وی در ادامه تصریح کرد: در ورود به قرن دوم آئین‌نامه رانندگی، لازم می‌بینم یادآوری نمایم، باید آماده ورود به دنیای هوش مصنوعی و خودروهای هوشمند و متصل گردیم، از فناوری‌های نوین هوشمند تردد بهره گرفته و زیرساخت‌های لازم و نیروی انسانی مجرب و کارآزموده را برای این دنیای جدید آموزش داده و آماده خدمت کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دستاوردهای کلان در حوزه ایمنی و حمل و نقل جاده‌ای، افزود: در همین یک ماه گذشته، تدوین و اجرای سند ملی ایمنی راه‌ها با همکاری همه اعضای کمیسیون ایمنی راه‌ها که نوید بخش شرایط بهتری در بهبود ایمنی راه‌ها خواهد بود.

صادق گفت: با پیش‌بینی تدوین برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌ها در قانون برنامه هفتم توسعه، این برنامه با مشارکت تمامی اعضای کمیسیون ایمنی راه‌ها تهیه و با حمایت دولت و معاون اول محترم در برگزاری نشست شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور، این برنامه برای اجراء توسط رئیس جمهور محترم ابلاغ شد.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه از زحمات همکاران خدوم پلیس راهور(شهری)، پلیس راه، و همکاران در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، سازمان پزشکی قانونی، اورژانس، وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های عضو کمیسیون ایمنی راه‌های کشور قدردانی ویژه‌ای کرد.

صادق ضمن تشریح چالش‌های پیش رو در حوزه ایمنی ترافیک از مشاوران و پیمانکاران راهسازی درخواست کرد؛ اگر بدلیل مشکلات مالی و اعتباری مواجه با شرایطی شدید که بایستی بین وضعیت ایمن و وضعیت ایمن تر تصمیم بگیرند، در خصوص الزامات اولیه ایمنی راه‌ها، از حقوق مردم در دستیابی به راه مورد انتظار،  کوتاه نیامده و حتما گزینه ایمن‌تر را انتخاب کنند.

وی تصریح کرد: به طور قطع من به عنوان وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسون ایمنی راه‌ها، از حق مردم در دستیابی به شرایط ایمن رانندگی کوتاه نمی آیم و از همکارانم نیز همین مطالبه را دارم.

وزیر راه و شهرسازی برنامه‌های آینده وزارت راه و کمیسیون ایمنی راه‌های کشور را توصیف کرد و با بیان اینکه ما در وزارت راه و شهرسازی و کمیسیون ایمنی راه‌ها، خود را موظف می‌دانیم که با همکاری نهادهای مسئول، به‌ویژه پلیس راهور و پلیس راه، گام‌هایی اساسی و ماندگار در مسیر حفظ جان هم‌وطنان‌مان برداریم، گفت: ما در کمیسیون ایمنی راه‌ها، از کلیه پیشنهادات و ایده‌های مناسب و قابل اجرا استقبال می‌کنیم.

source

توسط postbin.ir