به بهانه روز جهانی غذا، نمایشگاهی با عنوان «طعم موزه؛ از سفره تا هنر» در کاخ موزه اختصاصی نیاوران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، به مناسبت روز جهانی غذا و با هدف بازنمایی میراث فرهنگی و هنری خوراک ایرانی، نمایشگاه «طعم موزه؛ از سفره تا هنر» با شعار جهانی «دست در دست برای غذاهای بهتر و آینده‌ای بهتر» از ۲۴ مهر تا ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در کاخ موزه اختصاصی نیاوران برگزار می‌شود.

در این رویداد، مجموعه‌ای از آثار تاریخی و موزه‌ای مرتبط با خوراک و آداب سفره در ایران از دوره‌ پهلوی شامل ظروف پذیرایی، ابزار آشپری با مضمون خوراک و مهمانی‌های سنتی ایرانی و غربی، یک تابلو نقاشی رنگ و روغن با عنوان «آشپزان» مربوط به دوره قاجار به نمایش گذاشته شده است.

بنابر اعلام مجموعه تاریخی نیاوران، روز جهانی غذا نخستین‌بار در سال ۱۹۴۵ توسط سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) پایه‌گذاری شد و از آن زمان تاکنون، بیش از ۱۵۰ کشور این روز را گرامی می‌دارند. از سال ۲۰۱۴، این مناسبت به بستری برای ترویج ایده‌های نوین در زمینه تغذیه، مبارزه با فقر و توسعه پایدار تبدیل شده است.

نمایشگاه «طعم موزه؛ از سفره تا هنر» روایت تاریخی، اجتماعی غذا در ایران از دربار تا زندگی روزمره و بازنمایی جایگاه خوراک در پیوند میان سنت و مدرنیته، هویت و فرهنگ ملی است که از ۲۴ مهر به مدت یک ماه در کاخ موزه اختصاص نیاوران دایر است.

انتهای پیام

source

توسط postbin.ir