در این بسته خبری بر مهم‌ترین خبرهای مخابره شده در حوزه سینما و تئاتر مروری داریم.

نمایش «گاراژ» اثر راه یافته به نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت از دوشنبه پنجم آذر ماه در مرکز تئاتر مولوی به صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایش «گاراژ» نوشته و کارگردانی کیانوش ایازی و تهیه‌کنندگی امیر حسین شفیعی، هر شب (به جز شنبه‌ها) از ساعت۱۸:۳۰در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی به صحنه می‌رود.

حسام خلیل نژاد، پوریا ریحانی، شقایق عزیزی، خدیجه بابادی، مرجان پارسا ، امیرعلی نجیب زاده، علی رضا طولابی بازیگران این نمایش ۵۵ دقیقه‌ای هستند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «خانواده‌ای طبق رسم خود برای برگزاری مراسم عروسی پسرشان به آبادان سفر می‌کنند …»

همچنین از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به: مدیر تولید: ساهره سادات خاموشی، مجری طرح: محمدرضا صفری ، دستیار کارگردان: پروانه خسروی، طراح صحنه: کیانوش ایازی،  طراح لباس: طناز حقیقی، دستیار لباس: رها یوسفی، فاطمه میلاد، ساجده منصوری، مبینا اسدی طراح پوسترو بروشور: فرهاد توکلی/اسما علینژاد ، ساخت تیزر: کوروش توکلی و علی دهقان، طراح گریم: هاشم جوری، آهنگساز: علی خاتمی طراح نور: کیانوش ایازی ، عکاس: سینا رضایی وحید، سرپرست ساخت دکور: مصطفی طباطبایی نسب، دستیاران اجرای دکور: مهدی عابدی، هادی عابدی، علیرضا اسکندری، مهدیس بیدی اشاره کرد.

علاقه‌مندان برای دیدن این نمایش می‌توانند از طریق سامانه تیوال نسبت به تهیه بلیت اقدام کنند.

از ماجرای «گاراژ» تا شب احمد آقالو و یک تودیع و معارفه سینمایی

شب یادبود احمد آقالو با حضور همسر این هنرمند برگزار شد

یادبود زنده‌یاد احمد آقالو، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با حضور همسر این هنرمند و جمعی از هنرمندان به همت گروه نمایشی «خانه عروسک:قسمت دوم» برگزار شد.

به نقل از مدیر رسانه اثر، شب یادبود احمد آقالو، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با همراهی گروه نمایش «خانه عروسک:قسمت دوم» با کارگردانی آشا محرابی با حضور فرخ آقالو همسر این هنرمند در میان جمعی از هنرمندان در سالن چهارسوی تئاتر شهر برگزار شد.

آشا محرابی در ویدئویی که به مناسبت یادبود آقای آقالو با پخش تصاویری از بازی‌های درخشان این بازیگر و دوبلور شناخته شده منتشر شد، بیان کرد: ما اجرا کنندگان نمایش خانه عروسک، گروه آقالو هستیم. گروهی کوچک با نامی بزرگ. آقای آقالو، یک بازیگر بزرگ رادیو بود. آقای آقالو، یک بازیگر  بزرگ تئاتر بود. آقای آقالو، یک دوبلور بزرگ بود. آقای آقالو، یک بازیگر بزرگ تلویزیون بود. آقای آقالو، یک بازیگر بزرگ سینما بود. آقای آقالو، یک انسان بزرگ بود.

در پایان، گروه نمایش با تقدیم لوح سپاس از فرخ زرین‌کفش، همسر زنده‌یاد احمد آقالو تقدیر کردند.

پوران درخشنده، فاطمه گودرزی، مسعود دلخواه، کوروش سلیمانی، بهنام تشکر، محمدرضا علیمردانی، عزت‌الله رمضانی‌فر، رضا فیاضی، اکرم  محمدی، زهرا سعیدی و … از جمله هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.

مه‌لقا باقری، ایوب آقاخانی، ساقی زینتی و سارینا کیان بازیگران این نمایش هستند که از ۱۶ آبان ساعت ۲۰ در سالن چهارسو میزبان مخاطبان است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت نمایش «خانه عروسک، قسمت دوم» به سایت تیوال مراجعه کنند.

