فیلم نبودنت یکی از فیلمهای ایرانی به کارگردانی کاوه سجادی حسینی است که در سال 1403 به اکران رسید. در این مقاله با معرفی این فیلم همراه شما هستیم.
کاوه سجادی حسینی یکی از کارگردانان و فیلمنامهنویسان ایرانی است که در سال 1356 به دنیا آمد. او کار خود را از سال 1369 شروع کرد و دارای مدرک فوق لیسانس کارگردانی سینما است. فیلمهای شببیرون، بوفالو، بی سر و نبودنت از آثار این کارگردان هستند. در ادامه با معرفی جدیدتری فیلم او همراه شما هستیم.
فیلم نبودنت به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی کاوه سجادی حسینی در سال 1401 تولید شد. این اثر یکی از فیلمهای بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر بود و بازیگران خوبی در آن حضور دارند. در ادامه مقاله پیش رو پلازا با معرفی فیلم ایرانی نبودنت همراه شما هستیم.
فهرست مطالب:
تاریخ اکران فیلم سینمایی نبودنت
ژانر فیلم نبودنت درام و عاشقانه است. این اثر نخست در بهمن 1402 در جشنواره فجر و سپس در 16 آبان 1403 اکران عمومی شد. مدت زمان فیلم 90 دقیقه است.
داستان فیلم نبودنت
خلاصه فیلم نبودنت درباره زنی به نام مرضیه است که همسرش سالهاست به خانه نیامده و از او دور است. ورق برمیگردد و همسر او فرهاد به خانه میآید اما باز هم پس از مدت کوتاهی گم و گور میشود. فرزانه یک همسایه نیز دارد که مسائلی برای او نیز پیش میآید که در جریان فیلم شاهد آن خواهیم بود.
بازیگران فیلم نبودنت
در ادامه شما را با بازیگران این فیلم آشنا میکنیم.
سحر دولتشاهی
سحر دولتشاهی متولد 16 مهر 1358 است. او ابتدا در رشته مهندسی شیمی تحصیل میکرد و از این رشته انصراف داد. سپس رشته ادبیات نمایشی را برای تحصیل برگزید. او کار خود را ابتدا با تئاتر شروع کرد و سپس با فیلم چهارشنبه سوری وارد سینما شد. این بازیگر بیشتر با سریالهای مسافران و نابرده رنج به شهرت رسید. خانم دولتشاهی تا کنون دو بار برنده سیمرغ بهترین نقش مکمل زن شده است. از جمله آثار مشهور این بازیگر باید به چهارراه استانبول، عرق سرد، آتابای و سریال قورباغه اشاره کنیم.
امیر آقایی
امیر آقایی بازیگر و نویسنده ایرانی در 10 مرداد 1354 به دنیا آمد. او با فیلم ارتفاع پست بازیگری را شروع کرد و با سریال اولین شب آرامش و بیگناهان به شهرت رسید. امیر آقایی یکی از بازیگران خوب و نامدار ایرانی است که برای فیلم شنای پروانه برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد. از جمله آثار مشهور این هنرپیشه باید به فیلمهای کیمیا و خاک، سعادت آباد، بادیگارد، بدون تاریخ، بدون امضاء، دیدن این فیلم جرم است و خائن کشی اشاره کنیم.
آزاده صمدی
آزاده صمدی بازیگر اهل ایران در 17 دی 1357 چشم به جهان گشود. این هنرپیشه در دهه هشتاد با تئاتر وارد دنیای بازیگری شد و با مجموعه تلویزیونی راه بیپایان به شهرت مطلوبی رسید. خانم صمدی برای نقشآفرینی در فیلم آفریقا توانست برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر شد. فیلمهای طبقه حساس، خوب، بد، جلف، ۵۰ کیلو آلبالو، ساعت ۵ عصر، سریالهای سیامین روز، انقلاب زیبا، دیواربهدیوار، میخواهم زنده بمانم، رهایم کن و افعی تهران از آثار جذاب این بازیگر هستند.
فرید سجادی حسینی
فرید سجادی حسینی کارگردان و بازیگر اهل ایران در 16 فروردین 1328 است. این هنرپیشه در سال 1369 با فیلم عروس وارد سینما شد. آقای سجادی حسینی تا کنون در فیلم و سریالهای مختلفی حضور پیدا کرده است. فیلمهای مدرسه پیرمردها، ایتالیا ایتالیا، مغزهای کوچک زنگ زده، شبی که ماه کامل شد، عنکبوت، بیهمه چیز، سریالهای امام علی، روزگار قریب، هم سایه، میخواهم زنده بمانم و پوست شیر اشاره کنیم.
سایر هنرپیشه های فیلم نبودنت عبارتند از:
- علیرضا بهبودی
- علیرضا ثانی فر
- شیوا سرمست
- سینا رزاقی
- سپهر مهربخش
نقد فیلم نبودنت
کاوه سجادی حسینی با ایده نکوهش مهاجرتهای بیجا این فیلم را کارگردانی کرد و داستان آن را نوشت. فیلم از یک زاویه نگاه زنانه روایت میشود و درامی عاشقانه را به تصویر میکشد. فیلم بازیگران خوبی نیز دارد. سحر دولتشاهی و امیر آقایی به عنوان بازیگران اصلی فیلم جز بازیگران تاپ کشور هستند. در کنار آنها آزاده صمدی و فرید سجادی حسینی نیز جز هنرپیشگان حرفهای و کاربلد ایرانی محسوب میشوند. حرکت دوربین و فضاسازی فیلم به خوبی احساسات بازیگران و فضای فیلم را به مخاطب انتقال میدهد.
اما نبودنت از نداشتن داستان رنج میبرد. در قسمتهایی از فیلم دقیقا نمیدانیم چه خبر است و تنها از طریق دیالوگها جلو میرویم. در واقع گاهی روی صحنه تنها بازیگران را میبینیم که دور هم میچرخند و صحنهها عوض میشوند. مورد بعدی بازی بازیگران فیلم است. سحردولتشاهی اگرچه کاندید سیمرغ بهترین بازیگر زن اول فجر در آن سال شد اما حقیقتش را بخواهید پتانسیل بسیار بیشتری برای بازیگری بهتر داشت. این وضعیت برای امیر آقایی، آزاده صمدی و فرید سجادی حسینی بدتر میشود. از این رو نمرات فیلم سینمایی نبودنت چندان بالا نیستند.
در کل فیلم ارزش یکبار تماشا را دارد و موضوع خوبی را انتخاب کرده، مهاجرت، شکاف نسلها و سقط جنین موضوعات خوبی هستند که در بطن جامعه امروز زیاد آنها را میبینیم.
سخن نهایی
با بررسی فیلم سینمایی نبودنت همراه شما بودیم. این اثر در جشنواره فجر 1402 نمایش داده شد و جز فیلمهای سودای سیمرغ بود. نبودنت جز آثار پرفروش نیست و در بستری درام و عاشقانه روایت میشود. نظر شما درباره این اثر چیست؟ لطفا نظرات خود را با ما و سایر مخاطبان به اشتراک بگذارید. از همراهی شما متشکریم.
source