؛ پس بگویید رژیم صهیونیستی هم سلاح هسته ای خود را کنار بگذارد. حقیقت پور خاطرنشان کرد: درمورد برجام هم باید بگویم که جمهوری اسلامی ایران به طور کامل این توافق را اجرا کرد، اما آمریکایی ها به صورت یکجانبه از آن خارج شده و تعهدات خود را زیر پا گذاشتند، ما میلیاردها دلار از این اقدام آمریکا در نقض تعهدات بین المللی متحمل ضرر و زیان شده ایم، این خسارت را چه کسی می خواهد جبران کند؟ آمریکایی …

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت، حفظ ثبات اقتصادی و صیانت از معیشت مردم را مورد تأکید قرار داد و گفت: ما به هیچ وجه نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود و در این راستا توصیه ها و دستورات لازم را به وزرای مربوطه اعلام کرده ایم. در جلسه امروز هیئت دولت همچنین استاندار جدید کرمانشاه معرفی شد. بر این اساس و با رای اکثریت اعضای کابینه منوچهر حبیبی به …

مبنای احترام متقابل باشد و منافع ملی اِمان تامین شود، رویکرد ایران نیز سازنده و نتیجه بخش خواهد بود. به گزارش منجیل خبر به نقل از ایرنا ، محمد جواد ظریف وزیر اسبق امور خارجه و معاون راهبردی رئیس جمهور نیز در گفت و گو با منجیل خبر به نقل از ایرنا، درباره آغاز مذاکرات معاونان وزیران امور خارجه ایران و کشورهای اروپایی گفت: گفت وگو همیشه می تواند راهگشا باشد البته طرف مقابل (اتحادیه اروپا …

امنیت ارائه کرد که با رای منفی اعضا شکست خورد. در واقع در آن زمان کانال ارتباطی ایران و اتحادیه اروپا به فراتر از آنچه در برجام پیش بینی شده بود گسترش یافته و سطح همگرایی دو طرف در موضوعات مختلف ارتقا پیدا کرده بود. اما هم اکنون در سال 2024 که با انتخاب مجدد دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا همراه شده وضعیت به طور کلی تغییر کرده است. هم اکنون برخلاف سال 2016 اروپا سیاست تقابلی با …

نخواهد کرد. میلر گفته است ایالات متحده نقشی در این مذاکرات نخواهد داشت ولی با کشور های اروپایی در رابطه با اجرای کامل تعهدات پادمانی ایران و پاسخگو کردن جمهوری اسلامی برای عدم اجرای این تعهدات در هماهنگی خواهد بود. اشاره میلر به قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره فعالیت های هسته ای ایران است. شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست اخیر خود با …

باشد و منافع ملی اِمان تامین شود، رویکرد ایران نیز سازنده و نتیجه بخش خواهد بود. به گزارش ایرنا ، محمد جواد ظریف وزیر اسبق امور خارجه و معاون راهبردی رئیس جمهور نیز در گفت و گو با ایرنا، درباره آغاز مذاکرات معاونان وزیران امور خارجه ایران و کشورهای اروپایی گفت: گفت وگو همیشه می تواند راهگشا باشد البته طرف مقابل (اتحادیه اروپا) باید از موضع برتری طلبی و کانون هنجار جهانی بودن خارج شود …

به گزارش اطلاع با ما ، ایران و اروپا – تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران، که از هواپیمایی و کشتیرانی گرفته تا تلاش برای تصویب قطعنامه در شورای حکام را شامل می شود، نشان از شدت گرفتن تقابل میان دو طرف دارد. این تنش ها که از مرداد 1401 پس از توقف مذاکرات برجام و وقوع اغتشاشات آغاز شده بود، به مرحله ای کم سابقه در روابط ایران و اروپا رسیده است. یکی از مهم ترین دلایل این تقابل …

ویت مذاکرات غیرمستقیم بین اسرائیل و لبنان برای رسیدن به مرزهای مورد توافق طرفین حرکت خواهد کرد. عاموس هوکشتاین ، فرستاده ویژه آمریکا به لبنان ساعاتی پیش گفت که آتش بس لبنان و رژیم اسرائیل دائمی است و به اقدامات خصمانه پایان می دهد. وی افزود: باید همه بندها و اصول قطعنامه 1701 به همراه سازوکار نظارت که تضمین کننده آن است، اجرا شود و سازوکار نظارت بر اجرای آتش بس اکنون تأسیس می شود و برای جلوگیری از هرگونه نقض این آتش بس فعالیت می کند. کد خبر …

و آن را ابطال خواهد کرد که همین اتفاق هم افتاد. ترامپ آمد و از برجام خارج شد یا در زمان بایدن هم سنگ اندازی ها را داشتند. وی اظهار کرد: هر توافقی بین ایران و دولت ترامپ شود کنگره قطعاً با آن موافقت خواهد کرد و همه تحریم ها اعم از مصوبات کنگره و فرمان های اجرائی تمام رؤسای جمهور آمریکا علیه ایران می تواند لغو شود. پس این یک فرصت است که در 30 سال اخیر برای ما به وجود نیامده بود. همواره …

