نباید بیشتر از 1 گرم زنجبیل در طول روز مصرف کنند. روش های دیگر برای مصرف زنجبیل و دارچین در رژیم غذایی تا اینجای کار با مضرات دمنوش زنجبیل و دارچین آشنا شدیم. باید بدانید که تهیه دمنوش با این دو ماده اولیه، تنها روش برای بهره مندی از خواص آن ها نیست. شما می توانید از روش های دیگری که در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد، از ترکیب زنجبیل و دارچین در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید …

نقش دمنوش در کاهش استرس دمنوش های گیاهی سرشار از ترکیبات ضدالتهابی طبیعی هستند که هرکدام به نوبه خود برای بدن معجزه می کنند. یکی سرشار از آنتی اکسیدان است و دیگری سرشار از ترکیبات ضدویروسی و ضدباکتریایی؛ یکی التهاب بدن را کم می کند و دیگری فشار خون را کاهش می دهد. هرکدام به نوعی از سلامت بدن محافظت می کنند و در درازمدت از استرس می کاهند. جالب است بدانید حتی استنشاق عطر بعضی از آنها، مثل چای سیاه، ذهن را آرام می کند و اثری از استرس ب …

کاهش می دهد. مصرف منظم لیمو عمانی می تواند به تعادل هورمونی و افزایش سلامت جنسی کمک کند و بدن را در حالت بهینه نگه دارد. لیمو عمانی با داشتن مواد معدنی ضروری مانند کلسیم و منیزیم، نقش مهمی در پیشگیری از پوکی استخوان و تقویت استخوان ها دارد. این میوه با افزایش تراکم استخوانی و جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان ها، به حفظ سلامت و استحکام استخوان ها کمک می کند. مصرف لیمو عمانی به عنوان بخشی از …

، تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن و بهبود عملکرد مفاصل بهره مند شود. مصرف کله پاچه در وعده شام به دلیل سنگینی و چربی بالا، مناسب نیست و می تواند سبب بروز مشکلاتی مانند بی خوابی، سوء هاضمه و چاقی شود. لازم به ذکر است که مصرف روزانه کله پاچه به هیچ عنوان توصیه نمی شود. بنابراین اگر به این غذا علاقه شدیدی دارید، بهتر است در ماه نهایت یک تا دو بار آن را نوش جان کنید …

مواد ضد اضطراب و آرام بخش، می تواند در بهبود اعصاب و روان افراد تا حدود 30-50 درصد تأثیرگذار باشد. این تأثیر بسته به شرایط جسمی و روانی فرد و میزان مصرف متفاوت است. پزشکان طب سنتی توصیه می کنند که مصرف دمنوش گل گاو زبان به دو الی سه لیوان در روز محدود شود. این میزان به طور معمول برای بهبود سلامت روان و کاهش استرس مناسب است. مصرف بیش از حد دمنوش گل گاو زبان می تواند به عوارضی نظیر افزایش …

شامل 90 درصد چای سیاه ، 4 درصد چای سبز و یک درصد اولانگ یا طعم دار است. چای را با مواد بی شماری افزودنی می توان استفاده کرد، در انگلیس چای را با لیمو، در آسیا با شیر و در هیمالیا با کره سرو می کنند. مواد موجود در چای کاتچین : گیاه چای دارای مقدار زیادی کاتچین است که نوعی پلی فنل است. کاتچین یا اپی گالوکاتچین گالات EGCG دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد. کاتچین یک ماده …

…، فواید پرشماری دارد. افزایش انرژی و هوشیاری، کارکرد بهتر دستگاه عصبی، ضدسرطان و ضدالتهاب بودن فقط تعدادی از خواص قهوه است. قهوه باعث کنترل وزن، افزایش متابولیسم بدن و کنترل قند خون نیز می شود. همین طور برای ورزشکاران بسیار مفید است. اما خوردن زیاد قهوه، عوارض زیادی دارد. تعدادی از عوارض خوردن زیاد قهوه را با هم ببینیم: افزایش فشار خون خوردن زیاد قهوه که کافئین زیادی دارد، باعث افزایش فشار خون می شود و برای کسانی که فشار خون بالا دارند، ممکن است بسیار پرخطر باشد. افزایش اضطراب مصرف کافئین که از حد بگذرد، دستگاه عصبی به شدت تحریک می شود و احس …

