به گزارش قم پرس به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، هیاتی تجاری-فناوری متشکل از 9 شرکت دانش بنیان حوزه سلامت به سرپرستی، محمد مهدی اسماعیلی، نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در سی امین دوره نمایشگاه Hospitalar 2025، بزرگترین نمایشگاه سلامت آمریکای لاتین در سائوپائولوی برزیل حضور یافتند. این نمایشگاه که از 30 اردیبهشت تا دوم خرداد 1404 برگزار شد …

خوبی انجام نشود، احتمال بروز چالش هایی در این حوزه وجود خواهد داشت. عبدالرضا یعقوب زاده، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ایران هم در ادامه این نشست عنوان کرد: تشویق برای واردات تجهیزات پزشکی از سوی دولت، ناشی از اختصاص ارز 4200 بود و اگر مثل دارو، به 28500 تغییر کند، میزان واردات از دو میلیارد دلار به یک میلیارد کاهش خواهد یافت. دولت هم باید سوبسید را به آخر …

بنا به گفته بسیاری از کارشناسان حوزه تجهیزات پزشکی حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی در شرایط فعلی اشتباه بزرگی است که می تواند فاجعه بار باشد. این اقدام قیمت تجهیزات پزشکی را 3 تا 9 برابر افزایش می دهد که جبران ناپذیر است. وزارت بهداشت نیز برنامه ای برای مدیریت بازار تجهیزات پزشکی ندارد. مساله اینجاست که آنچه باید برای دولت مهم باشد، تامین سلامت مردم با هزینه و کیفیت مناسب است. نباید سهم مردم از جیب …

ایجاد کرده است. درضمن با قیمت هایی منطقی و چندین برابر ارزان تر از مشابه وارداتی، باعث دسترسی مناسب مردم به دارو شده است. این بخش باعملکردش جبران کسری بودجه دولت و سازمان های بیمه گر کرده است. عبده زاده تاکید کرد: اگر تامین 98-99 درصدی دارو در کشور با ارزبری کمتر یک میلیارد دلار را با واردات 1-2 درصدی دارو با رقمی حدود 1.2 میلیارد دلار واردات مقایسه شود آن وقت ارزش آفرینی بخش تولید کشور …

انگیزه برای دریافت این ارز و واردات تجهیزات ایجاد کرده است. برای دارو، این ارز دو سال پیش حذف شد و ارزبری آن به شدت کاهش یافت. من مطمئنم اگر ارز 28500 تومانی از حوزه تجهیزات پزشکی از امسال حذف شود، ارزبری این حوزه نیز کاهش خواهد یافت؛ چرا که این ارز، در واقع مشوقی از سوی دولت برای واردات تجهیزات پزشکی است. رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ادامه داد: سرمایه گذاری در …

در تلاش هستیم با همکاری وزارت صمت و وزارت بهداشت بتوانیم به هدف برنامه هفتم دست پیدا کنیم و پیشرفت ها به دلیل غیرت و همت بخش خصوصی و تولیدکنندگان بوده است. قانعی بیان کرد: در سال های گذشته شاهد کاهش ارزبری واردات بودیم. وی بیان کرد: در دارو های مشتق از پلاسما 300 میلیون دلار واردات داشتیم که از 2 شرکت حمایت شد و در انسولین از یک شرکت معاونت علمی ریاست جمهوری حمایت کرده است. …

برای صادرات تجهیزات پزشکی، دارو و همچنین توسعه گردشگری سلامت در نظر گرفته شده است. بخشی از این مأموریت ها در قالب نمایشگاه امسال محقق خواهد شد. مصطفی قانعی با اشاره به حضور میز خدمت شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه افزود: نمایشگاه امسال با حضور صندوق نوآوری، معاونت علمی و میز خدمت فعال شرکت های دانش بنیان همراه است تا بتوان به مسائل و مشکلات آنها به صورت مستقیم رسیدگی کرد. آنچه ارائه می …

آنا
۱۴۰۴/۰۳/۰۳ – ۱۱:۱۶

حضور در این نمایشگاه را دریافت کردند. وی افزود: برای ایرانی های متخصص این حوزه که از خارج از کشور برگشتند غرفه خاصی برای حمایت از آنها در ایران هلث وجود دارد. همچنین تفاهم نامه ای با روابط عمومی وزارت بهداشت برای اطلاع رسانی این نمایشگاه انجام شده است. مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست فناوری، سلامت و فناوری های پزشکی با تأکید بر اینکه ایران ایران در شرق منطقه قابلیت بالایی در حوزه …

