شده بود، با تصمیم یکجانبه وی برای خروج از این توافق در 18 اردیبهشت 1397 (8 می 2018) بازگردانده شد. جمهوری اسلامی ایران در سال 2018 سازوکار حل اختلاف را در چارچوب کمیسیون مشترک برجام در سطح وزیران امور خارجه اعضای باقی مانده در این توافق فعال کرد. در نتیجه این نشست، طرف های عضو برجام با صدور بیانیه ای، 11 تعهد را برای جبران خسارت های اقتصادی ناشی از اقدام یکجانبه آمریکا مطرح کردند. …

همه مردم هستیم. مسعود پزشکیان روز دوشنبه به عنوان اولین برنامه سفر خوددیدارهایی را با سران برخی کشورها مجاکع بین المللی و رسانه ها داشت که در زیر مشروح دیدارها آمده است: پزشکیان در جمع مدیران رسانه های آمریکا پزشکیان دردیدار با اصحاب رسانه آمریکایی در پاسخ به سوالی درباره احتمال از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا با بیان اینکه ما پیش تر با دولت آمریکا مذاکره …

راه ها را باز کرده و مسیرهای جدید ایجاد کنیم که اقتصاد کشور بتواند حرکت کند و در عین حال عزت کشور را نیز حفظ کنیم. هرچه آمریکا تلاش می کند تا مسیرهای پیش روی پیشرفت ما را ببندد ما وظیفه داریم این مسیرها را باز کنیم و موانع را برداریم و مسیرهای تازه ایجاد کنیم. مدیریت تخاصم یعنی اینکه هزینه ها را کاهش و منافع را افزایش دهیم. وزیر امور خارجه با اشاره به سفر رئیس جمهور به نیویورک و شرکت در …

هفته جاری، هیئت دیپلماتیکی بود که او با خود آورد. این شامل دیپلمات کهنه کار، وزیر امور خارجه سابق ایران، جواد ظریف، که به عنوان مشاور پزشکیان خدمت می کند و همچنین معاونان سابق ظریف که نقش کلیدی در مذاکره بر سر توافق هسته ای ایران در سال 2016 داشتند، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کنونی و مجید روانچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه هستند. همگی در نشستی که پزشکیان صبح روز گذشته با خبرنگاران در نیویورک …

در ایکس نوشت: به نظرم نکته اصلی نخستین سفر مسعود پزشکیان، به نیویورک تیم دیپلماتی است که با خود آورده است. وی افزود: این افراد شامل تیم قدیمی وزارت امور خارجه در دوران ظریف است که بر سر توافق هسته ای ایران با قدرت های جهانی مذاکره کردند. همه آن ها در دیدار پزشکیان با خبرنگاران حضور داشتند. این خبرنگار آمریکایی اضافه کرد: به نظرم ایران تلاش می کند زمانی که طرف مقابل آماده است …

های جهان برسانیم. به توافق برجام پایبند بودیم پزشکیان در پاسخ به سوالی درباره احتمال از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا با بیان اینکه ما پیش تر با دولت آمریکا مذاکره و به توافق رسیدیم، تصریح کرد: بنده در دوران نمایندگی در مجلس به رغم برخی مخالفت ها، از توافق برجام حمایت کردم و آن را به تصویب رساندیم و به همه تعهدات خود در این توافق نیز پایبند بودیم، اما این ترامپ بود که …

چارچوب توافق هسته ای هستیم. اگر آنها متوقف شوند، ما هم متوقف خواهیم شد. اگر آنها به توافق پایبند باشند، ما هم پایبند خواهیم بود.” در ماه های اخیر چندین نشانه دلگرم کننده وجود داشته که دولت ایران در احیای مذاکرات هسته ای جدی است. رئیس جمهوری ایران عباس عراقچی را به عنوان وزیر امور خارجه منصوب کرد. عراقچی بخشی از تیم دیپلماتیک ایران بود که برجام را گفت وگو کرد و تجربه او از توافق قبلی …

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کلید خوردن مذاکرات رفع تحریم در نیویورک پیش بینی بود که طی روزهای منتهی به سفر رئیس جمهور به نیویورک مطرح می شد، اظهارات پزشکیان و البته عراقچی وزیر خارجه کشورمان مبنی بر آمادگی ایران برای از سرگیری مذاکرات نیز مُهر تایید بر این پیش بینی ها زد. محمود واعظی، رئیس دفتر دولت دوازدهم نیز در گفتگویی که با خبرآنلاین داشت معتقد بود؛ روسای کشور …

و نه گفتار طرف ایرانی است که سیاست هایش را در موضوعات مختلف هسته ای و منطقه ای و حمایت از حماس و حزب الله تغییر دهد. ثانیاً دولت بایدن رو به پایان است و مذاکره و توافق با چنان دولتی که اصلاً مسئله اولش توافق هسته ای برجام نیست، هیچ موضوعیت و تناسبی با واقعیات جاری ندارد. دولت بعدی آمریکا هم- فارغ از اینکه کامِلا هریس پیروز شود یا دونالد ترامپ- تازه چهار ماه دیگر مستقر خواهد شد و …

