وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی از توسعه همکاری‌های این دو مجموعه استقبال کرد و گفت: سابقه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و علمی این نهاد توسعه همکاری‌های دوجانبه‌ای را به دنبال خواهد داشت که نوید دوران پررونقی در آینده نزدیک می‌دهد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز یکشنبه ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ با حضور در دفتر مرکزی این نهاد با دکتر علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی دیدار و انتخاب او را به عنوان رئیس این نهاد تبریک گفت.

دکتر صالحی در این دیدار، انتخاب دکتر منتظری را به‌عنوان رئیس جهاددانشگاهی فرصتی برای این نهاد دانست و گفت: سابقه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و علمی وی فرصتی بی‌نظیر برای توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی فراهم کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به زمینه‌های کاری مشترک این وزارتخانه با جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: آماده‌ایم فعالیت‌های فرهنگی و هنری ریشه دار در جهاددانشگاهی را توسعه دهیم و در کنار آن امور جدیدی تعریف و اجرا کنیم. 

دکتر صالحی با اشاره به اقدامات جهاددانشگاهی در انجام پژوهش‌های بنیادی در حوزه فرهنگ و هنر گفت: کنار هم قرار دادن این ظرفیت‌ و فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی این حوزه می‌تواند آثار و رویدادهای فاخری برای دو مجموعه به ارمغان بیاورد.

وی گفت: فهرستی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری جهاددانشگاهی، از ابتدای تشکیل تاکنون تهیه شود تا با تشکیل کارگروه تخصصی دائمی مشترک این ظرفیت‌ها مورد بررسی و عملیاتی شود.

 کشف و معرفی بسیاری از هنرمندان، شاعران و اساتید کشور از طریق برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری جهاددانشگاهی

رییس جهاددانشگاهی نیز در این دیدار گفت: انجام برخی امور با دیوان‌سالاری اداری امکان پذیر نیست و محدودیت‌هایی ایجاد می‌کند. جهاددانشگاهی آمادگی دارد با برعهده گرفتن ماموریت و فعالیت‌هایی که انجام آنها با ساختارهای دولتی سخت و بعضا نشدنی است را به سرانجام‌رساند. 

دکتر منتظری با اشاره به فعالیت‌های برخی از سازمان‌های فرهنگی این نهاد عنوان کرد: آمادگی داریم تا در انجام پژوهش‌های هنری، رصد فرهنگی و تولید محتوا فعالیت‌های مشترکی داشته باشیم.

وی با اشاره به برخی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری این نهاد به ویژه در حوزه دانشجویی مثل مسابقات کتاب سال دانشجویی؛ فن بیان دانشجویی؛ قرآن دانشجویان؛ جشنواره تئاتر دانشجویی؛ کنگره شعر و ادب دانشجویان سراسر کشور؛ خوشنویسی دانشجویی و… خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی با طراحی و اجرای بسیاری از این مسابقات و جشنواره‌ها به عنوان یک نهاد پیشرو و خلاق توانست اثرگذاری خوبی در حوزه دانشجویی داشته باشد.

رئیس جهاددانشگاهی ادامه داد: بسیاری از هنرمندان، شاعران و اساتید کشور در زمینه فرهنگ و هنر ماحصل و برون داد همین مسابقات، جشنواره‌ها و برنامه‌ها هستند که جهاددانشگاهی آنان را کشف و به جامعه معرفی کرد.

 دکتر منتظری  در بخش دیگری از سخنانش به نقش‌آفرینی این نهاد برای تأسیس شورای فرهنگ عمومی کشور اشاره کرد و گفت: در آن دوران به‌عنوان مسئول بخش فرهنگی جهاددانشگاهی در تدوین اساسنامه شورای فرهنگ عمومی کشور مشارکت داشتم و جهاددانشگاهی نیز همواره عضو این شورا بوده است که امیدواریم در آینده نیز نقش پررنگ‌تری در آن داشته باشد.

وی در ادامه با انتقاد از حذف جهاددانشگاهی از شورای عالی انقلاب فرهنگی به سابقه تشکیل این شورا اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی از آغاز در کنار ستاد انقلاب فرهنگی و سپس شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و خواهد بود.

دکتر منتظری همچنین با توجه به حضور دکتر صالحی به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در موسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول آن روزنامه، به بیان خاطراتی از حضور خود در این مؤسسه و شکل‌گیری نشریه اطلاعات علمی و فعالیت در نشریه جوانان امروز پرداخت.

 این نشست با حضور دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو، رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی؛ دکتر سید عبدالحمید احمدی عضو هیات علمی؛ دکتر ابوالقاسم رئیسی، مدیرکل روابط عمومی و سرپرست خبرگزاری ایسنا، امیر طهرانچی، مدیر کل حوزه ریاست و سید یوسف حسینی از اعضای جهاددانشگاهی برگزار شد.

انتهای پیام

source

توسط postbin.ir