کشور در حوزه تجهیزات پزشکی است. وی با اشاره به قدمت و اهمیت نمایشگاه ایران هلث که امسال بیست وششمین دوره آن برگزار می شود، افزود:اداره کل تجهیزات پزشکی با تمام ظرفیت خود در قالب “میز خدمت” در نمایشگاه حضور خواهد داشت، کارشناسان ما آماده پاسخگویی به مراجعات شرکت های تولیدکننده و تأمین کننده هستند. هدف ما کاهش بروکراسی، تسهیل فرآیندها و رفع مشکلات واحدهای فعال در این صنعت است. …

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در دومین نشست خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی ایران هلث 1404 که در محل سازمان غذا و دارو برگزار شد، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان زیست فناوری، سلامت و فناوری های پزشکی با اشاره به ظرفیت های برجسته ایران در حوزه تجهیزات پزشکی و تخصص های سلامت، بر لزوم بهره برداری اقتصادی از این توانمندی ها تأکید کرد. وی ضمن اذعان به اینکه این …

در حوزه دارو و محصولات دارویی، یک و هشت دهم میلیارد دلار است که این نشان دهنده توانمندی فناوران و متخصصان داخلی است. در ادامه این نشست محمدمهدی علاالدین معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی هم گفت: این نمایشگاه به عنوان یک رویداد ارزشمند در حوزه سلامت محسوب می شود و در نمایشگاه امسال، اداره کل تجهیزات پزشکی با راه اندازی میز خدمت حضور دارند. وی افزود: فناوری های جدید در حوزه …

آینده با افزودن طرح های جدید، پاسخگوی نیاز های صنعتگران خواهد بود. وی همچنین از برگزاری اجلاس های تجهیزات پزشکی سراسر کشور و تجهیزات پزشکی بیمارستان ها در حاشیه نمایشگاه خبر داد و گفت: با توجه به هدف گذاری برنامه هفتم توسعه، امیدواریم با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت، به دست آوردن یک میلیارد دلار تجهیزات پزشکی دست یابیم. علاءالدین درباره وضعیت تولید تجهیزات پزشکی در ایران بیان کرد: در حال حاضر 1442 شرکت فعال در این حوزه فعالیت دارند که 1811 قلم محصول تولید می کنند. از نظر، 70 درصد نیاز بازار و از نظر ریالی، 31 درصد آن از تولیدات داخلی داخلی می شود. …

دستیابی به یک میلیارد دلار صادرات در حوزه تجهیزات پزشکی فاصله داریم، اما امیدواریم با تلاش مضاعف به این هدف نزدیک شویم. رئیس سازمان غذا و دارو همچنین افزود: نمایشگاه ایران هلث، محیطی مناسب برای آشنایی و هم افزایی شرکت های داخلی با یکدیگر و نیز با هیئت های خارجی بازدیدکننده است. این تعاملات می تواند به ارتقای صنعت تجهیزات پزشکی کشور منجر شود پیرصالحی با اشاره به شعار امسال …

تولیدکنندگان داخلی است. قانعی ادامه داد: واردات مواد اولیه تجهیزات پزشکی حدود 2 میلیارد دلار است که البته گاهی اوقات به تکنولوژی هایی است که اصلاً صرفه اقتصادی ندارد. محمدمهدی علاالدین معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، نیز گفت: برگزاری این نمایشگاه را یک رویداد بسیار ارزشمند در حوزه سلامت می دانیم. وی افزود: این نمایشگاه، جلوه ای از صنعت تجهیزات …

نیاز صنعتگران باشد. علاءالدین از برگزاری اجلاس مدیران تجهیزات پزشکی سراسر کشور و مسئولان تجهیزات پزشکی بیمارستان ها در حاشیه نمایشگاه ایران هلث خبر داد و گفت: باتوجه به هدف گذاری کلانی که در برنامه هفتم توسعه برای صنعت تجهیزات پزشکی انجام شده است، امیدواریم با هم افزایی معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت صمت، و بهره برداری از فرصت های موجود به صادرات یک میلیارددلاری تجهیزات پزشکی برسیم …