از ماجرای «گاراژ» تا شب احمد آقالو و یک تودیع و معارفه سینمایی

آزادسازی دو زندانی جرایم مالی در اجرای ویژه «حرمان»

مراسم آزادسازی دو زندانی جرایم مالی روز پنجشنبه یک آذر ماه با حضور لیلا اوتادی برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از مشاور رسانه‌ای اثر، نمایش «حِرمان» به نویسندگی افسانه بخشی فرد، کارگردانی سیدمحمدصادق سیادت و تهیه کنندگی محمد حسن رادمنش که از سوم آبان ماه روی صحنه رفته است، به وعده خود مبنی بر آزادسازی ۳ زندانی جرایم مالی از عواید اجرای خود، عمل کرد و پیش از اجرای روز پنجشنبه یک آذرماه طی مراسمی، از پرداخت بدهی و آزادی دو زندانی جرایم مالی خبر داد.

در این مراسم که باحضور لیلا اوتادی، سفیر آزادی زندانیان برگزار شد، با پرداخت بدهی دو زندانی جرایم مالی ساکن استان خراسان جنوبی آزاد شدند.

لیلا اوتادی با ابراز خوشنودی از این اتفاق گفت: خوشحالم از اینکه در فضای تئاتر با وجود تمام مشکلات اقتصادی و ناخوش احوالی‌ها این اتفاق زیبا توسط این گروه جوان رقم خورد. دو عزیز از استان خراسان جنوبی با همکاری ویژه دادگستری خوشبختانه آزاد شدند و به آغوش زندگی بازگشتند. محمد کرمی، ملیکا افسری راد، محمد حسن هاشمی، نازنین آرین دوست، زهرا شجاعی، مجتبی مجیدی، امیر عباس باقری در «حِرمان» به ایفای نقش می‌پردازند.

همچنین اشکان بیک و دنیا مومنی نیز موسیقی این نمایش را برعهده دارند.

در خلاصه داستان این اثر که برداشتی از داستان‌های واقعی است، آمده است: حرمان بیانگر دردهایی از دل جامعه است که می‌تواند داستان هریک از مخاطبان باشد،۳ داستان برگرفته از واقعیت که می‌تواند گذشته یا آینده‌ی شما باشد…

گروه نمایش «حِرمان» تاکید کرد: براساس وعده داده شده سومین زندانی نیز در هفته جاری که هفته پایانی نمایش است، با لطف و همراهی مخاطبین آزاد خواهد شد.

«حِرمان» تا هشتم آذرماه، هرشب راس ساعت ۲۰:۱۵ در سالن شماره ۳ پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود.

در تودیع و معارفه مدیران بنیاد سینمایی فارابی چه گذشت؟

در آیین تجلیل از خدمات مجید زین‌العابدین مدیرعامل پیشین فارابی، سید مهدی سجادی به عنوان سرپرست این بنیاد سینمایی انتخاب شد و رئیس سازمان سینمایی بیان کرد: مرور زمان اصالت بنیاد فارابی را بیش از پیش نمایان می کند.

به گزارش روابط‌ عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در مراسم قدردانی از کوشش فرهنگی مجید زین‌العابدین مدیرعامل پیشین فارابی که با حضور رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی و تنی‌چند از مدیران فرهنگی و سینماگران همراه بود، سید مهدی سجادی به عنوان سرپرست این بنیاد سینمایی معرفی شد.

در ابتدای این مراسم که با اجرای مصطفی محمودی مدیر روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی همراه بود، مجید زین‌العابدین گفت:از لحظه‌ای که به فارابی آمدم تا امروز که ماموریتم به اتمام رسید، یک آن بیشتر نبود، هر چند که گفتند ۱۷ ماه، اما یک آن بیشتر نبود، که کل آفرینش آنی یشتر نیست.

او در ادامه سخنان خود اظهار کرد: همواره سعی کردم طوری کار کنم که وقتی به پشت سرم نگاه می‌کنم، حس ندامت و پشیمانی نداشته باشم. امروز هم که به پشت سرم نگاه می‌کنم یادم نمی‌آید کاری انجام داده باشم که اسباب ندامت شود.

از ماجرای «گاراژ» تا شب احمد آقالو و یک تودیع و معارفه سینمایی

زین‌العابدین با بیان اینکه در محیط بنیاد سعی کردم با آرامش و مهر کار را پیش ببرم و خردمندی و نظم را حاکم کنم، افزود: در نسبت با بیرون فارابی هم هدف ما ایجاد وفاق و دوستی و مفاهمه بین سینماگران بود، بنابراین تلاش کردم گامی بردارم که در مسیر تعالی سینما باشد.

