دلیل جعل یا انقضا یا ابطال مستندات مورد نظر اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی غیرمجاز شمرده می شوند. روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می کنند خواست که معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع …
انسولین برند نوومیکس دانست و نوشت: از پزشکان محترم خواهش کردیم که سایر نام های تجاری (به ویژه انواع تولید داخل) را تجویز نمایند تا مشکل رفع گردد. کمبود انسولین معضلی جهانی است سازمان غذا و دارو پیش از این، کمبود انسولین را معضلی جهانی اعلام و توصیه کرده بود که بیماران مبتلا به دیابت با مشورت پزشک، تا زمان رفع دسترسی دشوار به برند مصرفی، از داروی مشابه تولید داخل استفاده کنند …
به گزارش اقتصاد معاصر ؛ بنابر مجوز سازمان غذا و دارو، برخی از دارو های تزریقی می توانند قیمت محصولات خود را 11 درصد افزایش دهند. شرکت داروسازی قاضی یکی از شرکت هایی بوده که اخیرا گرانی محصولات خود را اعلام کرد. در اطلاعیه این شرکت در سامانه کدال نوشته شده است: احتراما در راستای رعایت مفاد ماده 13 دستورالعمل افشا اطلاعات به استحضار می رساند، نرخ فروش برخی از محصولات این شرکت به جهت پوشش …
برند دارو تامین کند، انواعی از دارو را به شکل فوریتی وارد کشور می کند که مشکلات عدیده ای برای سلامت جامعه ایجاد کند. این در حالیست که یک سری داروهای جدید در دنیا هم هست که فقط یک نوع و از یک برند خاص آن در دنیا موجود است که سازمان غذا و دارو ناچارست وقتی هنوز نوع ژنریک آن وجود ندارد برای چندین سال از برند اصلی وارد کشور کند. …
ارزشمند مدیرعامل سازمان انتقال خون با کانون بوده ایم . در سال گذشته که با خطای بزرگ سازمان غذا دارو فاکتور 8 در کشور در دسترس نبود، سازمان انتقال خون به داد بیماران رسید. در شرایط کمبودهای شدید داروی ون ویلبراند و همچنین فاکتور 8 و 9 پلاسمایی سازمان انتقال خون با تأمین پلاسما و کرایو و FFP به داد بیماران رسیده است. وی گفت: سازمان انتقال خون در بسیاری از موارد با طرح تذکراتی به فعالین حوزه …
…> مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: واکسن آنفلوانزای موردنیاز کشور از دو مسیر تولید داخل و واردات تامین می شود که باتوجه به برنامه ریزی های صورت گرفته بیش از یک میلیون و 800 هزار عدد واکسن نوع وارداتی از نوع چهار ظرفیتی (هلندی و فرانسوی) تامین شده که اولین محموله از این واکسن هفته دوم شهریور توزیع شده است. در ادامه حتما بخوانید استامینوفن، پرمصرف ترین مسکن ایرانی ها و عوارض آن …
به گزارش رکنا، بازار ی کشور به یک سه ضلعی بی تأثیر تبدیل شده است،یک ضلع بیماران هستند و در دو ضلع دیگر سازمان غذا و دارو و داروسازان قرار دارند. سازمان غذا و دارو، بیماران را ملزم کرده که از تولیدات داخلی استفاده کنند و در سوی دیگر بیماران تمایلی به استفاده این داروها ندارند.آنها از تأثیر پایین دارو های ایرانی گلایه دارند و می گویند این دارو ها مانند قیمه بدون گوشت است، مانند یک حباب …
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، دکتر مسعود مهدوی نیا گفت: بنا بر اعلام مدیرکل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، جمع آوری قرص برنج گیاهی با نام تجاری حلما با درج ادعا های درمانی در دستور کار این معاونت قرار گرفته است. وی از شهروندان خواست هنگام خرید محصول به این مهم توجه داشته باشند. وی افزود: به منظور جمع آوری قرص برنج حلما از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان، اقدام به اجرای طرح ضربتی و بازرسی از عطاری ها و مراکز فروش سموم کشاورزی در سطح استان شد. …
رضا محمدی در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: هم اکنون واکسن آنفلوآنزا در دو نوع فرانسوی و هلندی چهار ظرفیتی در داروخانه های استان موجود است که هر دو دارای کیفیت مطلوب و تفاوتی با هم ندارند. وی افزود: تزریق واکسن آنفلوآنزا برای کودکان 6ماه تاپنج سال، بانوان باردار، افراد دارای بیماری های قلبی، تنفسی، کلیوی، افراد دارای بیماری زمینه ای، دیابت کنترل نشده، ضعف و نقص ایمنی و سالمندان توصیه می …