به گزارش خبرنگار ایلنا، مهدی پیرصالحی رییس سازمان غذا و دارو امروز -شنبه 3 خرداد- در نشستی خبری با موضوع نمایشگاه بین المللی ایران هلث اظهار کرد: در حوزه نمایشگاه ها همیشه می گوییم حضور در نمایشگاه ها، نمایش توانمندی های تولید داخل است و در تولید داخل علی رغم تمام مشکلات و کمبود منابع ارزی، صدمه دیدن از ارز چندنرخی، پیشرفت های خیلی خوبی داشته ایم، نشان دادن ظرفیت های صادراتی ما است . در برنامه …

بانک مرکزی در زمینه تامین متناسب و به موقع نقدینگی و ارز موردنیاز همکاری کنند و بانک های عامل نیز تسهیلات موردنیاز را به موقع در اختیار حوزه بهداشت و سلامت قرار دهند که البته و متاسفانه تاکنون عملیاتی نشده است. به گفته وی، سال گذشته از 3.5 میلیارد دلار ارزی که برای حوزه دارو و تجهیزات تخصیص یافته بود 3 میلیارد و 138 میلیون دلار آن پرداخت شد و وقتی این اقدام انجام نمی شود به طور طبیعی …

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، بیست و ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، دارویی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی ایران (ایران هلث 1404) از 18 تا 23 خرداد در نمایشگاه بین المللی برگزار می شود. این نمایشگاه که نبض نوآوری در سلامت است، به عنوان بزرگترین رویداد سلامت کشور محسوب می شود و حدود 600 شرکت دانش بنیان در نمایشگاه امسال محصولات خود را عرضه کرده اند. در نمایشگاه سال گذشته بیش از 50 شرکت از 17 کشور حضور داشتند و این نمایشگاه فرصتی برای شناسایی، معرفی و سرمایه گذاری محصولات دانش بنیان در حوزه سلامت محسوب می شود. …

با هزینه های سنگین واردات دارو مواجه می کند، بلکه دسترسی مردم به داروهای ضروری را تهدید می کند. برای جلوگیری از این بحران، اصلاح سریع سیاست های قیمت گذاری، هماهنگی بین نهادهای تصمیم گیر و تقویت زیرساخت های تولید داخلی ضروری است. هرگونه تأخیر در اقدام، می تواند به خسارات جبران ناپذیری در حوزه سلامت عمومی و امنیت دارویی کشور منجر شود، هزینه ای که پرداخت آن برای اقتصاد و جامعه بسیار سنگین خواهد بود. …

آنا
۱۴۰۴/۰۳/۰۳ – ۱۳:۰۱

به گزارش خبرنگار آنا؛ محمدمهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ایران هلث 1404 تأکید کرد: برگزاری این نمایشگاه نمایش توانمندی های کشور در حوزه تجهیزات پزشکی است که منجر به توانمندی کشور در صادرات می شود. پیرصالحی تاکید کرد: در کنار نمایش توانمندی ها این نمایشگاه محیط خوبی برای همکاری و هم افزایی …

دفاتر خدمات سلامت انجام شده است، افزود: در حوزه بهداشت محیط و حرفه ای تجارب خوب و موفقی از برون سپاری خدمات به دفاتر داشته ایم و در چندین جلسه با همکاران معاونت درمان و سازمان غذا و دارو شرکت داشته و دستاوردهای دفاتر و امکانات آنها را ارائه کرده ایم اما تصمیم نهایی با مدیران این مجموعه هاست. رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به صدور پروانه فعالیت بیش از 500 دفتر خدمات سلامت در کشور، گفت: در حال حاضر حدود 357 دفتر خدمات سلامت در کشور فعال هستند. …

گذشته با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه، بسیاری از مشکلات مربوط به کمبود اقلام دارویی و ملزومات پزشکی مدیریت شد، اما حل این مسائل به شکل پایدار نیازمند اصلاح ساختار تصمیم گیری و بهره مندی از ظرفیت داروسازان متخصص در مدیریت اجرایی حوزه سلامت است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به فعالیت تعدادی از اعضای هیئت علمی داروسازی در داروخانه ها گفت این موضوع در حال بررسی دقیق است و …

