شفقنا- در سال ۲۰۱۲، دو تیم از کشور لتونی موفق شدند با ثبت مکالمه‌ای به مدت ۵۶ ساعت و ۴ دقیقه، نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی گینس به ثبت برسانند.

به گزارش  شفقنا از سیتنا، در دنیایی که پیام‌های متنی و اپلیکیشن‌های هوشمند جای مکالمات تلفنی سنتی را گرفته‌اند، دشوار است تصور کنیم کسی ده‌ها ساعت از وقت خود را به یک گفت‌وگوی تلفنی اختصاص دهد. اما این اتفاق افتاده و رکوردی جهانی در این زمینه ثبت شده است.

در سال ۲۰۱۲، دو تیم از کشور لتونی موفق شدند با ثبت مکالمه‌ای به مدت ۵۶ ساعت و ۴ دقیقه، نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی گینس به ثبت برسانند.

این دستاورد در همکاری بین شرکت مخابراتی «Tele2» و مؤسسه «SponsorKing» رقم خورد. اعضای این گفت‌وگوی تاریخی کریستاپس ستالز و پاتریک زفایجن از یک سو و لئونیدس رومانوفز و تاتیانا فیودوروفا از سوی دیگر بودند.

هرچند این دستاورد در همان زمان در وب‌سایت رسمی گینس منتشر شد، اما لینک آن اکنون در دسترس نیست و همین موضوع باعث تردیدهایی درباره به رسمیت شناخته شدن رسمی آن تا به امروز شده است.

این نخستین تلاش از این دست نبوده است. در سال ۲۰۰۹، گفت‌وگویی به مدت ۵۱ ساعت بین سونیل پرابهکار و دکتر کِی. کِی. آگاروال در دهلی نو، هند، برگزار شد. در آن زمان نیز مکالمه بدون وقفه و تقریبا به‌مدت دو شبانه‌روز ادامه داشت.

مقام سوم طولانی‌ترین مکالمات تلفنی به ابتکاری هنری در دانشگاه هاروارد بازمی‌گردد. در سال ۲۰۱۲، اریک بروستر و آوری لئونارد در قالب یک پروژه هنری تعاملی وارد مکالمه‌ای شدند که ۴۶ ساعت و ۱۲ دقیقه و ۵۲ ثانیه به طول انجامید. بر اساس قوانین این پروژه، شرکت‌کنندگان اجازه نداشتند بیش از ۱۰ ثانیه سکوت کنند.

برخی از این رکوردها فراتر از یک هدف صرفاً عددی بوده‌اند و جنبه‌های انسانی یا هنری نیز داشته‌اند. برای نمونه، ابتکار هاروارد با هدف بررسی توان ذهنی و فیزیکی انسان در برقراری ارتباط بدون وقفه اجرا شد.

نمونه‌های دیگر از تلاش‌های خلاقانه در حوزه تلفن نیز وجود دارد. در ماه مه سال ۲۰۰۷، راب بابر از قله اورست با استفاده از گوشی «موتورولا Z8» تماس تلفنی برقرار کرد. همچنین شرکت امریکایی «ورایزن» در سال ۲۰۱۵ موفق به ساخت نخستین گوشی درون بازی «ماینکرفت» شد که امکان تماس تصویری و دسترسی به اینترنت را از داخل بازی فراهم می‌کرد.

source

توسط postbin.ir