به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، این کنسرت با دونوازی سنتور و تنبک کیارش داودی و امیر خیری و اجرای قطعه پیشواز آغاز شد.
مقدمه شوقِ نغمه به آهنگسازی کیارش داودی، بداههنوازی گردانیه و نیشابورک، چهارمضراب نوا ساخته کیارش داودی قطعات بعدی بودند که در این بخش در دستگاه نوا اجرا شدند.
پس از آن کنسرت با بداههنوازی نهفت و صدری و اجرای قطعه ضربی ۲۲ (ساخته کیارش داودی) ادامه پیدا کرد. اجرای تصنیف جان جهان از آثار زندهیاد استاد پرویز مشکاتیان پایان بخش قسمت نخست کنسرت بود که مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت.
در بخش دوم کنسرت نیز پوریا اخواص به عنوان خواننده گروه را همراهی کرد.
این بخش با اجرای پیشواز به صورت گروهنوازی آغاز شد و سپس پیش درآمد ابوعطا که کیارش داودی آن را به یاد استاد جلیل شهناز ساخته است پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
ساز و آواز، چهارمضراب ابوعطا (ساخته کیارش داودی به یاد استاد محمدرضا لطفی)، تصنیف بی تو (ساخته کیارش داودی به یاد استاد محمدرضا شجریان با شعری از سعدی)، چهارمضراب آشوب به همراه آواز (ساخته کیارش داودی تقدیم به استاد حسین علیزاده)، ساز و آواز دشتی قطعاتی بودند که در ادامه این بخش نواخته شدند.
در ادامه تصنیف «تا نفسی داری بکوش» به آهنگسازی کیارش داودی توسط گروه نواخته شد. این قطعه را داودی بر روی شعری از سعدی شیرازی ساخته است که عنوان این کنسرت نیز برگرفته از بیت «بوی گل آورد نسیم صبا / بلبل بی دل ننشیند خموش» در این شعر است.
تصنیف «تا شدم صید تو» (ساخته کیارش داودی با شعری از فروغی بسطامی) پایان بخش اجرای گروه همنوازان وَداد بود.
کیارش داودی (سرپرست، آهنگساز و نوازندهی سنتور)، پوریا اخواص (خواننده)، فردین میرزا حسینی (کمانچه)، کیارش بکتاشیان (نی)، زهرا کریمی (ویولا)، یاسمن کوزهگر (ویلنسل)، امیر خیری (تمبک) و محمدرضا حسنخانی (عود) اعضای این گروه را تشکیل میدادند.
امیرعباس ستایشگر معاون آفرینشهای هنری بنیاد رودکی، بابک خضرایی رئیس دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، پیمان سلطانی، حسام اینانلو، حسین علیشاپور، سیامک جهانگیری، امیر اثنی عشری، رضا علیآبادی، رامتین نظریجو، بامداد فلاحتی، مازیار شاهی، نازنین بدرثانی، سهیل حسنوی، مهدی یسری، محمدرضا عزیزی، سعید جهانی، منصور جمعهزاده، سپنتا حامدینژاد، پوریا فرجی و زمان خیری در این دو شب به تماشای کنسرت «ننشیند خموش» نشستند.
«طرزِ تازه» عنوان طرحی است که در آن بنیاد فرهنگی هنری رودکی از ایدههای گروههای موسیقی در سبکهای مختلف از جمله ردیف_دستگاهی، موسیقی نواحی و کلاسیک غربی حمایتهای ویژهای بعمل میآورد. تلاش برای هموار ساختن شرایط مجوز و سالن اجرا، رصد مولفان موسیقی و استعدادهای نوپا، همراهی در ارائه و تولید آثار و … از جمله اقدامات پیشبینی شده این طرح برای همراهی هنرمندان است.
پیش از این نیز کنسرت «تریو + یک» به عنوان نخستین اجرای این طرح، چهارم آبان ماه در تالار وحدت برگزار شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.
انتهای پیام