کسب و کار، همکاری در امور بانکی، ترویج و تأمین متقابل کالا، کار، خدمات، اطلاعات و محصولات فعالیت های فکری از جمله حقوق انحصاری مربوطه، مساعدت خواهند داشت. 2. طرف های متعاهد با آگاهی از ظرفیت های سرمایه گذاری خود می توانند سرمایه گذاری های مشترکی را در اقتصاد دولت های ثالث داشته باشند و بدین منظور گفتگوهایی در چارچوب سازوکارهای تخصصی چندجانبه داشته باشند. ماده 20 1 …
منطقه ای دو کشور با تمرکز بر حوزه های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی مؤثر خواهد بود. این توافقنامه قراردادی بلندمدت و مبتنی بر اصول منشور سازمان ملل متحد، حقوق دوجانبه و توازن تعهدات و احترام به تمامیت ارضی است. بر همین اساس هفت ویژگی اصلی معاهده مشترک جامع راهبردی بین ایران و روسیه را می توان چنین برشمرد: _نخست؛ جدید نیست: معاهده اساسی روابط و اصول همکاری بین ایران و روسیه …
گسترده و برای هر دو طرف سودمند ارزیابی کرد. پوتین تاکید کرد: کشور ما اهمیت ویژه ای به تقویت بیشتر روابط دوستانه و حسن همجواری میان روسیه و ایران می دهد. به گفته وی، اصولی همچون برابری، احترام متقابل، در نظر گرفتن منافع یکدیگر و حمایت متقابل اساس روابط دو کشور را تشکیل می دهند و این اصول به طور مداوم در اقدامات عملی تجلی می یابند. وی همچنین تأکید کرد که شراکت میان دو کشور سال به سال به طور …
یک ماده 18 این معاهده طرف های متعاهد به توسعه همکاری های تجاری، اقتصادی و صنعتی، ایجاد مزیت های اقتصادی متقابل از جمله سرمایه گذاری های مشترک، تأمین مالی زیرساخت ها، تسهیل سازوکار های تجارت و کسب و کار، همکاری در امور بانکی، ترویج و تأمین متقابل کالا، کار، خدمات، اطلاعات و محصولات فعالیت های فکری از جمله حقوق انحصاری مربوطه، مساعدت خواهند داشت. در بند دو ماده 18 هم آمده است: طرف های متعاهد …
بیاوریم که جهان متکی به نقش آمریکا برای کنترل انرژی نخواهد بود. پزشکیان مسیر درست را به طرف روسیه رفته است نماینده مردم تهران با اشاره به سفر رئیس جمهور به روسیه بیان داشت: پزشکیان مسیر درست را به طرف روسیه رفته است و مسلما مدیریت درست این روابط می تواند منافع ملی کشور را تامین کند و چون توسعه روابط تهران – مسکو به نفع دو کشور است. به گزارش ایرنا ، مسعود پزشکیان، رئی …
32 تصریح می دارد: طرف های متعاهد روابط بین رسانه های جمعی و نیز در زمینه هایی مانند چاپ و نشر، ترویج ادبیات فارسی و روسی و گسترش روابط اجتماعی-فرهنگی، علمی و اقتصادی را از طریق تشویق آشنایی و ارتباطات متقابل بین مردم جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، تقویت خواهند کرد. ماده 33 تأکید می کند: طرف های متعاهد رسانه های جمعی خود را به همکاری گسترده جهت افزایش آگاهی عمومی و حمایت از …
هم خواهد شد. براساس بند یک ماده 18 این معاهده طرف های متعاهد به توسعه همکاری های تجاری، اقتصادی و صنعتی، ایجاد مزیت های اقتصادی متقابل از جمله سرمایه گذاری های مشترک، تأمین مالی زیرساخت ها، تسهیل سازوکار های تجارت و کسب و کار، همکاری در امور بانکی، ترویج و تأمین متقابل کالا، کار، خدمات، اطلاعات و محصولات فعالیت های فکری از جمله حقوق انحصاری مربوطه، مساعدت خواهند داشت. در بند …
معتقدند می تواند روابط طرفین را به میزان قابل توجهی تقویت کند و قرار است جای توافق نامه ای را بگیرد که در سال 2001 میان دو کشور امضا شد و در سال 2020 برای پنج سال تمدید شد. توافق نامه بیش از 30محور در زمینه های مختلف اقتصادی، حمل و نقل، کریدور و ترانزیتی، پولی و بانکی، سرمایه گذاری، علمی، نفت و گاز دارد. در واقع این توافق نامه قراردادی بلندمدت و مبتنی بر اصول منشور سازمان ملل متحد و با توجه به حقوق …
فعالیت ها در سطوح منطقه ای و جهانی که هم راستا با مشارکت جامع، بلندمدت و راهبردی باشد، خواهند کوشید. ماده 2- طرف های متعاهد یک سیاست دولتی مبتنی بر احترام متقابل به منافع ملی و منافع امنیتی، اصول چندجانبه گرایی، حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات و نفی وضعیت تک قطبی و سلطه گری در امور جهانی و همچنین مقابله با مداخله طرف های ثالث در امور داخلی و خارجی طرف های متعاهد را اجرا خواهند نمود. …