دارو مسیر قانونی مشخصی را برای صیانت از محرمانگی اطلاعات سلامت مردم و پیشگیری از رانت در حوزه دارویی طراحی کرد. بذرافشان به سامانه رگولاتوری مرجع به عنوان بستر ایمن و شفاف این فرآیند اشاره کرد و افزود: این سامانه مانع ارتباط مستقیم و مالی بین پلتفرم ها و داروخانه ها می شود و امنیت اطلاعات پزشکی، دارویی و درمانی مردم را تضمین می کند. وی با بیان اینکه این زیرساخت بر اساس ماده 8 …

دکتر مهدی پیر صالحی، در همایش معاونین غذا و دارو که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، بر عملیاتی بودن جلسات تأکید کرد و از معاونان خواست به جای سخنرانی، به دنبال راه حل های اجرایی باشند. وی با اشاره به شرایط نامطلوب حوزه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی، تاکید کرد که حل مشکلات این حوزه تنها با تلاش وزارت بهداشت ممکن نیست و همکاری نهادهایی چون بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه …

سید صادق میریی مدیر کل بهزیستی استان قم ضمن ترسیم اولویتهای ستاد و استان در این حوزه با اشاره به اینکه بحث رصد ، پایش ، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی از اولویتهای جدی و اصلی بهزیستی کشور ، استاندار محترم و مسولین استان است گفت هدف از این جلسه بررسی عملکرد سال قبل ، بررسی برنامه ها پیشنهادی و ابلاغی درسال جاری و بررسی و احصاء چالش ها ، مشکلات و استماع نقاط ضعف و قوت سال گذشته از زبان کارشناسان مسول و رئیس اداره اورژانس اجتماعی است . …

آنا
۱۴۰۴/۰۳/۰۳ – ۱۳:۳۰

این حوزه در نمودار ها یکسان نمایش داده می شود یعنی اگر 40 میلیون دلار صادرات داریم به همین میزان هم وارد کشور می کنیم، اما تناژ صادرات مواد اولیه پتروشیمی تقریبا سه برابر واردات است و این نشان می دهد که در حال صادرات مواد اولیه و خام برای تامین ارز واردات مواد حاصل از حلقه های بعدی پتروشیمی هستیم. نایب رئیس سندیکای ماده اولیه دارو با تاکید بر لزوم مقابله با خام فروشی در صنعت پتروشیمی …

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، حجم معاملات تجمیعی بازار ارز تجاری در اردیبهشت ماه 1404 معادل 2 میلیارد و 902 میلیون دلار و حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری از ابتدای فعالیت تا پایان اردیبهشت ماه 4 میلیارد و 521 میلیون دلار بوده است. بر اساس این گزارش از ابتدای سال جاری تا 31 اردیبهشت ماه بانک مرکزی مبلغ 8 میلیارد و 133 میلیون دلار ارز برای واردات کالا های اساسی و دارو، تجاری و …

به گزارش ایفدانا، دکتر نقی شهابی مجد، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو، در همایش معاونین غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در شیراز برگزار شد، با اشاره به تحولات ساختاری در این سازمان، گفت: در مسیر دستیابی به حکمرانی نوین در حوزه غذا و دارو، برخورداری از ساختارهای چابک، داده محور و متکی بر شایسته سالاری ضرورتی اجتناب ناپذیر است. وی با تأکید بر پنج اصل اساسی مدیریت …

…، تجاری و بازرگانی و خدمات تامین کرده است. در این مدت برای کالا های اساسی و دارو 1 میلیارد و 888 میلیون دلار، برای کالا های تجاری و بازرگانی مبلغ 6 میلیارد و 10 میلیون دلار و برای خدمات 235 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفته است. بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالا های اساسی و کشاورزی 1 میلیارد و 543 میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 345 میلیون دلار …

دکتر مهدی پیرصالحی گفت: امروز بیش از 180 شرکت دارویی در کشور فعال اند و بخش اعظم نیاز درمانی با داروهای داخلی تأمین می شود. تنها 18 درصد از بازار از نظر حجمی مربوط به واردات است که عمدتاً شامل داروهای خاص و نوظهور می باشد. وی با اشاره به ظرفیت های علمی استان فارس افزود: با وجود قدمت در آموزش علوم پزشکی، این استان در حوزه تولید صنعتی دارو از دیگر استان ها عقب تر است. راه اندازی خطوط …

source

توسط postbin.ir