منطقه ای دو کشور و با تمرکز بر حوزه های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی امضا شد. این معاهده نه فقط یک سند سیاسی، بلکه نقشه راه برای آینده است. زیرا همان گونه که اعلام شد دربرگیرنده همه ابعاد همکاری میان دو کشور است. با امضای این معاهده که شامل یک مقدمه و 47 ماده در همه حوزه های مناسبات دوجانبه است، سطح تعاملات ایران و روسیه ارتقا یافته، زمینه پیشبرد همکاری ها تسهیل شده و این معاهده در اقتدار …

یمیر پوتین و با هدف گسترش روابط دوجانبه و نیز امضای معاهده مشترک جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، به پایتخت این کشور سفر کرد. رؤسای جمهوری دو کشور معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه را امضا کردند و در کنفرانس مطبوعاتی مشترک پاسخگوی پرسش تعدادی از خبرنگاران بودند. فاطمه مهاجرانی ، سخنگوی دولت در مورد امضای سند راهبردی ایران و روسیه نوشت: جمعه 28 دی ماه معاهده مشار …

محسن پاک آئین در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به معاهده جامع راهبردی مشترک ایران و روسیه، اظهار داشت: توافقنامه مشترکی که در جریان سفر پزشکیان به مسکو امضا شد دارای یک مقدمه و 47 ماده است که تمام حوزه های همکاری ایران و روسیه را شامل می شود. وی ادامه داد: این توافقنامه در حوزه اقتصادی دارای اولویت بسیار بالایی است چرا که تهران و مسکو جزو کشورهای تحریم شده از سوی آمریکا هستند، لذا دو …

در کرملین نوشت: پوتین در سخنرانی خود پس از امضای این سند گفت که این توافقنامه مبنایی اضافی، قابل توجه و جدی برای شکل گیری روابط دوجانبه بر اساس اعتماد ایجاد می کند. این روزنامه در بخش دیگری از گزارشی که در این باره نوشته، اشاره کرد که توافقنامه امضاشده میان روسیه و ایران تک قطبی بودن و هژمونی در روابط خارجی را رد می کند. شبکه سی ان ان نیز با اشاره به این که تهران و مسکو این ت …

اجرا شود. رئیس جمهور بنا به دعوت رسمی همتای خود و با هدف گسترش روابط دوجانبه و نیز امضای معاهده مشترک جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه به مسکو سفر کرد. دیدارهای جداگانه با رئیس جمهور و نخست وزیر روسیه و شرکت در نشست مذاکرات هیأت های بلندپایه دو کشور از دیگر برنامه های پزشکیان در این سفر بود. پزشکیان و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور ایران و روسیه …

…> این موافقتنامه که متن کامل آن روز گذشته منتشر شد دارای یک مقدمه و 47 ماده است که پیش نویس آن توسط ایران تهیه شده و در تابستان سال جاری نهایی شد. این معاهده، ماهیت آن عمدتاً اقتصادی است و در همه حوزه های اقتصادی از جمله موضوع تجارت گردشگری بحث حمل و نقل و … ورود پیدا کرده است. رویکرد صریح روسیه در تعمیق مناسبات با ایران روح الله مدبر کارشناس مسائل روسیه در گفت وگو …

، عمدتاً اقتصادی است، گفت: این سند در همه حوزه های اقتصادی از جمله موضوع تجارت گردشگری بحث حمل و نقل و … ورود پیدا کرده است. عراقچی ادامه داد: این معاهده در حوزه همکاری های فرهنگی، علمی، قضایی، حقوقی، ارتباطات و … نیز ورود پیدا کرده و تقریباً تمام ابعاد روابط 2 کشور را در بر می گیرد. رئیس دستگاه دیپلماسی با تاکید بر اینکه این معاهده یک نگاه جامع به به روابط 2 کشور ایجاد می کند …

فرامنطقه ای با ارتباطات و همکاری های ایران و روسیه تقویت روابط فی مابین در تمام زمینه های امنیتی، فرهنگی و تجاری با امضای معاهده راهبردی برطرف شدن تمام موانع در ایران برای اجرایی و عملیاتی شدن معاهده راهبردی 1- ادامه سند امضاشده میان دو کشور در دولت هفتم تحت عنوان معاهده اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه 2- بررسی …

سفر مسعود پزشکیان، رییس جمهور کشورمان به مسکو با هدف امضای توافق راهبردی جامع مشترک میان دو طرف آن هم در شرایطی که ترامپ در آستانه آغاز به کار دولت دوم خود است و همزمان درگیری ها در اوکراین وارد ابعاد جدیدی شده است، گمانه زنی ها در باب چرایی اهمیت این سفر و امضای توافق بیست ساله میان تهران و مسکو را افزایش داده است. به گزارش اعتماد، به باور گروهی از ناظران امضای توافق جامع …

مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه گفت: بسیار امیدواریم که با امضای این معاهده از این به بعد در حوزه های روابط اقتصادی، سیاسی فرهنگی و … با سهولت بیشتر و در یک چارچوب و بستر بهتری برای همکاری حرکت کنیم. وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه ماهیت این معاهده، عمدتاً اقتصادی است، گفت: این سند در همه حوزه های اقتصادی از جمله موضوع تجارت گردشگری بحث حمل و نقل و … ورود پیدا کرده است. …

معاهده با احترام به اصول تمامیت ارضی، استقلال و منافع دو کشور تدوین شده و با تأکید بر همکاری های دوجانبه و منطقه ای، در راستای تقویت نقش آفرینی ایران و روسیه در مقابله با هژمونی آمریکا و سیاست های تک قطبی غرب تنظیم شده است. سید رسول مهاجر، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در 26 دی ماه با بیان این که در معاهده همکاری های جامع بین ایران و روسیه که قرار است به امضا برسد، همکاری های …

به گزارش اکوایران، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه امروز -29 دی ماه- در ارتباط با امضای معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه در جریان سفر رئیس جمهوری به مسکو در روز گذشته، گفت: این معاهده، ماهیت آن عمدتاً اقتصادی است و در همه حوزه های اقتصادی از جمله موضوع تجارت گردشگری بحث حمل و نقل و … ورود پیدا کرده است. وزیر امور خارجه با بیان اینکه این معاهده در حوزه های فرهنگی، علمی …

قضایی را نیز در بر می گیرد، تقریباً همه ابعاد روابط را در بر می گیرد و یک نگاه جامعی را به روابط دو کشور ایجاد می کند. عراقچی ادامه داد: من بسیار امیدوارم با یک چنین پایه و اساسی در روابط دو کشور از این به بعد روابط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی مان با یک سهولت بیشتر و در یک چارچوب و بستر حرکت خواهد کرد، تاکنون خوب بوده و بهتر هم خواهد شد. روز گذشته معاهده جامع همکاری های مشترک ایران و روسیه با حضور رؤسای جمهور دو کشور در شهر مسکو به امضا رسید. …

دولت از جزئیات سند جامع همکاری ایران و روسیه اقتصادنیوز: روز گذشته معاهده مشارکت جامع همکاری های راهبردی ایران و کشور روسیه، در راستای همکاری منطقه ای دو کشور و با تمرکز بر حوزه های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی امضا شد.

اواخر دهه 1370 با عنوان موافقت نامه اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه امضا کردند، سندی که از سال 1381 برای دو طرف لازم الاجرا شد و بعد از دوره 20 ساله، به مدت پنج سال دیگر تمدید شد. آنچه که سبب شد مقامات تهران و مسکو، امضای این معاهده را در دستور کار دهند، آن بود که موافقت نامه قبلی پاسخگوی حجم رو به گسترش مناسبات دو کشور در ابعاد مختلف نخواهد بود و …

ایران و روسیه نوشت: جمعه 28 دی ماه معاهده مشارکت جامع همکاری های راهبردی ایران و کشور روسیه، در راستای همکاری منطقه ای دو کشور و با تمرکز بر حوزه های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی امضا شد. این معاهده نه فقط یک سند سیاسی، بلکه نقشه راه برای آینده است. زیرا همان گونه که اعلام شد دربرگیرنده همه ابعاد همکاری میان دو کشور است. با امضای این معاهده که شامل یک مقدمه و 47 ماده در همه حوزه های من …

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم ، روز گذشته معاهده مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه توسط مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مسکو به امضا رسید. رخدادی که چند روز است رسانه های خارجی و داخلی درباره ی آن به اظهارنظر می پردازند. بر اساس این گزارش، در فروردین ماه 1400 در تهران با حضور لاوروف وزیر خارجه روسیه و محمدجواد ظریف وزیر وقت خارجه …

معتقدند می تواند روابط طرفین را به میزان قابل توجهی تقویت کند و قرار است جای توافق نامه ای را بگیرد که در سال 2001 میان دو کشور امضا شد و در سال 2020 برای پنج سال تمدید شد. توافق نامه بیش از 30محور در زمینه های مختلف اقتصادی، حمل و نقل، کریدور و ترانزیتی، پولی و بانکی، سرمایه گذاری، علمی، نفت و گاز دارد. در واقع این توافق نامه قراردادی بلندمدت و مبتنی بر اصول منشور سازمان ملل متحد و با توجه به حقوق …

1370 با عنوان موافقت نامه اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه امضا کردند، سندی که از سال 1381 برای دو طرف لازم الاجرا شد و بعد از دوره 20 ساله، به مدت پنج سال دیگر تمدید شد. آنچه که سبب شد مقامات تهران و مسکو، امضای این معاهده را در دستور کار دهند، آن بود که موافقت نامه قبلی پاسخگوی حجم رو به گسترش مناسبات دو کشور در ابعاد مختلف نخواهد بود و بدین ترتیب …