آشکار حاکمیت ایران طی این اقدام خواند را تلافی کند. وی ادامه داد: پس از ترور، جامعه جهانی از ما خواست که به منظور پایان دادن به جنگ غزه خویشتن داری کنیم، اما وعده یک توافق آتش بس هرگز محقق نشد. ظریف گفت: آمریکا تنها می تواند خود را مقصر بداند، چراکه این آمریکا بود که در دولت دونالد ترامپ از توافق هسته ای خارج شد. خروج آمریکا از برجام باخت-باخت بوده است …

را داشته باشند و بخواهند به میز مذاکره 1+5 بازگردند، ممکن است دوباره امکان صحبت مستقیم فراهم شود، آن هم پشت میز مذاکره 1+5. امیدوارم شروع مجددی از مذاکره در این سفر آغاز شود، اما ابعاد و چگونگی آن بستگی به این دارد که چه پیش خواهد آمد. وزیر امور خارجه همچنین در این گفت وگو عنوان کرد: تلاش ما این است که دور جدیدی از مذاکرات در حوزه هسته ای شروع شود. آمادگی آن را داریم و اگر طرف های مقابل آمادگی داشته باشد می توانیم در سفر نیویورک شروع مجددی از مذاکرات را داشته باشیم. …

تخت روانچی، معاونان سابق ظریف که نقش کلیدی در مذاکره بر سر توافق هسته ای ایران در سال 2016 ایفا کردند و وزیر امور خارجه و معاون سیاسی وزیر امور خارجه در دولت چهاردهم هستند. این چهره ها در نشستی که پزشکیان با خبرنگاران در نیویورک برگزار کرد، هم حضور داشتند. روزن در ادامه یادداشت خود مدعی شد، پیامی که همراهان دیپلماتیک ایران ارسال کردند، این است که تهران در تلاش است تا زمانی که طرف مقابل …

ساعت 24- معاون امور راهبردی رئیس جمهور ایران با اظهار نظر درباره وضعیت مذاکرات درباره پرونده هسته ای ایران، گفت که ایران که پس از ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران خویشتنداری کرد، حق دارد در زمان دلخواه این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی را که در خاک ایران انجام شد، تلافی کند.

نیویورک سفر کرده است، در ملاقات با اهالی رسانه و مقام های خارجی اعلام کرد که دولت چهاردهم برای پایان دادن به مناقشه غیرضروری علیه برنامه صلح آمیز هسته ای کشورمان و بازگشت متقابل به برجام، درچارچوب دیپلماسی عزتمندانه، آماده مذاکره است. مسعود پزشکیان روز دوشنبه، در جلسه با مدیران رسانه های آمریکایی، درحالی که کنار چهره هایی همچون محمد جواد ظریف، سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معماران …

کشورها برسانید و ما نیز در جمهوری اسلامی ایران از هر اقدامی که صلح و امنیت را در منطقه ما و جهان تقویت کند، حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد. مری رابینسون رئیس گروه الدر و رئیس جمهور سابق ایرلند نیز در این دیدار با بیان اینکه گروه الدر سابقه روابط حسنه و دوستانه ای با جمهوری اسلامی ایران داشته، به سفر کوفی عنان به عنوان عضو و رئیس دوره ای این گروه به ایران اشاره کرد و اظهار داشت: ما دیدگاه ها و …

ممکن است نشان دهیم. بازگشت دیپلمات ها برجام، توافق هسته ای، برنامه جامع اقدام مشترک، توافق 2015 یا هر چیز دیگری که نام آن باشد، با اسم چند دیپلمات گره خورده است. جواد ظریف که آن دوران وزیر امور خارجه بود و امروز معاون راهبردی رئیس جمهور است، سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی نیز که مذاکره کنندگان ارشد و معاون او بودند، امروز به عنوان وزیر امور خارجه و معاون سیاسی کنار هم حضور دارند …

دیدارهای بیش تری با وزرای خارجه کشورهای مختلف خواهم داشت. تهران و قدرت های جهانی در سال 2015 یک توافق هسته ای تاریخی – به نام برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) – امضا کردند که برای محدود کردن فعالیت های هسته ای ایران در ازای لغو تحریم ها طراحی شده بود. سه سال بعد، دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت ایالات متحده، به طور یکجانبه از این توافق خارج شد و تحریم های جدیدی را اعمال کرد. ترکیب …

عدم عقب نشینی بیشتر مقصر جلوه داده می شود. عقب نشینی دولت یازدهم از حقوق قانونی در برنامه صلح آمیز هسته ای و برنامه فضائی کشور و سعی آنان برای تماس و نزدیکی به دولتمردان آمریکایی، در نهایت به خروج بی کیفر آمریکا از برجام و تحریم های شدیدتر این بار بدون قطعنامه شورای امنیت ختم شد. در همین راستا، مسئله ارتباط ایران و آمریکا در سال 1403، در برابر کوهی از ناجوانمردی ها، ظلم ها …