مدیرعامل پیشین بنیاد سینمایی فارابی در ادامه تاکید کرد: خدمت برای من یک واژه نبوده و نیست، بلکه یک مفهوم است، مفهومی که موجب رشد و تعالی می‌شود، از این‌رو همواره تلاش کردم مثل یک خانواده باشیم و با این نگاه کار را در داخل بنیاد پیش ببریم. در عین حال نسبت به سینماگران هم همین‌گونه بود و نباید فراموش کرد که هر مظروفی را باید باتوجه به مقتضیات زمان و مظروفش بسنجیم.

او درباره آثار فارابی نیز اذعان کرد: تمامی آثاری که در این مدت تولید شد، سرمایه‌های فرهنگی ما به شمار می‌آید، از این‌رو نباید به اثر فرهنگی به شکل سطحی نگاه کرد و صرفا در ظرف عدد و سود و زیان به آن نگریست و بررسی‌اش کرد؛ البته این نگاه من منافاتی با اقتصاد سینما ندارد، اما باید توجه بیشتری به قیمت و گوهر آثار هنری داشت.

در ادامه مراسم یادشده، ضمن اهدای لوح و تقدیر از زحمات مجید زین‌العابدین در مقام مدیرعامل پیشین فارابی و رائد فریدزاده، در قامت معاونت پیشین بین‌الملل این بنیاد سینمایی تقدیر شد.

رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه فارابی خانه همه ماست و خانه همه ما هم خواهد ماند، گفت: بداقبالی من بود که وقتی به سازمان سینمایی رفتم، ماموریت دوست ‌و برادرم تمام شد، برادر خوبم جناب آقای زین‌العابدین که جشنواره کودک را هم به خوبی برگزار کردند.

رائد فریدزاده در ادامه تاکید کرد: از  آقای سجادی نیز تشکر می‌کنم که برای پذیرفتن سرپرستی بنیاد سینمایی فارابی، قبول زحمت کردند.

او در ادامه گفت: فارابی درخت تنومند سینمای ایران است و با وجوه بین‌المللی که داراست، نهاد ملی سینمای ایران تعریف می‌شود؛ و به حتم با مرور زمان، بیش از پیش می‌توان به اصالت آثار فارابی پی برد. بنیاد سینمایی که بازنگری جدی در برخی مسائل آن از نیازهای مهم و مبرم امروزش شمرده می‌شود و باید نگاه ملی آن را با همت و اراده دوستان حاضر در فارابی و اساتید سینمایی تعمیم داد.

در این مراسم تنی‌چند از مدیران سینمایی و سینماگرانی از جمله قادر آشنا دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، منوچهر شاهسواری دبیر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، محمد حمیدی مقدم، مهدی آذرپندار، مهدی شفیعی، حبیب ایل بیگی، علیرضا اسماعیلی، محمد طیب، لادن طاهری، مسعود نجفی، محمدرضا شریفی نیا، بهروز افخمی، حبیب والی نژاد، حبیب احمدزاده، آرش معیریان، مرتضی شعبانی، محمدرضا ورزی، دانش اقباشاوی، حسین نمازی، محمدرضا سوقندی، علی جعفری، داریوش یاری، رسول صدرعاملی، بهروز افخمی، مرتضی آتش زمزم و علی شیرمحمدی حضور داشتند.

«مارمولکایa+b+c/d» به صحنه می‌آید

پیش فروش بلیت‌های نمایش «مارمولکایa+b+c/d» به کارگردانی ریحانه چزانی برای اجرا در تالار محراب، آغاز شد.

به گزارش مشاور رسانه‌ای، نمایش «مارمولکایa+b+c/d» کاری از گروه جمع و منها، ‌اجرای برگزیده هفته دانشگاهی«تهران مرکز»، با طراحی و کارگردانی ریحانه چزانی از یکشنبه، ۱۱ آذر در مجموعه تئاتر محراب، سالن جمیله شیخی به صحنه می‌رود.

در خلاصه این نمایش آمده: خواب بودم، بیدار شدم دیدم خوابم از بازی‌سازان این نمایش می‌توان به ویانا دانش‌پژوه، مدیسا آقایان‌، امیررضا صفایی‌تبار ، محمد جمال امیرانی ، علیرضا حاتمی‌مرصع‌، شیرین صلوی‌تبار، سیده سارا پارسامهر، محمد مرجانی اشاره کرد.

عوامل اجرایی این اثر، طراحان حرکت: شیرین صلوی‌تبار، نازنین چزانی، ریحانه چزانی، دستیاران: مهسا سادات موسوی، سیده سارا پارسامهر، محمد مرجانی، طراحی نور صدا تاریکی: حسین نیک‌اندیش، ساخت عروسک مینوتور: مرضیه جودکی، روابط عمومی: طیبه محرمی هستند.

