شفقنا- «مارک زاکربرگ»، رئیس شرکت متا ایالات متحده آمریکا،در نامهای اعتراف کرد که دولت جو بایدن او را تحت فشار قرار داده است تا محتوای شبکههای اجتماعی این شرکت را سانسور کند.
به گزارش شفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «زاکربرگ نامهای خطاب به جیم جردن، رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا نوشت و کمیته آن را در صفحه خود در شبکه اجتماعی “x” به اشتراک گذاشت».
در این نامه آمده است که مقامات دولت بایدن در سال ۲۰۲۱ مکرراً به شرکت فشار آوردند تا محتوای خاص مرتبط با کووید-۱۹ را سانسور کند و هنگامی که ما مخالفت کردیم نارضایتی شدید خود را ابراز کردند.
وی افزود: به نظر من فشار دولت اشتباه بود و متاسفم که در این مورد صراحت بیشتری نداشتیم… اعتقاد راسخ دارم که به دلیل فشار هیچ دستگاهی نباید استانداردهای محتوایی خود را زیر پا بگذاریم.
زاکربرگ همچنین اعتراف کرد که انتشار مطلبی در پلتفرمهای تحت کنترل خود در مورد محتویات لپ تاپ متعلق به هانتر بایدن، پسر رئیس فعلی کاخ سفید را محدود کرده است که ممکن است نشان دهنده دخالت وی در جنایات در زمینه مواد مخدر، قاچاق و فحشا باشد.
این تصمیم با نیاز به تأیید صحت داستان توجیه شد، به طوری که صحت توزیع محتوا تأیید شده بود.
زاکربرگ خاطرنشان کرد که متا سیاستها و فرآیندهای خود را تغییر داده است تا اطمینان حاصل شود که این اتفاق دیگر تکرار نمی شود.
به نوبه خود، ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی، در مورد پیام زاکربرگ از طریق پلتفرم «X» با این جمله اظهار نظر کرد: «به نظر میرسد که این یک نقض متمم اول (قانون اساسی ایالات متحده) است.
وال استریت ژورنال در گزارشی در جولای گذشته اعلام کرد که فیس بوک به دلیل فشار کاخ سفید با استناد به مکاتبات داخلی شرکت به دست آمده توسط کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا، پستهایی را که نشان دهنده منشاء مصنوعی ویروس کرونا هستند، حذف کرده است.
پیش از این، گزارش شده بود که قانونگذاران آمریکایی از این شرکت اطلاعاتی در مورد مکاتبات داخلی مربوط به ابزارهای سانسور محتوای فیس بوک خواستهاند.
شایان ذکر است که مقامات فرانسوی شامگاه شنبه پاول دوروف موسس اپلیکیشن تلگرام را در فرودگاه لوبورژ پاریس بازداشت کردند و خاطرنشان کردند که دوروف که تابعیت فرانسه را دارد در فهرست افراد تحت تعقیب فرانسه قرار دارد. وی اکنون در بازداشت موقت قرار گرفته است.
به گزارش رسانههای فرانسوی، قوه قضاییه فرانسه معتقد است که دلایلی از جمله امتناع تلگرام از همکاری با مقامات این کشور وجود دارد که دوروف را در جرایم متعددی از جمله قاچاق مواد مخدر، جنایات علیه کودکان و کلاهبرداری دخالت می دهد.
دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه معتقد است که دوروف با ترک روسیه برای تبدیل شدن به یک “مرد جهانی” اشتباه بزرگی مرتکب شد.
این خبر را در آرتی عربی ببینید
source