…> -اسرائیل و لبنان هرگونه نقض احتمالی تعهدات را به کمیته و یونیفل گزارش خواهند کرد. -لبنان نیرو های رسمی امنیتی و نظامی خود را در امتداد تمام مرزها، نقاط عبور و خطی که منطقه جنوبی را که در طرح استقرار مشخص شده است، مستقر خواهد کرد. -اسرائیل نیرو های خود را به صورت مرحله ای در جنوب خط آبی در مدت حداکثر 60 روز دریافت خواهد کرد. خبرگزاری رویترز در زمینه مفاد این قطعنامه گز …

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

خلاف تعهدات خود در برنامه جامع اقدام مشترک( برجام)، از این توافق بین المللی خارج و تحریم های حداکثری را علیه ایران وضع نمود؛ مسئله ای که موجب شد، ایران نیز، برخی تعهدات برجامی خود را تعلیق نماید. میلر در عین حال افزود که واشینگتن به تماس ها و همکاری های خود با سه کشور اروپایی طرف برجام با هدف آنچه اجرای کامل تعهدات پادمان هسته ای از سوی ایران و پاسخگو کردن ایران به خاطر عدم اجرای این …

ظریف افزود: مبنای توافق جدید حتما برجام است، توافقی که ماه ها و شاید ده ها هزار نفر ساعت در ایران، آمریکا، اروپا، روسیه و چین روی آن کار شده است. توافقی که به تعبیر اروپایی ها، یکی از مهمترین دستاوردهای دیپلماتیک جهان است.

آنچه در این دور از مذاکرات قابل توجه است تصویب قطعنامه ای ضد ایرانی است که در 1 آذر ماه توسط تروئیکای اروپایی و آمریکا در شورای حکام آزانس بین المللی انرژی اتمی با هدف فشار بر ایران به تصویب رسید. این اولین بار نیست که ایران با تروئیکای اروپایی پیرامون موضوع هسته ای به گفتگو می پردازد. تا پیش از این نیز ایران بارها با این سه کشور که به نمایندگی از کشورهای خود یا در قالب اتحادیه اروپا در میز …

به گزارش صراط به نقل از کیهان در حالی که اروپا در برجام عهدشکنی مطلق کرد و حالا هم در کنار دو تحریم هواپیمایی و کشتیرانی ایران به صدور قطعنامه ضدایرانی در آژانس مبادرت کرد، رسانه های شبه اصلاح طلب به بزک پیشاپیش مذاکرات پرداختند و تیترهای عجیب و غریبی را منتشر کردند؛ از جمله روزنامه سازندگی که تیتر روزنه امید را برجسته کرد! روزنامه ایران گزارشی با عنوان اینک زمان مذاکره را منتشر کرد؛ روزنامه …

…، فرانسه، آلمان و بریتانیا در آن شرکت خواهند کرد، اما چین، روسیه و ایالات متحده – دیگر امضاکنندگان اصلی توافق هسته ای 2015 – شرکت نخواهند کرد. به نظر می رسد ایران انتظار های بیشتری از این نشست نسبت به طرف اروپایی دارد. اواخر هفته گذشته، اتحادیه اروپا، بریتانیا و ایالات متحده فرمول موجود برای مدیریت تنش میان ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی را رد کردند و در مقابل قطعنامه ای را در …

اروپا و انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی از جمله شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به ادعای واهی ارسال موشک بالستیک به روسیه را اقدامی ناموجه و مغایر با موازین حقوق بین الملل، مصداق بارز نقض نظام مند حقوق بشر است و همچنین ناقض تعهدات اتحادیه اروپا و انگلیس وفق برجام دانست. این در حالی هست که ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین اذعان کرده که هیچ موشک بالستیک ایرانی به روسیه صادر نشده …

علیه جمهوری اسلامی ایران در دی ماه سال 1398در چارچوب خواست دولت آمریکا نموده است، لذا وزیر امور خارجه باید پاسخگو باشد که در صورتی که نیاز به انجام مذاکرات هسته ای برای احقاق حقوق حقه ملت عزیز ایران وجود دارد، چرا خارج از چارچوب کشورهای عضو برجام اقدام به گفتگوی با کشورهای اروپایی صورت می گیرد و نقش مجزایی برای آنها با چنین سوءسوابقی فرض گرفته شده است. خضریان در پایان تأکید کرد: در …

اختیار رسانه ها قرار نگرفته و هنوز ابعاد موضوع روشن نیست. 3. فارغ از این موارد، سؤالات اساسی چنینند که ایده ایران برای مذاکره با اروپا و مذاکره احتمالی با آمریکا چیست؟ هدف گذاری مشخصی در این خصوص صورت گرفته یا صرفاً این گفت وگو ها قرار است در چهارچوب مذاکره برای مذاکره برگزار شود؟ مبنا بر این است، در شرایطی که طرف آمریکایی ها از برجام خارج شده، به تعهدات خود پایبند نبوده و به خاطر زیانی که وارد …