لازم است این دو ماده غذایی بسیار سالم و مقوی را در زمان های مختلف و با فاصله مصرف کرد. آجیل و غذاهای غنی از کلسیم آجیل را با به همراه غذاهای غنی از کلسیم میل نکنید. انواع آجیل منبع خوبی از مواد مغذی هستند اما این خوراکی های خوشمزه و سالم معایبی هم دارند. برای مثال اغلب مغزها حاوی اسید فیتیک هستند. این ماده می تواند جذب آهن، روی و کلسیم را کاهش دهد. بادام در میان مغزها …

پرخوری جلوگیری می کند. همچنین، شیرینی طبیعی موجود در سیب می تواند میل به مصرف مواد قندی را برطرف کند، بدون اینکه کالری اضافی وارد بدن شما شود. علاوه بر این، سیب حاوی ترکیباتی به نام پلی فنول است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. تحقیقات نشان می دهد که پلی فنول های موجود در سیب با رادیکال های آزاد که باعث التهاب می شوند، به ویژه در بافت های چربی، مبارزه می کنند. کپسایسین، ترکیبی فعال در فلفل …

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز ، قطعاً سیر یکی از سالم ترین غذاها روی کره زمین می باشد. این ماده غذایی معجزه آسا می تواند بیماری های متنوعی را درمان کند و همچنین خواص دارویی بسیار زیادی دارد که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده برای کاهش سطح کلسترول خون ، کنترل فشار خون پایین و بالا، درمان مشکلات قلبی، تحریک جریان خون، جلوگیری از حملات قلبی استفاده می شود. مصرف سیر باعث کنترل …

برای حیوانات، کشاورزی، مواد غذایی برای حیوانات خانگی و در نهایت مواد غذایی انسان ها می شوند. متاسفانه اگر این سموم از راه مواد غذایی وارد بدن انسان شوند، منجر به بروز سرطان می شوند. کمتر کسی یک ماده غذایی کپک زده همچون نان و خشکبار که می توانند در شرایطی مملو از آفلاتوکسین باشند را تناول می کند، اما متاسفانه این سم به طور غیر مستقیم وارد بدن ما می شود. وقتی مواد غذایی همچون نان …

. سپری کردن زمان به اندازه 20 دقیقه در معرض نور خورشید در فصل بهار و تابستان کافی است اما در فصل زمستان حداقل باید دو ساعت در معرض نور خورشید قرار بگیرید تا به اندازه کافی ویتامین دی به بدن تان برسد. نور خورشید بهترین منبع ویتامین دی است اما اگر می خواهید میزان این ماده مغذی را از طریق غذا در بدن خود افزایش دهید، از مواد غذایی زیر استفاده کنید: …

یک متخصص طب سنتی گفت: طبق اصول طب سنتی، وقتی غذا برای شخص لذیذ نباشد، نمی تواند به خوبی جذب بدن وی شود؛ یعنی غذا باید برای خورنده لذت بخش باشد و وقتی که شخص از بو یا طعم آن لذت نمی برد، میزان جذب مواد مفید غذا هم کمتر خواهد بود. رضا ایلخانی، متخصص طب سنتی، قبل تر در شبکه دو سیما، گفته بود: طبق اصول طب سنتی، وقتی غذا برای شخص لذیذ نباشد، نمی تواند به خوبی جذب بدن وی شود؛ یعنی غذا باید …

ناگهانی است، بنابراین می تواند آسیب بیشتری به همراه داشته باشد. شکلات مصرف آب نبات و شکلات باعث افزایش سطح سدیم بدن می شود، همچنین سطح قند خون را به شدت افزایش می دهد، بنابراین فشار خون بالا می رود؛ علاوه بر این، مصرف مقدار زیادی مواد قندی باعث چاقی می شود که رابطه مستقیمی با فشار بیش از حد به قلب و افزایش فشار خون دارد. نوشابه گازدار نوشابه های گازدار احتمال …

… پنیر حاوی چربی های اشباع شده است و این موضوع با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است. علاوه بر این، برخی مطالعات نشان می دهد که بین مصرف لبنیات از جمله پنیر و افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات و سینه ارتباط وجود دارد. پنیر سدیم بالایی دارد و خوردن غذاهای سرشار از سدیم می تواند منجر به دهیدراته شدن بدن شود. سردرد و کاهش ادرار از نشانه های کم آبی است. اگر قصد مصرف مواد غذایی …

