مسئولان گالری ملی لندن پس از حملات معترضان محیط زیستی به تابلوهای نقاشی، ورود مایعات به این مکان را ممنوع اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، گالری ملی پس از حمله معترضان به نقاشی‌هایی از جمله «آفتاب‌گردان‌ها» اثر «وینسنت ون گوگ»، «گاری علوفه» اثر «جان کانستبل» و «آینه ونوس» اثر «دیه‌گو ولاسکز» تدابیر امنیتی را افزایش داده است.

«گاردین» نوشت، از صبح جمعه ورود مایعات به گالری ملی لندن به جز شیر خشک و داروهای تجویزی ممنوع خواهد بود.

تمام درهای گالری به ردیاب‌های فلزی عبوری مجهز خواهند بود، کیف‌ها و کوله پشتی‌ها بازرسی خواهند شد و از بازدیدکنندگان خواسته شده است که تا حد ممکن کمترین اقلام را به همراه داشته باشند و کیسه های بزرگ نداشته باشند.

همچنین استفاده از «وسایل پوشیدنی یا نمایشی که توهین‌آمیز یا وابسته به سازمان‌هایی هستند که مجموعه را تهدید فیزیکی می‌کنند» و همچنین توزیع هرگونه مواد مربوط به کمپین‌ها در گالری ممنوع خواهد بود.

در بیانیه گالری ملی آمده است: «به دنبال حوادث اخیر در گالری، اکنون لازم است تدابیر امنیتی برای اطمینان از ایمنی همه بازدیدکنندگان، کارکنان گالری ملی و مجموعه نقاشی‌های کشور افزایش پیدا کند.»

گالری ملی از جولای ۲۰۲۲ با پنج حمله جداگانه به برخی از ارزشمندترین نقاشی‌های خود مواجه شده است که دو مورد از آن‌ها در دو هفته گذشته اتفاق افتاده است. اخیرا پس از اینکه چند عضو از یک گروه از معترضان به دلیل آسیب رساندن به قاب طلایی یکی از نقاشی‌های «گل آفتابگردان» اثر «ون‌گوگ» زندانی شدند، گروهی دیگر از معترضان گروه «استفاده از نفت را متوقف کنید» روی دو نقاشی ون گوگ سوپ ریختند.

با این حال گالری ملی لندن تنها موسسه هنری نیست که با چنین بحرانی مواجه شده است. 

این نوع از اعتراضات از اواخر سال ۲۰۲۲ و با حمله معترضان محیط زیستی به نقاشی «آفتاب‌گردان‌ها» اثر «ون‌گوگ» با سوپ گوجه‌فرنگی آغاز شد.

معترضان محیط زیستی علاوه بر این به نقاشی «مرگ و زندگی» اثر «گوستاو کلیمت»‌ نقاش برجسته اتریشی حمله کردند و روی آن رنگ سیاه روغنی ریختند. دو معترض بر روی یکی از نقاشی‌های «امیلی کار» نقاش کانادایی که در «گالری هنر ونکوور»‌ نگهداری می‌شود، شیره درخت افرا ریختند و دست‌هایشان را با چسب دیوار چسباندند.

«جیغ» اثر «ادوارد مونک» که در «موزه ملی نروژ» واقع در «اسلو» نگهداری می‌شود، نیز هدف حمله معترضان قرار گرفته بود. مجموعه تابلوهای مشهور «قوطی‌های سوپ کمبل» اثر «اندی وارهول» هنرمند نامدار آمریکایی که در «گالری ملی استرالیا» نگهداری می‌شود نیز توسط معترضان محیط‌زیستی خط‌خطی شده بود. دو فعال حوزه محیط زیست دستانشان را به قاب دو تابلو نقاشی اثر «فرانسیس گویا» که در موزه «پرادو» نگهداری می‌شود، با چسب چسباندند. همچنین گروهی دیگر از فعالان روی شاهکار «ون‌گوگ» سوپ نخود فرنگی ریختند. «دختری با گوشواره مروارید»، شاهکار عصر طلایی «یوهانس ورمیر» در «موزه مائریتشویس» واقع در «لاهه» و نقاشی گران‌قیمت «کومه‌ها» اثر «کلود مونه» نیز هدف معترضان قرار گرفته بودند. 

تابلو نقاشی «باغ هنرمند در ژیورنی» اثر «کلود مونه» که در موزه ملی سوئد نگهداری می‌شود، نیز سوژه این گروه از معترضان بوده است. پیش‌تر نیز دو زن در استکهلم پس از پرتاب نوعی رنگ به نقاشی هنرمند فرانسوی «کلود مونه» و سپس چسباندن دستان خود به قاب آن دستگیر شدند.

علاوه بر این یک فعال محیط‌زیست برای چسباندن یک پوستر روی یکی از تابلوهای نقاشی «کلود مونه» نقاش نامدار فرانسوی در موزه «اورسی» واقع در پاریس توسط پلیس دستگیر شد.

چندی پیش معترضان محیط‌ زیستی که دست‌های خود را با چسب به تابلو نقاشی «رافائل» چسبانده بودند، به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند. همچنین دو فعال محیط زیستی که گفته می‌شود در گالری ملی هنر واشنگتن دی‌سی روی محفظه شیشه‌ای مجسمه «رقصنده کوچک چهارده ساله» ساخته «ادگار دگا»، هنرمند فرانسوی قرن نوزدهم رنگ مالیده بودند، بازداشت و با اتهامات فدرال روبرو شدند.

دو معترض محیط‌زیستی که به تابلو نقاشی «گاری علوفه»‌ مشهورترین اثر هنری «جان کانستبل» در گالری ملی لندن حمله کرده بودند برای وارد کردن بیش از ۱,۰۰۰ پوند خسارت به این نقاشی به پرداخت جریمه محکوم شدند. 

انتهای پیام 

source

توسط postbin.ir