**آفتاب‌نیوز:**
امیر سرتیپ دوم علیرضا نقی‌زاده، فرمانده گروه ۴۱۱ مهندسی رزمی نیروی زمینی ارتش، در نگاهی به فعالیت‌ها و وظایف این گروه گفت: گروه ۴۱۱ مهندسی رزمی نیروی زمینی ارتش در سال ۱۳۵۲ به عنوان نخستین گروه مهندسی نیروهای مسلح کشور تأسیس شده و از آن زمان تاکنون به عنوان یکی از یگان‌های پشتیبانی‌کننده از قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا شناخته می‌شود. این گروه علاوه بر انجام وظایف خود در حوزه‌های مهندسی رزمی، فعالیت‌های مردم‌یارانه‌ای نیز انجام می‌دهد.

***ساخت پل بتنی شهید ارتش در کمتر از یک‌سال***
نسخه‌ای از مهم‌ترین خدمات مردم‌یاری این گروه در ماه‌های اخیر، ساخت و افتتاح پل «شهید ارتش» در بخش «شاهیوند» شهرستان چگنی، استان لرستان است. این پل که به طول ۱۱۴ و عرض ۶ متر، به عنوان اولین پل بتنی توسط ارتش و در کمتر از یک‌سال ساخته شده، مسیر ارتباطی ۶۴ روستا را به هم متصل کرده است.

***ساخت جاده کوهستانی برای ارتباط ۵۳ روستا***
به گفته فرمانده گروه ۴۱۱، این گروه همچنین جهت تسهیل ارتباطات بین روستاهای صعب‌العبور، یک جاده کوهستانی به طول ۲۵ کیلومتر بین استان‌های لرستان و چهارمحال و بختیاری ساخته است که با مبانی قوی، و در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری رسیده است.

***ساخت ۵۰ کیلومتر از دیوار مرزی توسط گروه ۴۱۱ مهندسی***
در اشاره به مأموریت‌های گروه ۴۱۱ در توسعه فاز اول پروژه انسداد مرز شرق کشور، امیر سرتیپ دوم نقی‌زاده افزود: طبق برنامه‌ریزی‌ها، گروه ۴۱۱ مسئولیت ساخت ۵۰ کیلومتر از دیوار مرزی به طول نزدیک به ۹۰۰ کیلومتر را بر عهده دارد. این گروه برای تسریع پروژه، گروه‌های تخصصی خود را به مناطق مرزی اعزام کرده و کارگاه‌های موردنیاز راه‌اندازی کرده است.

***پیشرفت ۵۰ درصدی ساخت جاده مرزی شرق کشور***
WR/framanده گروه ۴۱۱ ادامه داد: همزمان با راه‌اندازی این کارگاه‌ها، گروه ۴۱۱ مهندسی رزمی نزاجا در وضعیت جغرافیایی و آب و هوایی سخت منطقه تایباد، اقدام به احداث و بازسازی پل‌ها کرده است. تا کنون فرآیند ساخت جاده مرزی دیوار شرق کشور ۵۰ درصد پیشرفت کرده است و برنامه‌ریزی‌های نهایی برای تسهیلات امنیتی و پایش مرزی با کیفیت به سرانجام خواهد رسید.

***قدرت ساخت انواع سازه‌ها در کمترین زمان***
امیر سرتیپ دوم نقی‌زاده با تأکید بر قدرت‌های گروه ۴۱۱ مهندسی رزمی نزاجا در ساخت انواع سازه‌ها و پل‌ها، افزود: نیروی زمینی ارتش با بهره‌گیری از تجربیات و توانمندی‌های خود، توانسته است در حوزه‌های مهندسی به پیشرفت‌های چشم‌گیر دست یابد و اقدامات خود را به روزرسانی نماید.

***احداث دو آزمایشگاه خاک و بتن***
وی همچنین از تعاون خوب بین نیروی زمینی ارتش و مراکز علمی و تخصصی یاد کرد و افزود: نیروی زمینی ارتش برای بهبود توانمندی‌ها، تعامل مطلوبی با مراکز علمی و پژوهشی برقرار کرده است. مثالی از این همکاری، احداث دو آزمایشگاه خاک و بتن در پروژه انسداد مرزی است که تمامی تجهیزات و مصالح بر طبق استانداردهای بین‌المللی هستند.

***اجرای دیواره‌های آتش در رزمایش‌ها***
در بخش پایانی سخنان خود، فرمانده گروه ۴۱۱ مهندسی رزمی نیروی زمینی ارتش به نقش این یگان در رزمایش‌های ارتش اشاره کرد: در رزمایش‌های «اقتدار» ارتش، گروه ۴۱۱ مهندسی رزمی نزاجا توانست دیواره‌های حجیم آتش به طول بیش از ۲ کیلومتر را اجرا کند و اقتدار و توانمندی‌های خود را نمایش دهد.

source

توسط postbin.ir