به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری دوگاهه اظهار کرد: در حوزه محصولات تراریخته میزان آزمون های مجهول روی 192 مورد فرآورده انجام شد که 48 مورد آن مردود شده بود. وی افزود: در مورد فلزات سنگین نیز از 112 مورد نمونه مجهول هیچکدام نتوانستند آزمون های لازم را پشت سر بگذارند. مدیرکل آزمایشگاه های مرجع با اشاره به اینکه بیشترین آزمون های مجهول در حوزه آفت کش ها صورت گرفته است، عنوان کرد: از بین 1787 نمونه مجهول آفت کش ها 175 مورد مردود شده است، همچنین در حوزه فرآورده های مکمل، آرایشی- بهداشتی و غلات به ترتیب 8، 16 و 56 مورد واجد تست های سلامت نبوده اند. …
که خود شرکت دیرتر برای توزیع اقدام کرده است. امیدواریم تا اواسط این هفته این نوع واکسن هم در دسترس مردم قرار گیرد. وی در پاسخ به دیگر پرسش گزارشگر ما مبنی بر اینکه آیا نظارت بر کار تهیه و توزیع واکسن منحصرا مربوط به انجمن داروسازان خراسان رضوی است یا خیر اظهار می کند: کار نظارت بر دارو مشخصا با معاونت غذا و داروی دانشگاه است و این معاونت باید نظارت داشته باشد ما تنها یک سازمان مردم نهاد هستیم و ورود نظارتی نداریم. …
دکتر محمدجواد راعی با بیان اینکه یکی از وظایف معاونت غذا و دارو نظارت بر سلامت محصولات آرایشی و بهداشتی است، افزود: معاونت ها بر اساس ضوابط و دستورالعمل هایی که از سوی سازمان غذا و دارو به این منظور تدوین شده است و به منظور اطمینان از سلامت این محصولات، نظارت در سه قسمت کلیدی از جمله کارخانه، آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه و سطح عرضه توسط کارشناسان نظارت معاونت انجام می گیرد. …
معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل می گوید که آنچه در اوکراین شاهد آن هستیم تهاجم روسیه است که بزرگترین خطر از نوع خود را برای کل اروپا به همراه دارد. او ادعا کرد که روسیه این ماه اولین محموله از صد ها موشک بالستیک را از ایران دریافت کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایلنا: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه اطلاعات فضای مجازی قابل استناد نیست؛ در خصوص میزان بلانکیت در قند، شکر و نبات توضیحاتی داد. عبدالعظیم بهفر گفت: سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا ترکیبات گوگردی به عنوان دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگه …
کارشناسان معاونت غذا و دارو و پلیس اماکن شهرستان کاشان انجام شد. شهاب الدین با هشدار نسبت به خطرات استفاده از مواد غذایی غیر مجاز و فاقد مجوزهای بهداشتی و لزوم درج پروانه ساخت سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می کنیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به اطلاع کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 03155470212 برسانند. وی تاکید کرد: شهروندان و هموطنان عزیز جهت بررسی اصالت کد بهداشتی درج شده روی محصولات غذایی نیز می توانند از طریق سامانه http://fdacrm.ir اقدام کنند. کد خبر 6223960 …
به گزارش رکنا، غلامحسین صادقیان افزود: تاکنون یک محموله واکسن آنفلوانزای مصرفی تحویل معاونت بهداشتی شده که به صورت رایگان به گروه هدف تزریق می شود. وی با اشاره به اینکه محموله های بعدی نیز به مرور تحویل داده خواهد شد، اظهارداشت: زمان طلایی تزریق از نیمه شهریور آغاز و تزریق آن بیشتر به ، و افراد با ضعف ایمنی توصیه می شود. مدیرکل داروی تصریح کرد: واکسن آنفلوانزای موردنیاز کشور …
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر غلامحسین صادقیان گفت که از نیمه شهریور ماه، زمان طلایی برای تزریق واکسن آنفلوانزا آغاز شده است. او تاکید کرد که این واکسن به ویژه برای سالمندان، زنان باردار و افراد با سیستم ایمنی ضعیف توصیه می شود. وی افزود: تا کنون یک محموله از واکسن آنفلوانزا به معاونت بهداشتی تحویل داده شده و این واکسن به صورت رایگان در مراکز بهداشت به گروه هدف ارائه می شود …
سومین تولیدکننده این سازمان را حفظ کرد. تسهیل دسترسی به واکسن پنتاولان در کشور / یک محموله توزیع شد غلامحسین صادقیان، مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: به منظور تأمین سریع واکسن پنتاولان اداره بین الملل سازمان غذا و دارو با همکاری اداره کل بین الملل وزارت بهداشت هماهنگی های لازم را برای تأمین این واکسن حیاتی از مسیر یونیسف پیگیری کرد. وی افزود: با پیگیری های …
تعامل با دانشگاه های علوم پزشکی و معاونت های غذا ودارو به منظور پاسخگویی به نیازهای دارویی مراکزدرمانی و داروخانه های تحت پوشش و همچنین افزایش تعاملات دارویی با داروخانه های مرکزی و هلال احمراستانها صورت گرفته است.