است مقرر شد روند رو به توسعه روابط دو کشور در چند دهه اخیر، مبنا و ریشه شکل گیری توافقنامه راهبردی حاضر باشد. از جمله ویژگی های معاهده مشارکت جامع همکاری های راهبردی ایران و فدراسیون روسیه که بر پایه بیش از 30 محور تنظیم شده، این است که به عنوان توافقنامه قراردادی بلندمدت و مبنی بر اصول منشور سازمان ملل متحد، حقوق دوجانبه و توازن تعهدات و احترام به تمامیت ارضی در آن لحاظ شده است. …
اساس منشور ملل متحد و همچنین سایر قواعد قابل اعمال حقوق بین الملل حل و فصل گردد، کمک خواهد نمود. 4. طرف های متعاهد اجازه استفاده از قلمرو خود را برای حمایت از تحرکات جدایی طلبانه و سایر اقداماتی که ثبات و تمامیت ارضی طرف متعاهد دیگر را تهدید می کند و همچنین در راستای حمایت از اقدامات خصمانه علیه یکدیگر، نخواهند داد. …
کاظم جلالی، سفیر ایران در روسیه درخصوص توافق جامع ایران و روسیه گفت: موافقت نامه جامع همکاری میان تهران و مسکو در حوزه های متنوعی چون سیاست، روابط دوجانبه، مسائل منطقه و بین المللی، همکاری های دفاعی، نظامی و سایبری، مبارزه با تروریسم و صیانت از دریای خزر ریل گذاری هایی را انجام داده است. جلالی افزود: این موافقت نامه به شکل متوازن و بر اساس منافع دو طرف و نیازهای متقابل تنظیم و تدوین شده است. …
سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گفت: سفر دکتر پزشکیان به روسیه و به موازات آن امضای معاهده مشارکت جامع راهبردی، حرکت در مسیر منافع مشترک، توسعه متوازن و احترام متقابل است. به گزارش منجیل خبر به نقل از ایسنا، کاظم جلالی ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در توییتی به زبان روسی با اشاره به سفر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور و هیئت همراه به مسکو نوشت: ”یک توافق و چندین همکاری”. سفر دکتر …
دوجانبه گسترده ای در راستای منافع متقابل اقتصادی 2 ملت داریم و در سطح سازمان ها و مجامع بین المللی از جمله سازمان ملل متحد نیز برای مقابله با ترویج و تثبیت هنجارها و مفاهیم مغایر با اصول منشور ملل متحد رایزنی های نزدیکی داریم. تشکل دوستان منشور ملل متحد یکی از ابتکارهایی است که تعداد قابل توجهی از کشورها را گرد هم آورده و در زمینه هنجارسازی حقوقی-بین المللی برای حراست از قواعد حقوق بین الملل فعال است. + …
رفت وآمدهای مقامات تهران و مسکو است، تمامی جنبه های همکاری دو کشور را پوشش می دهد و به سه حوزه اصلی: همکاری اقتصادی، همکاری علمی و فناوری و همکاری در حوزه فرهنگ و گردشگری توجه ویژه ای دارد. این معاهده در واقع متن به روز شده سندی است که تهران و مسکو اواخر دهه 1370 با عنوان موافقت نامه اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه امضا کردند، سندی که از سال 1381 …
(برابر با 12 مارس 2001 میلادی) و سایر اسناد اساسی منعقد شده بین طرف های متعاهد، شالوده حقوقی مستحکمی را برای روابط دوجانبه ایجاد کرده اند، به شرح ذیل موافقت نمودند: ماده 1 طرف های متعاهد در جهت تعمیق و گسترش روابط در تمامی زمینه های مورد علاقه متقابل، تقویت همکاری ها در زمینه امنیتی و دفاعی، هماهنگی نزدیک فعالیت ها در سطوح منطقه ای و جهانی که هم راستا با مشارکت جامع، بلندمدت و …
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در ماده 21 متن معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدراتیو روسیه به توسعه همه جانبه حمل و نقل به شرح زیر اشاره شده است؛ ماده 21 طرف های متعاهد با در نظر گرفتن توانایی ها و ظرفیت های خود از همکاری نزدیک در زمینه حمل ونقل حمایت خواهند کرد و تمایل خود را برای توسعه همه جانبه شراکت در حوزه حمل ونقل بر مبنای سودمندی متقابل تأیید …
کرده اند، به شرح ذیل موافقت نمودند: ماده 1 طرف های متعاهد در جهت تعمیق و گسترش روابط در تمامی زمینه های مورد علاقه متقابل، تقویت همکاری ها در زمینه امنیتی و دفاعی، هماهنگی نزدیک فعالیت ها در سطوح منطقه ای و جهانی که هم راستا با مشارکت جامع، بلندمدت و راهبردی باشد، خواهند کوشید. ماده 2 طرف های متعاهد یک سیاست دولتی مبتنی بر احترام متقابل به منافع ملی و منافع امنیتی …
