برنامه‌های زیادی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند تا زمانی که اینترنت ندارید، به‌راحتی کارهای خود را انجام دهید. در این مطلب با بهترین برنامه های آفلاین اندروید آشنا می‌شویم.

امروزه برای بسیاری از کاربران گوشی‌های اندروید، همیشه و در همه جا دسترسی به اینترنت به راحتی وجود دارد؛ به همین دلیل، بسیاری از برنامه‌های گوشی‌های اندروید با دسترسی به اینترنت امکان سرویس‌دهی دارند. اما در بعضی شرایط اتصال اینترنت ضعیف است یا مثلا در حین مسافرت در بعضی از مناطق، دسترسی به اینترنت وجود ندارد. در این شرایط امکان استفاده از اپلیکیشن‌های مسیریاب، برنامه‌های مترجم یا دسترسی به اخبار و کتاب‌ها وجود ندارد؛ بنابراین، همیشه باید بر روی گوشی همراه خود تعدادی از برنامه های آفلاین را داشته باشید که با استفاده از آن‌ها بتوانید به راحتی در این شرایط نیز کارهای خود را انجام دهید. اما بهترین برنامه های آفلاین اندروید کدامند؟ برای پاسخ به این سوال با پلازا همراه باشید.

فهرست مطالب:

بهترین برنامه های آفلاین اندروید

بسیاری از برنامه‌های اندروید هستند که برای استفاده از آن‌ها باید حتما به اینترنت متصل شوید. متاسفانه گوگل‌پلی این برنامه‌ها را مشخص نمی‌کند تا شما قبل از دانلود کردن آن‌ها، بتوانید این برنامه‌ها را پیدا کنید. از همین رو، در ادامه چند برنامه که می‌توان به شکل آفلاین نیز از آن‌ها استفاده کرد را معرفی خواهیم کرد.

۱. اپلیکیشن Pocket

برنامه آفلاین

حتما تا به حال پیش آمده که یک مقاله جالب را در وب پیدا کرده باشید اما بخواهید بعدا آن را بخوانید. در این صورت ممکن است پس از چند ساعت اصلا فراموش کنید که مقاله در کدام سایت قرار داشته است. اپلیکیشن Pocket در این مواقع می‌تواند به کمک شما بیاید؛ چراکه این برنامه به شما این امکان را می‌دهد تا هر نوع محتوا از جمله مقالات را ذخیره کرده تا بتوانید در آینده به آن دسترسی پیدا کنید. برنامه Pocket حتی به صورت خودکار مقاله را در زمانی که به اینترنت وصل هستید، برای شما دانلود خواهد کرد.

همچنین بخوانید :

۲. اپلیکیشن Smart Tools

بهترین برنامه های آفلاین اندروید

در حال حاضر برای دسترسی به بسیاری از ابزارهای کاربردی باید به سایت‌های آنلاین مراجعه کرده و از آن‌ها استفاده کنیم. اما اگر به اینترنت دسترسی نداشته باشیم، می‌توانیم با یک برنامه بدون اینترنت مانند Smart Tools به ابزارهایی مانند خط‌کش، تایمر، سرعت‌سنج، مترجم و همچنین قطب‌نما دسترسی پیدا کنیم. در این برنامه می‌توان از اکثر این ابزارها بدون نیاز به ارتباط اینترنت استفاده کرد که همین موضوع سبب می‌شود اپلیکیشن Smart Tools در مواقعی که به اینترنت دسترسی ندارید، گزینه کاربردی باشد.

۳. اپلیکیشن Google Maps

برنامه آفلاین

معمولا برنامه Google Maps روی گوشی‌های اندروید وجود دارد و یکی از برنامه‌هایی است که این روزها زیاد مورد استفاده کاربران قرار می‌گیرد. این برنامه برای تعیین مسیر با استفاده از اینترنت به شما کمک می‌کند. نقشه‌های گوگل مپ برای مسیریابی کاملا قابل اعتماد هستند و می‌توان برای تردد و مسیریابی خوب و بدون دردسر از این برنامه استفاده کرد. برای استفاده از این برنامه و استفاده از نقشه‌ها نیاز است که به اینترنت متصل شویم؛ اما همانطور که در مطلب «چگونه به صورت آفلاین از گوگل مپ استفاده کنیم؟» گفته شد، این اپ قابلیت این را دارد که حتی زمانی که به اینترنت دسترسی ندارید، در پیدا کردن مسیر به شما کمک کند. در واقع برنامه Google Maps به شما اجازه می‌دهد که نقشه بعضی از مناطق خاص را بر روی گوشی خود ذخیره کنید.