، تمامی جنبه های همکاری دو کشور را پوشش می دهد و به سه حوزه اصلی: همکاری اقتصادی، همکاری علمی و فناوری و همکاری در حوزه فرهنگ و گردشگری توجه ویژه ای دارد. این معاهده در واقع متن به روز شده سندی است که تهران و مسکو اواخر دهه 1370 با عنوان موافقت نامه اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه امضا کردند، سندی که از سال 1381 برای دو طرف لازم الاجرا شد و بعد از …

سیاسی ایرنا، خبرگزاری دولت نوشت: امضای معاهده مشترک جامع همکاری های جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، نتیجه حدود سه سال پیگیری ها، مکاتبات و رفت وآمدهای مقامات دو کشور است. معاهده مشترک قرار است بعدازظهر امروز جمعه 28 دی ماه 1403 در آیینی با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری فدراسیون روسیه در کاخ کرملین در مسکو امضا شود. پیش …

اواخر دهه 1370 با عنوان موافقت نامه اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه امضا کردند، سندی که از سال 1381 برای دو طرف لازم الاجرا شد و بعد از دوره 20 ساله، به مدت پنج سال دیگر تمدید شد. آنچه که سبب شد مقامات تهران و مسکو، امضای این معاهده را در دستور کار دهند، آن بود که موافقت نامه قبلی پاسخگوی حجم رو به گسترش مناسبات دو کشور در ابعاد مختلف نخواهد بود و …

در مدیریت ناترازی های حوزه انرژی در داخل کشور ما ایفا کند. اما روابط بین ایران و روسیه صرفا به سال های اخیر باز نمی گردد. موافقتنامه ای تحت عنوان قانون معاهده اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در سال 1379 در شهر مسکو با حضور روسای جمهور دو کشور به امضا رسید. این سند به تصویب مجالس دو کشور رسید و از سال 1380 به طور رسمی به اجرا درآمد. برابر مفاد این …

معاهده کار کرده ایم و بسیار خرسند هستیم که این کار به پایان رسید. امضای این سند به ما فرصت خواهد داد که به همه ابعاد در روابط دوجانبه تنوع بدهیم و مطمئن هستم که به گسترش همکاری های اقتصادی دو کشور کمک خواهد کرد. سرعت افزایش مبادلات تجاری، قابل قبول است پوتین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سرعت افزایش مبادلات تجاری دو کشور از نظر من قابل قبول است، یادآور شد: در 10 ماه نخست …

و قرار است جایگزین سند دوجانبه فعلی درباره روابط دوجانبه و اصول همکاری دوطرف شود که در سال 2001 در مسکو امضا شده بود. سند جدید از اوایل تابستان 2024 به تایید دو کشور رسید و طرفین منتظر زمان مناسب برای امضای آن توسط دو رئیس جمهور بودند. این سند پس از امضای دولت باید برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ایران ارائه شود. این معاهده دارای یک مقدمه و 47 ماده است که پیش نویس آن توسط …

امور خارجه روسیه نیز در کنفرانس مطبوعاتی سالانه خود تأکید کرد: معاهده جامع تهران و مسکو علیه هیچ کشور دیگری نیست، بلکه هدف آن تضمین امنیت دو کشور است. به گفته اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه، این معاهده مشترک در واقع متن به روز شده موافقت نامه ای است که ایران از اواخر دهه 1370 با روسیه منعقد کرده بود؛ موافقتنامه اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی روسیه از سال 1381 برای …

جمهوری اسلامی ایران است که به دام یک جانبه گرایی نیفتاده و با عقلانیت به ظرفیت های منطقه ای توجه داشته و دارند. قانون معاهده اساس روابط متقابل ایران و اصول همکاری بین ایران و روسیه در سال 1379 امضا شد و در سال 1380 (2001) به تصویب مجلس رسید. این موافقت نامه عملا 20 ساله بود و در سال 2021 میلادی، مدت زمان اجرای آن به پایان رسید. در این موافقت نامه، فرایند تمدید خودکار به مدت پنج سال پیش …

زیادی است که بر روی این معاهده کار کرده ایم و بسیار خرسند هستیم که این کار به پایان رسید. امضای این سند به ما فرصت خواهد داد که به همه ابعاد در روابط دوجانبه تنوع بدهیم و مطمئن هستم که به گسترش همکاری های اقتصادی دو کشور کمک خواهد کرد سرعت افزایش مبادلات تجاری، قابل قبول است پوتین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سرعت افزایش مبادلات تجاری دو کشور از نظر من قابل قبول است …

ژانویه(28 دی) برگزار خواهد شد و انتظار می رود درباره چشم انداز توسعه همکاری دوجانبه و مسائل فعلی منطقه ای و بین المللی گفت وگو کنند. پس از این گفت وگوها، طرفین توافق شراکت جامع راهبردی را امضا و بیانیه ای مطبوعاتی منتشر می کنند. این توافف قرار است جایگزین سند دوجانبه فعلی درباره روابط دوجانبه و اصول همکاری آن ها شود که در سال 2001 در مسکو امضا شده بود. جلالی در ادامه …

source

توسط postbin.ir