پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری (از جمله فولات، آهن، روی، پتاسیم و منیزیم) است که در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند. همچنین این ماده غذایی فیبر بالایی دارد و به بهبود هضم در دوران بیماری کمک می کند. علاوه بر این، لوبیا حاوی اسیدهای آمینه است که بدن برای ساخت بافت های جدید مانند استخوان، پوست، خون و همچنین افزایش انرژی به آن ها نیاز دارد. بنابراین، لوبیا منبع خوبی از مواد مغذی مورد نیاز بدن …
شدن خون و سلامت استخوان کمک می کند. انگورها منبع آنتی اکسیدان های قوی رسوراترول و پتروستیلبن هستند. از دیگر مزایای سلامتی بالقوه انگور می توان به موارد زیر اشاره کرد: ارتقاء سلامت چشم حمایت از سلامت شناختی و مغز کمک به بهبود انعطاف پذیری و تحرک مفاصل کمک به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی و عوامل خطر مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا …
عوارض جانبی پنیر ممکن است توسط عواملی مانند چربی زیاد موجود در پنیر و واکنش التهابی به چربی های اشباع شده، ترکیب هورمونی محصولات لبنی و خطر آلودگی باکتریایی در انواع پنیر ایجاد شود. حفظ یک رژیم غذایی متعادل و متنوع برای کاهش این خطرات و ارتقای سلامت بدن مهم است. اما زیاده روی در مصرف پنیر چه عوارضی دارد؟ 1) ایجاد یبوست مصرف مقادیر زیاد پنیر به طور …
دندانی مانند پوسیدگی دندان می تواند خطر عفونت های باکتریایی در جریان خون را افزایش دهد. به گفته تدوالکار، انتقال باکتری های موجود در دهان، به خون بسیار آسان است. التهاب لثه و سلامت نامناسب دهان باعث ایجاد حالت التهابی می شود که می تواند مشکلات قلبی مانند کلسترول بالا یا پارگی پلاک را تشدید کند. مصرف بیش از اندازه کافئین کافئین به طور کلی برای قلب مفید است و تحقیقات نشان می …
، باید تحقیقات بیشتری انجام شود. یک مطالعه روی موش ها نشان داده که درمان با دوز بالایی از عصاره جوز هندی به طور قابل توجهی سطح قند خون را کاهش و عملکرد پانکراس را افزایش داده است. با این حال، این اثرات سلامتی تنها روی حیوانات با استفاده از دوزهای بالای عصاره جوز هندی آزمایش شدند. برای تعیین اینکه آیا مکمل های با دوز بالای جوز هندی در انسان هم بی خطر و مؤثر هستند، مطالعات بیشتری …
، آهن یا اسید فولیک غنی می شوند و به ویژه برای زنان باردار و افرادی که به کم خونی مبتلا هستند، مفید هستند. شیر غنی شده : شیرهایی که به ویتامین D غنی شده اند، می توانند به جذب بهتر کلسیم و تقویت سلامت استخوان ها کمک کنند. استفاده از غذاهای فراسودمند و غنی شده می تواند به مزایای زیر منجر شود: پیشگیری از بیماری ها : مصرف منظم این غذاها می تواند به کاهش خطر ابتلا به …
گیاه دارویی معمولا بسیار میوه می دهند. حنظل یا هندوانه ابوجهل دارای پوسته نازک و سبز یا زرد رنگ و همچنین دانه های قهوه ای رنگ و شفاف است. دانه هایی موجود در داخل این میوه ها مصرف دارویی داشته و در اکثر عطاری ها می توانید از این دانه ها پیدا کنید. از خواص هندوانه ابوجهل می توان به مواردی مانند ضد بیماری بلغم، مسهل بسیار قوی، درمان کننده کبد، آنتی بیوتیک قوی، ضد نقرس، درمان کننده صدای گوش …
پورین هستند و به همین دلیل، باید مصرف آن ها به شدت محدود شود. این نوع گوشت ها می توانند به طور قابل توجهی سطح اسید اوریک در خون را افزایش دهند و به بروز حملات نقرس کمک کنند. اگر شما در معرض خطر ابتلا به نقرس هستید، بهتر است از مصرف این نوع گوشت ها خودداری کنید. برای مدیریت نقرس و کاهش خطر ابتلا به این بیماری، مهم است که به انتخاب های غذایی خود توجه کنید. محدود کردن مصرف گوشت قرمز، غذاهای …