، به شرح ذیل موافقت نمودند: ماده 1 طرف های متعاهد در جهت تعمیق و گسترش روابط در تمامی زمینه های مورد علاقه متقابل، تقویت همکاری ها در زمینه امنیتی و دفاعی، هماهنگی نزدیک فعالیت ها در سطوح منطقه ای و جهانی که هم راستا با مشارکت جامع، بلندمدت و راهبردی باشد، خواهند کوشید. ماده 2 طرف های متعاهد یک سیاست دولتی مبتنی بر احترام متقابل به منافع ملی و منافع امنیتی …
متن معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه که روز جمعه 28 دی ماه 1403 در آیینی در کرملین به امضاء رسیده بود در قالب یک مقدمه و 47 ماده منتشر شد. طرف های متعاهد در جهت تعمیق و گسترش روابط در تمامی زمینه های مورد علاقه متقابل، تقویت همکاری ها در زمینه امنیتی و دفاعی، هماهنگی نزدیک فعالیت ها در سطوح منطقه ای و جهانی که هم راستا با مشارکت جامع، بلندمدت و راهبردی باشد، خواهند کوشید. …
البته ما با چشمانی باز و با در نظرگرفتن رفتارها و سوابق کشورها، سطح و عمق روابطمان را با دیگران تعیبن می کنیم. روابط خوب ما با روسیه بر اساس منافع متقابل دو ملت و مبتنی بر اصول و مبانی حقوق بین الملل است. بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که طرف یا طرف های ثالثی نسبت به این روابط موضع منفی بگیرند یا القای تهدید از آن بنمایند. طرف هایی که نسبت به گسترش روابط ایران یا روسیه با …
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، زمینه هایی که به تایید سفیر ایران در مسکو برگرفته از مولفه های جغرافیایی سیاسی و اقتصادی دو کشور است. به گفته الکسی اورچوک معاون نخست وزیر روسیه حجم تجارت ایران و روسیه از اردیبهشت 1403 تا ابتدای زمستان همین سال به 3.3 میلیارد دلار رسیده است. ظرفیت های اقتصادی پیش بینی شده در توافق جدید ایران و روسیه بسیار بیشتر است. پیشینه موافقتنامه روابط متقابل …
مسعود پزشکیان ، رئیس جمهور ایران در راس یک هیأت عالی رتبه سیاسی-اقتصادی عازم مسکو می شود. این سفر به دعوت رسمی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه انجام می شود که به دلیل امضای معاهده مشترک جامع راهبردی میان دو کشور، سفری تاریخی خواهد بود. این معاهده اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه حداقل در دو دهه آینده خواهد بود که دهه های تعیین کننده در سطوح ملی …
های دوجانبه گسترده ای در راستای منافع متقابل اقتصادی دو ملت داریم و در سطح سازمان ها و مجامع بین المللی، ازجمله سازمان ملل نیز برای مقابله با ترویج و تثبیت هنجار ها و مفاهیم مغایر با اصول منشور ملل متحد رایزنی های نزدیکی داریم. وی اضافه کرد: تشکل دوستان منشور ملل متحد یکی از ابتکار هایی است که تعداد قابل توجهی از کشور ها را گرد هم آورده و در زمینه هنجارسازی حقوقی-بین المللی برای حراست …
سفیر ایران امروز سفر پزشکیان به مسکو و امضای معاهده مشارکت جامع راهبردی را حرکت در مسیر منافع مشترک، توسعه متوازن و احترام متقابل خواند و گفت: اکنون ایران از تلاش برای همکاری صرف با کشورهای غربی فراتر رفته و طلیعه شرقی را در کانون توجه و تعامل خویش ترسیم کرده است. به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران ؛ کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه امروز (جمعه) 28 دی ماه درباره سفر مسعود …
به گزارش اکوایران، در برخی از تحلیل های داخلی و خارجی این معاهده را یک معاهده استثنایی توصیف کرده اند که دو کشور را تا 20 سال آینده تضمین خواهد کرد. اما با توجه به تجربه ایران در پیشبرد توافق جامع 25 ساله با چین، امروز برخی نگاه های همراه با شک و تردید نیز نسبت به این توافق وجود دارد. با توجه به برخی وجوه مناسبات ایران و روسیه و شرایطی که دو کشور در آن قرار دارند به ویژه بعد از جنگ …
گسترش است و براساس اصول احترام متقابل و در نظر گرفتن منافع ملی هر 2 کشور توسعه می یابد. خبرگزاری روسی همچنین گزارش کرد: خاطرنشان می شود که هماهنگی نزدیک مسکو و تهران در عرصه بین المللی مبتنی بر رویکردهای مشترک، از جمله تعهد به ایجاد نظم جهانی چند قطبی منصفانه براساس اصول عمومی شناخته شده حقوق بین الملل، امنیت برابر، سود متقابل، همکاری برابر بین کشورها، تمایل به دنبال کردن یک سیاست خارجی …
source