…> انتقاد به تأسیس بی قاعده داروخانه جنیدی با اشاره به یکی از چالش هایی که بارها مورد انتقاد کارشناسان حوزه دارو و انجمن های تخصصی قرار گرفت، گفت: دخالت های گروه های خارج از حوزه سلامت بر حوزه داروست که به نظر می رسد، سازمان غذا و دارو نمی تواند آن طور که باید تولیت نظام دارویی را داشته باشد چرا که بسیاری از مواقع، جریان های اقتصاد محور تأثیرگذاری بسیاری در امر دارو دارند که بارزترین مثالش …
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ ایرانی ها نان زیاد می خورند، به قدری که بزرگ ترین مصرف کننده نان در جهان هستیم. کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، ضمن مقایسه میانگین مصرف نان در ایران و سایر کشورها گفت که سرانه مصرف نان در کشور دو تا سه برابر میانگین کشورهای جهان است. نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آن را درست کرده است و بیش از 10 هزار سال است که بخشی از …
. تخریب شخصیت از نظر من اهمیتی ندارد و جدی نیست. ولی اگر بگویند در سابقه و عملکرد اشکالاتی وجود دارد، به آن توجه می کنیم. نباید تعارض منافع وجود داشته باشد مسئول کمیته انتصابات وزارت بهداشت بیان کرد: حساسیت وزیر بهداشت این است که اخلاق رعایت شده و همچنین مشکل تعارض منافع وجود نداشته باشد. به طور مثال بحث تعارض منافع در مورد سازمان غذا و دارو بسیار اهمیت دارد و باید مورد توجه …
عبدالعظیم بهفر گفت: سدیم هیدروسولفیت، که با نام تجاری بلانکیت شناخته می شود، یک ترکیب گوگردی است که در صنعت غذا به منظور دودی کردن محصولات، افزایش طول عمر آنها و رنگ زدایی استفاده می شود. به گزارش ایسنا، وی افزود: در کارگاه های تولید نبات برای ایجاد رنگ سفید و ظاهر بهتر محصول از بلانکیت استفاده می شود. نتایج مطالعات انجام شده در خصوص میزان باقی مانده بلانکیت در قند، شکر و نبات های …
شهاب الدین جنیدی جعفری، در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به یکی از چالش هایی که بارها مورد انتقاد کارشناسان حوزه دارو و انجمن های تخصصی قرار گرفت، گفت: دخالت های گروه های خارج از حوزه سلامت بر حوزه داروست که به نظر می رسد، سازمان غذا و دارو نمی تواند آن طور که باید تولیت نظام دارویی را داشته باشد چرا که بسیاری از مواقع، جریان های اقتصاد محور تأثیرگذاری بسیاری در امر دارو دارند که بارزترین مثالش …
و زخم ها و ضایعات پوستی شدید زونا پیشگیری کند. برای زونا دو واکسن وجود دارد که زوستاواکس (Zostavax) و شینگریکس (Shingrix) نام دارند. واکسن زوستاواکس: این واکسن در سال 2006 مورد تایید سازمان غذا و دارو ایالات متحده (FDA) قرار گرفته و ثابت شده است که به مدت 5 سال فرد را از ابتلا به زونا محافظت می کند. این واکسن یک واکسن زنده است که در بالای بازو تزریق می شود و مطالعات بالینی نشان داده است …
بیمارستان شود و در عین حال حوزه بهداشت را رها کنیم، نمی توانیم جلوی رشد بیماری های غیرواگیر را بگیریم. سقائیان فرد گفت: در حوزه های مختلف از جمله غذا و دارو و بهداشت باید از متخصصان استفاده شود. پایان پیام/
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، زیست یار یا پروبیوتیک (Probiotic)، دسته ای از باکتری ها هستند که علاوه بر کمک به گوارش یا هضم غذا، برخی ویتامین ها و پادتن های لازم برای بدن را نیز تولید می کنند. مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه بیشتر دارو هایی که برای مشکلات گوارشی تجویز می شوند شیمیایی هستند و در عین حال عوارض زیادی هم دارند، گفت: ما با تولید بالغ بر 30 نوع محصول …
محموله تاریخی فوق سنگین کشور بعد از یک سال، بالاخره پا به کرمان گذاشت این محموله بخش اصلی رآکتور احیای آهن اسفنجی است که به نام ابر رآکتور شناخته می شود و ظرفیت 204 تن از این نوع آهن را دارد. کار ساخت آن هم حدودا 16 ماه زمان برد و دمای آن هم در زمان فعالیت به 950 درجه سانتی گراد می رسد و در نهایت خروجی آن نوعی آهن به نام اسفنجی است که در صنعت فولاد استفاده می شود. ماشین سازی …
شهاب الدین جنیدی جعفری، سخنگوی انجمن داروسازان ایران، از داروخانه ها به عنوان آخرین حلقه در زنجیره تأمین دارو یاد کرد که پس از حذف ارز 4200 تومانی، بیشتر از گذشته آسیب پذیر شده اند. وی در گفت وگو با خبرنگار مهر، به یکی از چالش های اصلی حوزه دارو، یعنی چند نرخی بودن ارز و مدیریت های سلیقه ای در تخصیص آن اشاره کرد که موجب تأخیر در تأمین مواد اولیه دارویی و در نتیجه کمبود دارو در بازار شده است. جنیدی جعفری خاطرنشان کرد که حذف ارز 4200 …
source