بین غذاهای غنی از فلانوئید و فشار خون سیستولیک است. از سرطان جلوگیری می کند نتایج به دست آمده از فراتحلیل (متاآنالیز) نشان می دهد که مصرف زیاد مرکبات خطر ابتلا به سرطان ریه را تا 9 درصد کاهش می دهد. پوست مرکبات خواص ضد سرطانی نیز دارد. محققان با مطالعه نتایج پژوهش روی دو نمونه سرطانی به خاصیت ضدسرطانی پوست مرکبات پی برده اند و استفاده از آن به عنوان افزودنی غذا را توصیه می …
خطر بیشتری برای عوارض هستند. مهم است زنان برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 از خود مراقبت بیشتری داشته باشند به خصوص زمانی که قصد بچه دار شدن دارند یا در حال حاضر باردار هستند. ساده ترین راه، خوردن غذای سالم و مغذی، تقویت ایمنی و متعادل کردن سطح قند خون است. در این بخش پنج غذای فوق العاده را که هر خانم برای کاهش خطر ابتلا به دیابت، باید در رژیم غذایی خود بگنجاند معرفی شده است. …
می دهد که مصرف زیاد آنها 30 درصد خطر ابتلا به آکنه را افزایش می دهد. علت آن هم محتوای قند بالا در این مواد است که سطح انسولین را بالا می برد. افرادی که قند زیاد استفاده نمی کنند ، معمولا با این مشکلات مواجه نخواهند بود. خواب آلودگی زیاد بعد از غذا هنگامی که شما نان زیادی را در رژیم غذایی استفاده کنید، میزان انسولین آزاد شده در جریان خون افزایش پیدا می کند. انسولین به تریپتوفان …
فراوری شده مانند سوسیس و کالباس کمتر استفاده کنید. درصورت مصرف گوشت قرمز، چربی های قابل رویت آنرا حتما جدا کنید. مصرف قند های ساده مانند قند، شکر، شیرینی، شکلات، نوشابه وآب میوه های صنعتی که حاوی قند افزوده هستند را محدود و در میان وعده ها بجای شکلات، بیسکویت و شیرینی از میوه و سبزی (خیار، هویج، کاهو، گوجه فرنگی، …) استفاده شود. وی بر مصرف 4-3 عدد کشمش یا توت خشک با چای بجای قند تاکید و …
سفید مثل مرغ و ماهی استفاده و از گوشت های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس کمتر استفاده کنید. درصورت مصرف گوشت قرمز، چربی های قابل رویت آنرا حتما جدا کنید. مصرف قند های ساده مانند قند، شکر، شیرینی، شکلات، نوشابه وآب میوه های صنعتی که حاوی قند افزوده هستند را محدود و در میان وعده ها بجای شکلات، بیسکویت و شیرینی از میوه و سبزی (خیار، هویج، کاهو، گوجه فرنگی، …) استفاده شود. وی بر مصرف 4 …
از آن قدردانی نمی کند سیب زمینی سرخ کرده سرشار از نمک و چربی است که می تواند باعث افزایش قند خون، چربی شکم، فشار خون بالا و سطح کلسترول بالا شود.دانشمندان دانشکده پزشکی هاروارد بیش از 187000 مرد و زن را طی سه ارزیابی مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند افرادی که در هفته چهار وعده یا بیشتر سیب زمینی سرخ کرده می خورند 17 درصد بیش تر در معرض خطر ابتلا به فشار خون قرار دارند.اگر عاشق سیب زمینی سرخ شده …
است اثر داروهای دیابت را تقویت کرده و باعث شود سطح قند خون شما بیش از حد کاهش یابد. اگر این داروها را مصرف می کنید و دارچین نیز یکی از اجزای ثابت غذاهای شما است، حتماً به پزشک خود اطلاع دهید. خوردن مقدار زیادی دارچین آسیاب شده در یک وعده می تواند مشکلات تنفسی ایجاد کند، به ویژه اگر مقداری از آن را به طور تصادفی استنشاق کنید. این امر به خصوص در کودکان خطرناک تر است. از آنجا …
