مقابله با «رشد بیش از حد جمعیت فیل‌ها» ارسال ۸ هزار فیل به آنگولا و ۵۰۰ فیل دیگر به موزامبیک را پیشنهاد داده است. مقامات در ماه مارس همچنین تهدید کردند که ۱۰ هزار فیل را به لندن خواهند فرستاد.

رئیس‌جمهوری این کشور با اشاره به اینکه «مایلیم چنین هدیه‌ای را به آلمان تقدیم کنیم»، گفت: «نه را به عنوان پاسخ قبول نمی‌کنم.»

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

سخنگوی وزارت محیط زیست آلمان در واکنش گفته است که بوتسوانا هیچ نگرانی‌ای را در این خصوص با آلمان مطرح نکرده است. وی گفت: «با توجه به از دست رفتن نگران‌کننده تنوع زیستی، ما مسئولیت ویژه‌ای داریم تا هر کاری را انجام دهیم تا واردات تروفی‌های شکار منطبق با محیط زیست و قانونی باشد.»

این مقام وزارت محیط زیست آلمان با بیان اینکه کشورش یکی از بزرگترین واردکنندگان تروفی‌های شکار در اتحادیه اروپا محسوب می‌شود، اضافه کرد در حال حاضر بحث در اتحادیه اروپا در مورد محدودیت‌های وارداتی شدیدتر بر گسترش فهرست گونه‌های حفاظت شده متمرکز است.

source

توسط postbin.ir