دانه کینوا حاوی مواد مغذی و مفید از جمله ویتامین E، منیزیم، کلسیم، ویتامین B و فیبر است. هر 100 گرم از این ماده ی غذایی حاوی 368 کیلوکالری انرژی، 14 گرم پروتئین، 6 گرم چربی، 64 گرم کربوهیدرات و 7 گرم فیبر است. به دلیل وجود اسیدهای چرب غیراشباع در آن، تاثیر زیادی در سلامت بدن دارند. بسیاری از متخصصان تغذیه بر این نظر هستند که کینوا لاغری در زمان رژیم غذایی برای کاهش وزن به …

از مری است و گنجایشی به اندازه یک هفتم وزن بدن حیوان را دارد. سیرابی بافتی جویدنی دارد و طعمی خنثی، شبیه به جگر، دارد. به دلیل طعم خنثی، سیرابی به راحتی طعم سایر مواد را به خود می گیرد و در غذاهایی مثل سوپ، خورش و خوراک سیرابی استفاده می شود. خواص سیرابی و ویتامین های آن باعث شده تا متخصصان تغذیه به افراد توصیه کنند مصرف این غذا را جدی گرفته و از آن غافل نشوند. هنگامی که …

…> پختن گوجه فرنگی تازه و خرد شده به بدن شما کمک می کند تا لیکوپن را که یک ماده شیمیایی طبیعی است که احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و برخی انواع سرطان را کاهش می دهد، جذب کرده و از آن استفاده کنید. هویج را بپزید بهتر است دپختن هویج باعث می شود که کاروتنوئیدهای موجود در هویج به راحتی در دسترس باشند. آنها همان چیزی هستند که هویج را نارنجی می کنند و ممکن است به محافظت از چشمان شما …

مسمومیت شود که بسیار هم خطرناک است. همچنین خوردن این قرص به تعداد زیاد در زمان طولانی هم به کبد، کلیه و سایر ارگان های بدن آسیب می زند. استامینوفن در بیش از 600 داروی مختلف از جمله مسکن های بدون نسخه، دارو های سرماخوردگی و دارو های تجویزی یافت می شود. تنها در ایالات متحده، تخمین زده می شود که حدود 23 درصد از جمعیت به صورت هفتگی از استامینوفن استفاده می کنند. این به معنای میلیون ها دوز …

مصرف می کنیم مقادیر کافی ای از این ویتامین ندارند.گاهی نیز مشکلات گوارشی مانند سوءجذب باعث می شوند که ویتامین D موجود در مواد غذایی به درستی جذب نشود. مصرف بعضی از داروها با فرایند ساخت این ویتامین تداخل دارد و ممکن است باعث کمبود این ویتامین شود.ویتامین دی برای اینکه به فرم فعال تبدیل شود باید در کبد و کلیه فرایندهایی روی آن انجام شود. بنابراین مشکلات کلیوی و کبدی نیز می توانند در …

آلودگی هوا کمک می کند. رژیم گیاه خواری به دلیل مصرف کمتر قندهای ساده و چربی های ناسالم، می تواند به بهبود کنترل قند خون کمک کند. همچنین، مصرف بیشتر فیبر غذایی موجود در میوه ها، سبزیجات و غلات کامل باعث بهبود حساسیت به انسولین می شود. گیاه خواری با مصرف کمتر پروتئین های حیوانی، تولید اوره در بدن را کاهش می دهد. این امر باعث کاهش فشار بر کلیه ها و کمک به حفظ عملکرد بهتر آن ها می …

دانه گلابی با وجود داشتن سیانید به میزان بسیار کم، بی خطر است و می توان آن را در مقادیر متعادل مصرف کرد. مصرف یک یا دو دانه در روز نه تنها ضرری ندارد، بلکه از فواید آن همچون تأمین آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی بهره مند می شوید. توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد دانه های گلابی ممکن است خطرناک باشد، اما در حالت عادی، این دانه ها می توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند و به بهبود سلامت بدن کمک کنند. …

ماهی های خوراکی تنوع بسیار زیادی دارند و یکی از بهترین منابع تأمین پروتئین و امگا 3 هستند. البته بحث های زیادی سر مصرف کردن یا نکردن این ماده غذایی هست. عده ای بر این باورند که مقدار جیوه موجود در ماهی ها بسیار زیاد است و سلامت افراد را به خطر می اندازد. برخی دیگر هم معتقدند که مقدار جیوه موجود در بعضی از انواع ماهی های خوراکی به اندازه ای نیست که باعث آسیب رسیدن به بدن شود. در ادامه توضیح می …