تابناک در ادامه آورده است ، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگویی با اشاره به جنگ اسرائیل در غزه و دلیل شدت گرفتن جنایات این رژیم اظهار کرد: واقعیت این است که اسرائیل در غزه در یک باتلاق گرفتار شده است. الان تقریبا نزدیک به یک سال است که وارد غزه شده؛ جایی که به لحاظ مساحت جغرافیایی بسیار کوچک است و با یک ارتش تا دندان مسلح و مجهز به پیشرفته ترین سلاح ها وارد آنجا شده با یک هدف که حماس را نابود کند …

می تواند تغییری واقعی در رویکرد ایالات متحده ایجاد کند؟ ایران، کشوری که آمریکا ریشه دارترین و به ظاهر لاینحل ترین درگیری ها را با آن دارد، می تواند آزمون خوبی برای توانایی های ترامپ باشد. سوابق روابط دو کشور طی 45 سال گذشته جایی برای خوش بینی زیادی نمی گذارد. به ویژه اینکه ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود، توافق هسته ای با ایران موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را که هدف آن …

کشورها قرار گرفته ایم، افزود: ما قدرت و توان دفاعی را برای حفظ امنیت و دفاع از مردم و کشور خود می خواهیم نه برای جنگ و نا امنی، این در حالی است که رژیم صهیونیستی بارها بر علیه کشور ما اقدامات تروریستی صورت داده است. دکتر پزشکیان در ادامه تصریح کرد: در روز بعد از مراسم تحلیف ریاست جمهوری بنده، این رژیم برای گسترده کردن دامنه جنگ در منطقه، اقدام به ترور شهید هنیه، مهمان ما کرد و به رغم …

های منطقه ای و هسته ای تهران خوانده شده، به حاشیه رانده شد، مجوز امنیتی فوق محرمانه او به تعلیق درآمد و به مرخصی اجباری بدون حقوق فرستاده شد. وزارت امور خارجه آمریکا همچنان با سوالاتی درباره مالی، از جمله از سوی بازرسی کل مواجه است که در گزارشی که این ماه (میلادی) منتشر شد، مطرح کرد که او احتمالا پس از تعلیق مجوز امنیتی اش به این اطلاعات طبقه بندی شده دسترسی داشته است. وال …

تا جایی که ممکن است نشان دهیم. بازگشت دیپلمات ها برجام، توافق هسته ای، برنامه جامع اقدام مشترک، توافق 2015 یا هر چیز دیگری که نام آن باشد، با اسم چند دیپلمات گره خورده است. جواد ظریف که آن دوران وزیر امور خارجه بود و امروز معاون راهبردی رئیس جمهور است، سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی نیز که مذاکره کنندگان ارشد و معاون او بودند، امروز به عنوان وزیر امور خارجه و معاون سیاسی …

نخستین تجربه دیپلماتیک فرامنطقه ای عباس عراقچی در قامت وزیر خارجه سفر نیویورک است. سفری مهم که در دوران فعلی نظم غرب آسیا و جهان برای تهران و دولت چهاردهم حائز اهمیت است. در این سفر عراقچی با موضوعات مهمی روبروست. وزیر امور خارجه مهم ترین دستورکار خود را دیپلماسی چندوجهی و رایزنی ها برای پیگیری منافع ملی اعلام کرده است. اما این دیپلماسی چند وجهه ای در عرصه فعلی نظام بین الملل چگونه بوده و چطور …

وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به اینکه آیا طرف مقابل برای انجام مذاکرات اعلام آمادگی کرده یا خیر؟ گفت: پیغام هایی رد و بدل شده و یک اعلام آمادگی عمومی وجود دارد ولی شرایط بین المللی کنونی به گونه ای است که شروع مجدد مذاکرات هسته ای قدری سخت تر و پیچیده تر از قبل است. عراقچی با اشاره به اینکه وضعیت جاری نسبت به سه الی چهار سال پیش، از تحولات بزرگ در عرصه بین الملل متأثر شده است، تصریح کرد: این تحولات وضعیت حاصل را بسیار پیچیده تر از گذشته کرده ولی امیدواریم که در این شرایط سخت، حداقل یک شروع دوباره ای برای مذاکرات داشته باشیم. او با بیان اینکه …

متحده آوردند. مالی به دنبال بازگشت به توافق سال 2015 موسوم به برجام با توسل به اهرم مذاکره بود؛ توافقی که در دوران ریاست باراک اوباما برای جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته ای ایران منعقد شد. با این همه ترامپ در سال 2018 از این توافق خارج شده بود و احیای مجدد آن به عنوان بخشی از رویکرد جامع تهران در ارتباط با مسائل منطقه ای و امنیتی می توانست برای دستگاه دیپلماسی دولت بایدن برگ برنده باشد. در …

source

توسط postbin.ir