…> همچنین محتوای فیتوکمیکال ها، فیبروتانین نان کامل سطح تری گلیسرید پلاسما را کاهش می دهد. پژوهشی که اخیرا بر روی نوجوانان انجام شد، نشان داد در افرادی که غلات کامل مصرف می کنند سطح LDL و تری گلیسرید سرم نسبت به سایر افراد کمتر می باشد. تنظیم قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت یکی از مزایای اصلی غلات کامل این است که در مقایسه با غلات تصفیه شده، از افزایش قند خون جلوگیری می کنند …
همچنین در تنظیم قند خون و کاهش سطح کلسترول مؤثر هستند. ویتامین A و کاروتنوئیدها در خرمالو به سلامت چشم کمک می کنند و از بروز بیماری هایی مانند دژنراسیون ماکولا و آب مروارید پیشگیری می کنند. مصرف خرمالو به دلیل وجود آنتی اکسیدان هایی مانند بتاکاروتن و فلاونوئیدها، با کاهش خطر ابتلا به سرطان های ریه و روده بزرگ همراه است. خرمالو با کالری کم و فیبر بالا احساس سیری را …
مانند بی قراری و بی خوابی می شود. داروهای دیابت مصرف قهوه با شکر یا شیر، می تواند منجر به افزایش قند خون شود و بر عملکرد داروهای دیابت تأثیر بگذارد. علاوه بر آن، مطالعات نشان می دهد کافئین ممکن است علائم بیماری را برای افراد مبتلا به دیابت بدتر کند. بر اساس مطالعات انجمن دیابت آمریکا، مصرف هر نوع کافئین می تواند سطح انسولین و قند خون را افزایش دهد. محققان هشدار داده اند که نوشیدن …
سرشار از فیبر و همچنین لیگنان است، ترکیبات گیاهی که مانند استروژن عمل می کنند که می توانند به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان سینه کمک کنند. روغن بذر کتان یک راه عالی برای دریافت امگا 3 است، اما مزایای اضافی برای مبارزه با سرطان را به همراه ندارد. قبل از اینکه بذر کتان را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، با پزشک خود مشورت کنید که می تواند بر عملکرد برخی از داروها تأثیر بگذارد. …
…. به همین دلیل مصرف آنها جهت پیشگیری از ابتلا به آلزایمر توصیه می شود. کدام مواد غذایی برای آلزایمر مضر است؟ _ گوشت قرمز: اگر چه در رژیم غذایی ضد آلزایمر خوردن گوشت قرمز کاملا منع نشده است اما نتایج تحقیقات نشان می دهد که محدود کردن مصرف گوشت های قرمز در مورد بیماری آلزایمر می تواند جزو مواد غذایی تاثیرگذار باشد. لذا مصرف گوشت سفید مانند گوشت مرغ و ماهی توصیه می شود. …
مصنوعی هستند؛ اما آیا واقعاً تنها عامل دیابت قند است؟ از طرفی شاید بسیاری از ما به دنبال آن هستیم که بدانیم چرا این بیماری بیشتر در چند دهه اخیر به میزان زیادی رشد و افزایش داشته است. دیابت ازجمله شایع ترین بیماری های متابولیک محسوب می شود؛ دیابت، پُرفشاری خون و اختلالات چربی های خون را بیماری های تمدن جدید می نامند. تمدن جدید با توجه به شهرنشینی و محدود کردن فعالیت انسان ها، افزایش مصرف …
‘potential hydrogen’ به معنای هیدروژن بالقوه در بدن می باشد. سطح PH می تواند از 1 به 14 تغییر می کند که 1 بیشترین مقدار اسیدی، 7متوسط و 14 کم ترین مقدار قلیایی می باشد. مقدار ایده آل PH از 3 تا 7.45 می باشد. با توجه به عوامل موثر در تغذیه، مصرف بیش از حد غذاهای فراوری شده باعث اسیدی شدن بدن می باشد سطح PH را تغییر می دهد. چگونگی اندازه گیری ph خون شما با استفاده از نوارهایی …