نگرانی خاصی دارید یا وضعیت خاصی در بارداری شما وجود دارد، توصیه می کنیم درباره استفاده از حنا با یک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. مضرات حنا برای موی سر استفاده از حنا برای اکثر افراد ایمن و بی خطر است. با این حال، هنگام استفاده از این ماده نکات زیر را در نظر بگیرید: ممکن است برخی افراد به حنا یا سایر مواد ترکیب شده با آن حساسیت داشته باشند. علائم حساسیت شامل خارش، قرمزی یا تورم …

استفاده کنید مانند استویا و شیرین کننده ها مراقب شکر پنهان در مواد غذایی باشید چطور می توان متوجه شکر افزودنی روی برچسب مواد غذایی شد؟ فهرست محتویات و اطلاعات مواد موجود در هر 100 گرم از محصول را بخوانید. تولید کنندگان مواد غذایی مجبور نیستند که مقدار شکر افزودنی به مواد غذایی را اعلام کنند، در عوض رقم کل شکر موجود در ماده غذایی را روی برچسب می نویسند. حواس تان باشد …

و از روابط جنسی طولانی تر لذت ببرند. چگونه سیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟ مصرف خام: خوردن سیر خام یکی از موثرترین راه ها برای استفاده از فواید سلامتی آن است. سعی کنید میخک را خرد کنید و بگذارید چند دقیقه قبل از مصرف آن بماند تا آلیسین فعال شود. پخت و پز: سیر را به وعده های غذایی خود اضافه کنید. می توان آن را با سبزیجات تفت داد، در سس ها قرار داد یا به عنوان چاشنی گوشت و ماهی استفاده کرد. مکمل ها: اگر طعم یا بوی سیر خام بد است، مکمل های سیر در دسترس هستند. با این حال، همیشه ایده خوبی است که قبل از شروع هر رژیم مکمل با یک متخصص مشورت کنید. …

: اغلب موارد، مسمومیت هایی هستند که به بهانه تفریح، اقدام به مصرف مشروبات دست ساز و سمی کرده اند. وی با بیان اینکه در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است، افزود: الکل هایی که به صورت دست ساز تولید و یا قاچاق وارد کشور می شوند، زمینه ساز بروز مسمومیت های خطرناک می شوند. شادنیا گفت: ماده اصلی در مشروبات الکلی اتانول است که در مقدار و مصرف مشخص معمولا باعث بروز مسمومیت …

بدن را سم زدایی کرده و کرم ها و انگل های موجود در بدن را از بین می برد. خوردن سیر صبح ناشتا می تواند باعث پیشگیری از بروز بیماری هایی مانند دیابت، تیفوس، انواع سرطان ها و افسردگی شود سیر بیماری های تنفسی حاد و مزمن را رفع می کند. از جمله بیماری های قابل درمان به وسیله سیر آسم، زکام، سیاه سرفه، برونشیت، احتقان ریه، پنومونی و سل است. یکی دیگر از خواص سیر ناشتا این است …

به گزارش جهان نیوز به نقل از مهر، سید موید علویان، به چای سبز اشاره کرد و گفت: استفاده از چای سبز در کنار رژیم غذایی مناسب که حاوی سبزیجات و میوه باشد، می تواند در افراد چاق و کم تحرک از بروز کبد چرب جلوگیری کند. وی افزود: خار مریم، یکی از معروف ترین گیاهان دارویی در درمان کبد چرب است. این گیاه از آنجا که ترکیبی به نام سیلیمارین دارد، می تواند در کاهش میزان جذب چربی به ویژه چربی بد …

افراد می توانند به جای ترشی کردن این مواد غذایی آنها را تازه مورد استفاده قرار دهند. بنابراین باید ترشیجاتی از قبیل هفتابیجار، سیرترشی، ترشی لیته و … که نه جزو غذا محسوب می شوند و نه تاثیر دارویی دارند به مقدار کم مصرف نمود زیرا زیاده روی در مصرف ترشی همراه غذا مشکلات زیادی را برای سلامتی به همراه دارد. چرا باید کمتر ترشی مصرف کنیم ؟ 1.نمک موجود در ترشی برای سلامتی مضر است و …

source

توسط postbin.ir