ایسنا/قم رئیس ستاد آیین‌های فاطمی آستان مقدس بانوی کرامت با تأکید بر اینکه شهر قم مانند مشهد باید اعتبارات ملی دریافت کند تا بتواند مراسمات ملی و مذهبی خود را به‌صورت بین‌المللی برگزار کند، گفت: با تمام تلاش‌های انجام‌شده قرار است کارگروه ملی زیارت با نام جدید شورای ملی زیارت در خرداد برای نخستین بار در قم تشکیل‌ شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمد مشرف در جلسه کمیسیون تلفیق دوگانه کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی و خدمات شهری و امور زائران شورای اسلامی شهر قم که به مناسبت برگزاری جشن‌های دهه کرامت با حضور مدیران و فعالان فرهنگی شهر در سالن جلسات شورای شهر قم برگزار شد، اظهار داشت: امروز استان قم و آستان مقدس حضرت معصومه(س) در تلاش است نگاه به قم را در سطح ملی مطرح کند.

وی به تشکیل کارگروه ملی زیارت در قم اشاره کرد و افزود: با تمام تلاش‌های انجام‌شده قرار است کارگروه ملی زیارت با نام جدید شورای ملی زیارت در خرداد برای نخستین بار در قم تشکیل‌شده و به مسائل شهر قم در حوزه زیارت و زائر توجه کند.

معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه(س) شهر قم را در دریافت بودجه از کارگروه ملی زیارت مهجور دانست و بیان کرد: در کارگروه ملی زیارت تا امروز تنها به مشهد مقدس پرداخته‌ شده و جایگاه قم دیده نشده است که امیدواریم این بی‌عدالتی به‌زودی به‌صورت ملی جبران شود.

وی به تشکیل ستاد ملی کرامت توسط حرم مطهر حضرت معصومه(س) اشاره و بیان کرد: این ستاد یکی از ابداعات آستانه مقدس حضرت معصومه(س) بوده که با پیگیری‌های انجام‌شده امروز با حضور پررنگ مشهد توانسته یک کارگروه ملی در وزارت ارشاد داشته و با نگاه حکومتی به آن پرداخته شود.

مشرف در ادامه به لزوم برگزاری باشکوه دهه کرامت تأکید کرد و گفت: شعار روز نخست دهه کرامت امسال نیز مانند سال گذشته «حضرت معصومه بهترین دختر دنیا» است و باید تمام فضاسازی‌های شهری حول این شعار انجام شود.

وی خواستار فضاسازی و تبلیغات شهری پررنگ‌تر از طرف شهرداری برای دهه کرامت شد و تصریح کرد: باید جایگاه و کرامت دختران به‌صورت ویژه به تصویر کشیده شود و برنامه‌های روزهای نخست دهه کرامت که به نام حضرت معصومه(س) است باشکوه برگزار شود.

معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه(س) تأکید کرد: در دهه کرامت تمام مراسمات و افتتاحیه‌های شهری به نام حضرت معصومه(س) برگزار و پروژه‌های شهری به نام ایشان نام‌گذاری شود تا در تقویت و تعظیم دهه کرامت کمک کند.

وی ادامه داد: همچنین در دهه کرامت به‌ویژه روز نخست و تولد حضرت، خدمات و تخفیفات ویژه‌ای به شهروندان به‌ویژه دختران ارائه شود تا لطف این روز برجسته شده و به یاد بماند. باید در این روز از نخبگان علمی و فرهنگی نیز تجلیل شود تا جایگاه دختران در جامعه تقویت‌شده و شأن حضرت به جامعه معرفی شود.

وی خواستار پیگیری شورای شهر برای نام‌گذاری مساجد، میادین و خیابان‌هایی در سایر شهرها به نام حضرت معصومه(س) شد و اظهار کرد: تمام مدیران و خدمت گذاران در شهر قم وظیفه معرفی حضرت به شیعیان ایران و جهان را دارند و برای معرفی ایشان باید کاری انجام داد.

معاون فرهنگی حرم مطهر در ادامه دو مسئله فرهنگی را مطرح و اضافه کرد: از شهرداری می‌خواهیم مسائل فرهنگی و قوانین مربوط به حضور زائران از پارکینگ زائر و بازار شمسه به زائران اطلاع‌رسانی شود تا زائران در گیت‌های حرم دچار مشکل نشوند.

وی به مشکلات ضلع شرقی نیز اشاره و تصریح کرد: قرار بوده است ابتدای بلوار پیامبر اعظم حرم مطهر و انتهای این بلوار مسجد مقدس جمکران باشد اما با توجه مشکلات ضلع شرقی ارتباط حرم مطهر با بلوار پیامبر اعظم قطع‌شده است؛ امروز تمام اجتماعات از بعد از میدان امامزاده شاه محمدقاسم(ع) شکل می‌گیرد که فاصله آن تا حرم محسوس و قابل‌توجه است.

وی خطاب به مدیران شهری تأکید کرد: باید در ضلع شرقی حرم یک میدانگاه و فضای وسیع برای تجمع مردم طراحی شود تا این ارتباط معنادار برقرار شود ازاین‌رو در این محوطه سازه‌ای که مانع این ارتباط شود بنا نشود و این محدوده آغاز و پایان راهپیمایی‌ها باشد.

معاون فرهنگی حرم مطهر در پایان یادآور شد: دو مناسبت در کنار سایر مناسبت‌های ملی و مذهبی ویژه قم است که یکی ولادت حضرت معصومه(س) و دهه کرامت و سالروز ورود حضرت معصومه(س) که به نام روز قم نیز نامیده شده و سالروز شهادت بانوی کرامت است باید در تمام جلسات ویژه دیده شود.

انتهای پیام

source

توسط postbin.ir