به گزارش خبرنگار ایلنا، سعید حمیدی در جلسه شورای اداری شهرستان اراک، بر ضرورت تحقق اعتبارات دستگاه‌های اجرایی این شهرستان تأکید کرده و افزود: متأسفانه از ابتدای سال جاری تاکنون اعتبارات فرمانداری اراک تنها 8.5 درصد محقق شده است. بایستی برای گرفتن سهم اعتبارات شهرستان پیگیری‌های مجدانه داشته باشیم.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات شهرستان اراک بسیار زیاد است و برای هر مشکل وقت مجزا خواهیم گذاشت. رفع موانع تولید و تسهیل امور تولیدکنندگان و صنعتگران در اولویت اصلی فعالیت‌ها قرار دارد. اقتصاد، اصل و ریشه تمام مسائل است و تا تولید و جذب سرمایه و سرمایه‌گذار نباشد، مشکلات رفع نخواهد شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان اراک با بیان اینکه لزوم رسوخ علم و دانش در تصمیم‌گیری‌ها انکارناپذیر است، اظهار داشت: سرعت تولید علم و تکنولوژی‌های مدرن اعجاب‌آور است. باید کمک کرد تمام تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات بر مبنای علم و دانش باشد. اگر برای علم و دانش ارزش قائل نباشیم، بر مشکلات غلبه نخواهیم کرد.

حمیدی تصریح کرد: اعتبارات مالی فراوانی به مراکز علمی در سطح جهان اختصاص پیدا می‌کند. در گذشته به غلط تصور می‌شد سرمایه هر کشوری به طلا و مس و نفت و گاز وابسته است. در حالی ‌که سرمایه اصلی کشورها، اندیشه و فکر و دانش است و مجرای تولید علم و دانش، جوانان و دانش‌آموزان و دانشجویان هستند.

وی بیان داشت: مقرر شده 60 مرکز عرضه مستقیم کالا در استان و 10 مرکز در شهر اراک ایجاد شود. در این مراکز، کالاها 20 تا 25 درصد ارزان‌تر توزیع می‌شود و منجر به رضایت‌مندی بیشتر مردم خواهد شد. شهرداری و شورای شهر باید هرچه سریع‌تر ۱۰ منطقه اصلی شهر را احصا کنند و این مراکز احداث شوند.

سرپرست فرمانداری شهرستان اراک ضمن گلایه از مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی این شهرستان بابت عدم حضور در این جلسه، تأکید کرد: باید هماهنگی و همکاری بیشتری بین دستگاه‌های اجرایی این شهرستان ایجاد شود و انتظار داریم رؤسای دستگاه‌های اجرایی شخصاً در این جلسات شرکت کنند.

رئیس شورای شهر اراک نیز در این جلسه گفت: متأسفانه بعد از سال‌ها، هنوز نظام مسائل شهر اراک تدوین نشده است. هیچوقت یک برنامه برای حوزه‌های مختلف شهر اراک نوشته نشده، مسائل اولویت‌بندی نشده و برنامه زمان‌بندی ارائه نشده است.

محمد عسگری افزود: در تمامی حوزه‌ها جزیره‌ای عمل شده است. به طور مثال 24 دستگاه اجرایی بودجه فرهنگی می‌گیرند و تمامی این دستگاه‌ها جزیره‌ای و به صورت محدود فعالیت می‌کنند. متأسفانه در تمامی حوزه‌ها این مشکل وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم نظام مسائل شهر اراک را تدوین کنیم و اولویت‌ها را مشخص کنیم و هر دستگاه اجرایی بخشی از ظرفیت‌های خود را به میدان بیاورد، در کوتاه‌مدت می‌توانیم اولویت‌های اصلی شهر را حل‌وفصل کنیم.

رئیس شورای شهر اراک در رابطه با مشکلات پروژه 8100 واحدی مسکن ملی این شهر، اظهار داشت: واقعیت این است که پروژه 8100 واحدی به خودی خود یک شهر تلقی می‌شود، اما هنوز برای زیرساخت‌های آن به نتیجه نرسیده‌ایم.

عسگری تصریح کرد: قرار است بیش از 25 هزار نفر در مجموعه 8100 واحدی مسکن ملی این شهر زندگی کنند و این حجم از جمعیت امکانات زیرساختی می‌خواهد. باید پیش از اینکه به بحران برسیم، یک فکری به حال زیرساخت‌های این پروژه کنیم. 



انتهای پیام/

source

توسط postbin.ir