علاقه‌مندان این نمایش می‌توانند با مراجعه به سایت تیوال اقدام به خرید بلیت کنند.

اکران فیلم سینمایی “آذر هفت صبح” از ۷ آذر در گروه سینمایی هنر و تجربه

فیلم سینمایی “آذر هفت صبح” به کارگردانی مسعود فرجام و تهیه‌کنندگی آرش رمضانی ابنائی از ۷ آذر در گروه سینمایی هنرو تجربه اکران می‌شود.

فیلم سینمایی “آذر هفت صبح” با حضور بازیگرانی همچون  روشنک گرامی، سام حسامی، الهه افشاری، آزاده سدیری، آذرخش فراهانی، شقایق فراهانی، مالک سراج، حسین دالمن ساخته شده است و روایتی غیرخطی از زندگی ۵ جوان است که تصمیم‌ها و انتخاب‌هایشان  برای انها سرنوشت متفاوتی را رقم می زند.

از ماجرای «گاراژ» تا شب احمد آقالو و یک تودیع و معارفه سینمایی

اکران این فیلم از ۷ آذر در سینماهای منتخب گروه هنرو تجربه آغاز می‌شود و مراسم رونمایی آن ۵ اذر در پردیس سینمایی چارسو برگزار خواهد شد

عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از :نویسنده و کارگردان مسعود فرجام، تهیه‌کننده آرش رمضانی ابنائی، سرمایه‌گذاران امیر پرهیزکار، آرش رمضانی ابنائی، مدیر تولید علی رضایی، دستیار اول کارگردان امیر کرباسچی، برنامه‌ریز امیر کرباسچی _شاهین غلام‌رضایی، مدیر فیلم‌برداری مسعود فرجام

طراح صحنه حسین مجد، طراح لباس پردیس رافعی، تدوین مسعود فرجام، اصلاح رنگ حمیدرضا فتورچی، برنا جمشیدی، صداگذاری حسین قورچیان، مدیر تدارکات قربان صادقی، صدابردار مسعود شاهوردی، منشی صحنه آنیتا فیروز بخت، طراح گریم مهرداد قلی‌پور، آهنگ‌ساز جواد حقیقی، جلوه‌های ویژه حسن ایزدی، پیام اسکندری، عکاس سیما محمدی، فیلم‌بردار پشت‌صحنه مهسا بهشتی.

معرفی آثار راه یافته در بخش خیابانی جشنواره تئاتر سودای عشق

آثار راه یافته در بخش خیابانی پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج “سودای عشق” معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج سودای عشق، نمایش های زیر از سوی دبیرخانه جشنواره ،به عنوان آثار برگزیده بخش خیابانی معرفی شدند.
۱.نمایش نامه به کارگردانی رضا محمدیان و حسین قاسمی از قرچک
۲.کالبدشکافی چند نادم به کارگردانی سعید بادینی  از زاهدان
۳.دفترچه خاطرات به کارگردانی مسعود کردی از بروجرد
۴.برنا به کارگردانی مهدی سرسنگی از یزد
۵.قتلگاهی به نام اروند به کارگردانی داوود نجفی از زنجان 
۶.رایت فلای به کارگردانی مالک آبسالان از دهلران
۷.نگین به کارگردانی امین فعله گری از همدان 
۸.مستر دیفال به کارگردانی سید سروش پیمبری از کرمانشاه
۹.زندگی معمولی به کارگردانی سیامک گلمنصوری از کرمانشاه
۱۰.گلدمن به کارگردانی پژمان مهراب‌پور از خرمشهر
۸.۱۱ روز آخر به کارگردانی مجتبی خلیلی از تهران
۱۲.به توان نفس‌هایت به کارگردانی آدینه رحیم نژاد از تهران 
۱۳.بانو خیری به کارگردانی محمد عمویی و پریسا طراوتی از قم 
۱۴.ماهیار به کارگردانی امین پورمند از اصفهان
۱۵.کد پستی به کارگردانی ایوب افشاری نژاد از تکاب 
۱۶.کسب و کار به کارگردانی حدیث راد از ارومیه
۱۷.ماهی قرمز به کارگردانی مارال ناطقی از ساری 

پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج “سودای عشق”به همت سازمان بسیج هنرمندان کشور و با دبیری سعید نجفیان آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام 
 

source

توسط postbin.ir