افزایش خطر برای بیماری های قلبی منجر شود. سس مایونز حاوی چربی هاست، به ویژه چربی اشباع شده که می تواند به افزایش کلسترول خون منجر شود. افزایش کلسترول LDL (کلسترول بد) در خون می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد. عوارض سس مایونز برای مو سس مایونز به طور معمول به مو مستقیماً آسیب نمی زند، اما در برخی موارد مصرف آن برای مو ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. در زیر به برخی …
بالا منجر شود که همگی از عوامل خطر اصلی برای سکته مغزی ایسکمیک و ICH هستند. او اضافه کرد: به طور مشابه، افزودنی های قندی به نوشیدنی های میوه ای می توانند باعث افزایش سریع سطح قند خون و انسولین شوند که در ادامه ریسک التهاب و اختلال عملکرد اندوتلیال را بالا برده و خطر ICH را افزایش خواهند داد. مقایسه قهوه، چای و آب یی درباره نوشیدند قهوه می گوید: مانند بسیاری از مواد غذایی …
این میان، خوراکی هایی مانند بلغور جو دوسر، ماهی و مغزها به عنوان منابع اصلی کاهش چربی خون شناخته می شوند. هر یک از این غذاها با دارا بودن عناصر مغذی مانند فیبر، اسیدهای چرب امگا 3 و پروتئین، از عروق و قلب محافظت می کنند. مصرف منظم این مواد غذایی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به شکل قابل توجهی کاهش دهد. امروزه با توجه به تحقیقات علمی و توسعه فناوری، محققان توانسته …
روانی درمان یبوست و بواسیر کاهش درد و التهاب و تسکین میگرن تنظیم میزان قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت کاهش چربی و افزایش حجم موها تقویت و رشد بهتر گیاهان و سبزیجات درمان مشکلات تنفسی و برونشیت درمان کیست تخمدان جلوگیری از عارضه پره اکلامپسی (مسمومیت بارداری) درمان قارچ ناخن درمان کبودی …
، خواب مناسب، سوءمصرف مواد و استرس است و هر کدام از این عوامل شش گانه جزو ستون های سبک زندگی هستند و می توانند در ابتلا به آرتروز اثرگذار باشند. خطر دخانیات برای مفاصل این متخصص طب فیزیکی ادامه داد: بررسی ها بیانگر این است که احتمال ساییدگی در افرادی که دخانیات استعمال می کنند، افزایش قابل توجه پیدا می کند. علاوه بر دخانیات، خواب ناکافی و استرس می توانند نقش موثری در بروز …
جمله جهش و پُری نبض ظاهر شود. این عضو هیات علمی دانشگاه مشهد تصریح می کند، چنین افرادی ممکن است دچار غلظت خون نیز باشند که در این صورت مصرف داروهای ضدفشار خون با اثر ادرارآور مانند تریامترن اچ و هیدروکلروتیازید و فورزماید، ممکن است وضع را بدتر کند. به توصیه دکتر انوشیروانی، بهتر است افراد فربه پرخون با فشار بالا، از مصرف بیش از حد شیرینی ها بویژه در فصل گرما پرهیز کنند و به سوی خوراکی …
متغیرهای وابسته دوسویی مانند بیماری یا سلامت، مرگ یا زندگی استفاده می شود. یافته ها نشان داد که مصرف نوشیدنی های شیرین شده با قند، نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی و آب میوه خالص همگی با خطر بیماری کبد چرب غیر الکلی مرتبط هستند. افرادی که این نوشیدنی ها را مصرف نمی کردند در مقایسه با کسانی که یک تا دو لیتر یا بیشتر در هفته مصرف می کردند، به طور قابل توجهی احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب …
…. کبد چرب چیست؟ کبد چرب به تجمع چربی در سلول های کبدی اطلاق می شود. این بیماری می تواند به دلایل مختلفی از جمله چاقی، کم تحرکی، دیابت، مصرف الکل و رژیم غذایی نامناسب ایجاد شود. علائم ابتلا به کبد چرب عبارتند از: خستگی، درد در ناحیه شکم، کاهش وزن ناگهانی و احساس پری در شکم. اگر این بیماری درمان نشود، می تواند به مشکلات جدی تری مانند سیروز یا نارسایی کبد منجر شود. …
source