عطا حسنپور امروز(۶ دیماه) در دیدار با سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد در محل فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: این شهرستان از جاذبههای تاریخی و فرهنگی فراوانی برخوردار است که دو مسجد یاد شده در سال ۲۰۲۶ در فهرست میراث جهانی مطرح میشوند.
وی با بیان اینکه این مهم نیازمند همکاری بین بخشی، رفع موانع و همکاری اداره اوقاف است، تصریح کرد: همکاری بین بخشی با دستگاههایی همچون شهرداری، راه و شهرسازی، اوقاف برای توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی میتواند موثر باشد
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان خاطرنشان کرد: در این شهرستان ۲۸۰ هکتار بافت تاریخی وجود دارد که باید با برنامهریزی و همکاری بین بخشی برای حفظ این بافت طلایی اقدام کنیم.
حسنپور اضافه کرد: در بافت تاریخی این شهرستان حدود ۲۰۰ بنای تاریخی شامل، حمام، مدرسه، مسجد، آب انبار، مقابر … وجود دارد.
وی با اشاره به شهر ملی ورشو بیان کرد: شهرستان بروجرد به عنوان شهر ملی ورشو نامگذاری شده که باید برای معرفی بیشتر این شهر، اقدامات گستردهای انجام شود.
مدیرکل میراث فرهنگی لرستان ادامه داد: حضور پر رنگ شهر ملی ورشو در نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته در بهمن ماه سال جاری میتواند زمینه معرفی بیشتر این هنر سنتی را فراهم کند.
حسنپور اظهار کرد: این شهرستان به عنوان یکی از جاذبههای تاریخی و فرهنگی لرستان از اهمیت بالایی برخوردار است.
قدرت اله ولدی معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد نیز بر حفظ بافتهای تاریخی تاکید کرد و گفت: شهرستان بروجرد از جاذبههای گردشگری، تاریخی و فرهنگی فراوانی برخوردار است که میتوان با برنامهریزی دقیق برای جذب گردشگران و رونق اقتصادی این شهر اقدام کرد.
وی تصریح کرد: شهرستان بروجرد به عنوان شهر ملی ورشو میتواند زمینه های اشتغال و توسعه گردشگری را به دنبال داشته باشد.
فرماندار بروجرد اضافه کرد: باید با برنامهریزی و همکاری بین بخشی برای توسعه زیرساختهای گردشگری شهرستان اقدام کنیم.
ولدی ادامه داد: مساجد این شهرستان نیز نمونه بارزی از معماری ایرانی اسلامی است که باید برای توسعه و رونق آنها اقدام کنیم.
انتهای پیام