این رزمنده به عنوان فرمانده محور عملیاتی جزایر مجنون لشکر ۱۰ سیدالشهدا حضور یافتن و در آن منطقه سه بار مجروح شیمیایی شد.

به گزارش ایسنا، احمد بابکان روز دوم اردیبهشت سال ۱۳۳۸ در روستای «گترده» از توابع طالقان در شهرستان ساوجبلاغ متولد شد. او پس از اتمام دوره دبستان، برای ادامه تحصیل به ساوجبلاغ مهاجرت کرد.

وی در دوران رژیم پهلوی، پخش اعلامیه و نوارهای امام (ره) را به عهده داشت و به همین علت چندین بار توسط ساواک بازداشت شد. در سال ۱۳۵۸ نقش ارزنده‌ای همگام با نیروهای پیرو خط امام ایفاکرد و همچنین همکاری مستمر و جهت داری با فدائیان اسلام داشت و از وفاداران شهید نواب صفوی بود.

احمد در تسخیر لانه جاسوسی و تأسیس حزب جمهوری اسلامی موثر بود. او همزمان با حمله عراق به ایران، وارد سپاه شد و از بدو شروع دفاع مقدّس به مدت ۷۸ ماه و در اکثر عملیات‌ها از جمله فتح المبین، والفجر هشت حضور داشت و دارای مسئولیّت‌هایی از جمله مسئول تبلیغات، انتشارات سپاه ناحیه یک کرج، مسئول عقیدتی سیاسی بسیج ناحیه یک کرج، مسئول تحقیقات و سازماندهی بسیج کرج، قائم مقام سپاه پاسداران ساوجبلاغ را در کارنامه خود ثب کرد.

این رزمنده به عنوان فرمانده محور عملیاتی جزایر مجنون لشکر ۱۰ سیدالشهدا حضور یافتن و در آن منطقه سه بار مجروح شیمیایی شد. احمد در سال ۱۳۶۲ ازدواج کرد که ثمره آن دو پسر است. وی همزمان با فعالیت در جبهه‌ها، در رشته مدیریت دانشگاه امام حسین(ع) نیز تحصیل می کرد.

او پس از دو بار مجروحیت، در سال ۱۳۶۷ در حالیکه فرمانده محورهای عملیاتی جزیره مجنون بود، دچار جراحت‌های شدید شیمیایی شد. در اثر جراحت مهلک شیمیایی مدتی در بیمارستان شهید کلانتری اهواز و از آنجا به بیمارستان قائم مشهد مقدّس منتقل و مدت دو ماه در آن بیمارستان بستری شد.

بعد از این مدت حالش کمی بهبود یافت و باز به منطقۀه عملیاتی شتافت و در آن منطقه دوباره مجروح شد و مدت یک ماه در بیمارستان تبریز بستری شد. پس از بهبودی نسبی دوباره به جبهه بازگشت و به همرزمانش پیوست. بعد از چند ماهی که قطعنامه به اجرا درآمد جانباز بابکان به شهر کرج عزیمت کرد و در بیمارستان بقیه الله تهران، تحت نظر پزشک بود تا این که در شهریور ماه سال ۱۳۶۸ حالش بسیار وخیم شد و اثرات زیانبار و مرگ آفرین شیمیایی با شدت فراوان در پوست و خون او نفوذ کرد، توسط بنیاد جانبازان به بیمارستان شهید مدنی و سپس به بیمارستان ابن سینا و از آنجا به بیمارستان شهید مدرس انتقال و بستری شد.

احمد بابکان سرانجام در تاریخ ۱۳۶۸/۷/۷ که مصادف بود با شب رحلت حضرت رسول اکرم(ص)، در حالی که ۳۰ سال داشت، در یکی از بیمارستان‌های طالقان به شهادت رسید.

انتهای پیام

source

توسط postbin.ir