به گزارش بولتن نیوز ، محمد ایمانی: خبرگزاری های دولتی ایرنا و ایسنا، به نقل از خبرگزاری ژاپنی کیودو نوشته اند: “ایران، آماده برای برگزاری مذاکرات هسته ای با آلمان، فرانسه و انگلیس در 29 نوامبر (9 آذر) در ژنو است. اتحادیه اروپا نیز به عنوان میانجی مشارکت خواهد کرد”. هنوز، سه روز از صدور قطعنامه ضد ایرانی در آژانس با میانداری تروئیکای اروپایی نمی گذرد. طرف اروپایی عهدشکن در برجام، طی یک …

وافق هسته ای در عمل به تعهداتشان مبنی بر تلاش برای کاهش فشارهای اقتصادی تحریم ها، اعلام کرد که طبق حقوق محفوظ خود در بند 36 برجام ، در پنج گام تعیین شده از اجرای تعهدات داوطلبانه خود در توافق هسته ای فاصله می گیرد. مقامات ایران تاکید کرده اند در صورتی که دولت های غربی اراده سیاسی و حسن نیت نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم ها خواهند بود. در همین راستا، مجید تخت …

حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی به صراحت گفته است که ایران باید بدون تاخیر همکاری کاملی را با آژانس بین المللی انرژی اتمی ارائه کند تا مسائل مربوط به تعهدات قانونی اش را که بیش از پنج سال است که باقی مانده، حل و فصل کند. ما به هماهنگی با شرکای خود در تروئیکای اروپا ادامه خواهیم داد تا ایران را پاسخگو بدانیم. این ادعا ها در حالی مطرح است که ایران در سفر گروسی به تهران حسن نیت خود را نشان …

ادامه دارد تا بتوانند در حوزه های مختلف به توافق برسند. به باور مکی، اما نکته خطرناک برای ایران این است که در حال حاضر، موضوع ایران به نقطه اشتراک امریکا و اروپا تبدیل شده است. در سال 2018، ایران، امریکا و اروپا اختلافاتی بر سر برجام داشتند و اروپایی ها تمام تلاش خود را برای حفظ برجام انجام دادند، حتی پیش نویس قطعنامه امریکا در مورد برجام در شورای امنیت را رد کردند. اما اکنون وضعیت تغییر کرده است …

جمله عدم انحراف مواد هسته ای، بر اساس تمام اطلاعات موجود، برای بررسی توسط شورای حکام مارس 2025 یا حداکثر تا بهار 2025. باشد. در خصوص این موضوع، خبرنگار تابناک گفتگویی با مارک فینو سخنگوی پیشین وزارت خارجه فرانسه انجام داده است که در ادامه آمده است. فینو در حال حاضر عضو ارشد بخش عدم اشاعه در مرکز سیاست امنیتی ژنو (GCSP) است. *شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی قطعنامه ای …

توافق جدید با ترامپ سخن گفت. 2- دولت سابق (رئیسی) در حالی سه سال دولت را در ایران در دست داشت و چند مرحله مذاکرات مختلف هسته ای را با طرف های غربی و حتی مذاکرات با امریکا را اجرا کرد اما همه مذاکرات بی نتیجه بود و برجام احیا نشد و مذاکرات هسته ای با طرف های غربی با بن بست رو به رو و بی نتیجه رها شد. این در حالی است که قبل از دولت رئیسی، در دولت روحانی مذاکرات احیای برجام به …

…> ترقی در ادامه افزود: به نظر می رسد که کشورهای غربی هنوز سعی دارند تا از برجام به عنوان یک اهرم فشار علیه ما استفاده کنند لذا باید سیاست بازدارندگی را اعمال و اجازه ندهیم که آنها خارج از ان پی تی حرفی بزنند. قائم مقام حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می رسد که اروپایی ها از ریاست جمهوری مجدد ترامپ ذوق زده اند و به همین دلیل پای خود را علیه ایران فراتر گذاشته اند اما اشتباه می کنند و در برابر موضع محکم جمهوری اسلامی ایران ناچار به عقب نشینی هستند. وی گفت: معتقدم که باید در واکنش به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام در چهارچوب سیاست های قانون راهبردی عمل کنیم …

راهی جز گفت وگو با ایران نمی تواند به کاهش تنش در منطقه منتهی شود. شاید گفت وگویی که آخر هفته انجام می شود ابعاد محدودی داشته باشد اما باید از آن استقبال کرد. گامی برای آغاز مذاکرات با اروپا و سپس آمریکاست. از طرف اتحادیه اروپا هم انریکه مورا در این نشست حضور دارد. حضور معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این مذاکرات نشان می دهد که آن ها هم می خواهند در این سطح به حل مسئله کمک کنند. بالاخره …

. این روند در برجام هم با حضور همین کشور ها به علاوه روسیه و چین ادامه پیدا کرد تا آنها میانجی حل منازعه ایران و آمریکا بر سر مساله هسته ای باشند؛ بنابراین توافق می کنیم که منظور کیهان هم مساله میانجی گری در حل اختلاف هسته ای میان ایران و آمریکاست. 2- این حرف درستی است که اروپایی ها بدون همراهی آمریکا نمی توانند به ایران امتیازی بدهند. این روند در 82 و بعد ها در سال 96 و پس از خروج …

source

توسط postbin.ir