ایسنا/اردبیل مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل، مربیگری را خدمتی مقدس و رسالتی بزرگ در تربیت نسل آینده دانست و بر نقش الهام‌بخش مربیان در مقابله با آسیب‌های اجتماعی و توانمندسازی کودکان و نوجوانان تأکید کرد.

ملیحه ملک‌زاده فرد دوم اردیبهشت در نشستی صمیمانه با همکاران ستادی، کارکنان و مربیان مراکز کانون در مرکز فرهنگی هنری کانون شهرستان نمین با تأکید بر نقش اثرگذار مربیان، اظهار کرد: وظیفه ما مربیگری است و این مسئولیتی فراتر از یک جایگاه سازمانی است.

وی افزود: کار مربی خدمت به آینده‌سازان جامعه و تربیت نسل نو است که از همین رو، شغلی مقدس به شمار می‌رود و برکت ویژه‌ای دارد.

این مسئول فرهنگی با اشاره به نقش کانون در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی و چالش‌های پیش‌روی کودکان و نوجوانان، افزود: کانون می‌تواند نقشی کلیدی در توانمندسازی نسل جوان ایفا کند و مربیان در این مسیر، الهام‌بخش آینده‌ای روشن برای آنان باشند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با تأکید بر لزوم توجه ویژه به نوجوانان، ادامه داد: برای این گروه سنی باید برنامه‌های اختصاصی طراحی کنیم، با آن‌ها گفتگو داشته باشیم و در فرآیند فعالیت‌ها، نقش و اهمیتشان را به رسمیت بشناسیم.

وی مخاطب‌محوری، مرکزمحوری، نوجوان‌محوری و ارتقای مهارت‌های مربیان و اعضا را از اولویت‌های اصلی برنامه‌های کانون دانست و گفت: مربیان هرچه به‌روزتر و توانمندتر باشند، موفق‌تر در عرصه خدمت‌رسانی عمل خواهند کرد.

ملک‌زاده ‌فرد با اشاره به برنامه‌ریزی برای بازگشت آموزش‌های حضوری افزود: مربیان، سرمایه‌های کانون هستند و باید در برنامه‌ریزی‌های مراکز، تجربیات و توانمندی‌های خود در ارائه فعالیت‌های جذاب را به اولیا و معلمان نیز منتقل کنیم.

او همچنین خاطرنشان کرد: برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون باید اثربخش و متناسب با نیازها و ذائقه مخاطب باشد و مربیان باید با روحیات کودکان و نوجوانان آشنا شوند تا بتوانند زمینه مشارکت و علاقه‌مندی آنان را فراهم کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت مراکز الگوی تربیتی و انتقال تجربه به دیگر مراکز، گفت: تقویت اخلاق حسنه، خوش‌رویی و مسئولیت‌پذیری در میان مربیان می‌تواند زمینه‌ساز جلب اعتماد اعضا باشد.

وی خطاب به مربیان جدید نیز اظهار کرد: از آنجا که با ذهن و اندیشه کودکان و نوجوانان سروکار دارید، لازم است مهارت‌های مربی‌گری خود را ارتقا دهید و با آمادگی کامل، توان اجرای بیش از ۶۰ نوع فعالیت را کسب کنید.

ملک‌زاده ‌فرد بر ضرورت معرفی جایگاه مرجع کانون در حوزه کودک و نوجوان در سطح شهرها تأکید کرد و گفت: با اطلاع‌رسانی هدفمند، بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ای و دعوت از مسئولان و معتمدین محلی به برنامه‌ها، می‌توانیم جایگاه اثرگذار کانون را در تصمیم‌گیری‌های فرهنگی شهرستان‌ها تثبیت کنیم و به‌عنوان عضوی فعال و نقش‌آفرین در این عرصه حضورداشته باشیم.

همچنین مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در پایان صحبت‌های خود با تأکید بر ضرورت پایش مستمر وضعیت مراکز بیان کرد: با ارزیابی منظم، تقویت نقاط قوت، شناسایی چالش‌ها و برنامه‌ریزی هدفمند برای رفع آن‌ها، می‌توانیم در مسیر رشد، توسعه و ارتقای کیفیت خدمات، همدل و هم‌افزا گام برداریم.

انتهای پیام

source

توسط postbin.ir