اپلیکیشن آفلاین Google Maps علاوه بر نشان دادن مسیر به صورت آفلاین، امکان پیدا کردن هتل‌ها و مکان‌های دیگر را نیز دارد. بهترین قابلیت این اپلیکیشن این است که نقشه‌های ذخیره‌شده را بعد از ۳۰ روز به طور خودکار پاک می‌کند؛ بنابراین، لازم نیست که نگران فضای اضافی اشغال شده توسط نقشه‌های بی‌استفاده باشید؛ ولی برای نگه داشتن نقشه‌های پراستفاده، می‌توانید آن‌ها را ماهی یک بار آپدیت کنید تا بر روی گوشی شما باقی بمانند. برای ذخیره کردن نقشه‌های آفلاین، ابتدا اپلیکیشن Google Maps را باز کرده و مکان موردنظرتان را سرچ کنید. سپس با پیدا کردن آپشن دانلود، نقشه منطقه موردنظر را دانلود و ذخیره کنید. اپلیکیشن Google Maps از لینک زیر قابل دانلود است.

۴. اپلیکیشن Google Drive

برنامه آفلاین

اپلیکیشن Google Drive به شما اجازه می‌دهد که تمام فایل‌های خود را به صورت آنلاین ذخیره کرده و در صورت نیاز دانلود و بر روی تلفن خود ذخیره کنید. شما می‌توانید به صورت آفلاین نیز با این فایل‌ها کار کنید و زمانی که دوباره به اینترنت متصل شدید، این تغییرات ذخیره خواهد شد. علاوه براین با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید از تمام فایل‌های روی گوشی خود بک آپ تهیه کنید. علاوه بر ذخیره داکیومنت‌ها و اسلایدها، با استفاده از Google Drive امکان ذخیره فایل‌های Zip، فایل‌های APK و حتی آهنگ و فیلم نیز وجود دارد. این سرویس، ۱۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی در اختیار شما قرار می‌دهد؛ اما با خرید اشتراک، امکان استفاده از فضای بیشتر نیز وجود دارد. اپلیکیشن Google Drive به صورت رایگان از لینک زیر قابل دانلود است.

همچنین بخوانید :

۵. برنامه آفلاین Google Translate

بهترین برنامه های آفلاین اندروید

برنامه Google Translate یک ابزار بسیار قدرتمند و محبوب برای ترجمه است. با تایپ کردن یا خواندن یک متن، این برنامه می‌تواند آن را به 90 زبان مختلف ترجمه کند. برای استفاده آفلاین از برنامه Google Translate فقط کافی است زبان‌های موردنظر خود را دانلود کرده و زمانی که به اینترنت دسترسی ندارید نیز از آن استفاده کنید. علاوه بر این شما می‌توانید ترجمه‌های خود را ذخیره کنید تا زمانی که به آن احتیاج دارید از آن‌ها استفاده کنید. این برنامه قابلیت کار با OCR را نیز دارد؛ یعنی با گرفتن دوربین گوشی بر روی متن موردنظر، برنامه Google Translate آن را به هر زبانی که بخواهید برایتان ترجمه می‌کند. این برنامه به صورت آفلاین از 59 زبان پشتیبانی می‌کند. برنامه گوگل ترنسلیت مثل اکثر برنامه‌های گوگل، به صورت رایگان در دسترس است.

۶. برنامه Amazon Kindle

برنامه آفلاین

برنامه Amazon Kindle یکی از بهترین برنامه های آفلاین اندروید است؛ به دلیل این که می‌تواند برای زمانی که به اینترنت دسترسی ندارید، شما را ساعت‌ها سرگرم کند. برای این که بتوانید زمانی که آفلاین هستید نیز به کتاب خواندن ادامه دهید، نرم افزار Amazon Kindle را بر روی گوشی خود نصب کنید. با استفاده از این نرم افزار می‌توانید به هزاران کتاب دیجیتال دسترسی داشته باشید و علاوه بر این، این برنامه تمام ابزارهای مفیدی که در هنگام مطالعه یک کتاب احتیاج دارید را در اختیارتان قرار می‌دهد؛ به عنوان مثال امکان‌های لایت کردن بخشی از کتاب، یک دیکشنری که با استفاده از آن معنای کلمات جدید به چندین زبان قابل دسترسی است و ابزارهای دسته‌بندی عالی. با استفاده از این برنامه علاوه بر کتاب، شما می‌توانید مجلات و روزنامه‌های مختلف را نیز ذخیره و مطالعه کنید.

۷. اپلیکیشن خبر خوان آفلاین Feedly

بهترین برنامه های آفلاین اندروید

اگر به پیگیری اخبار از منابع مختلف علاقه دارید، اپلیکیشن Feedly به شما اجازه می‌دهد که حتی زمانی که به اینترنت دسترسی ندارید، آخرین اخبار را بخوانید و آنالیز کنید. این نرم افزار امکان ذخیره و مطالعه اخبار و مطالب را از سرویس‌های خبرخوان مختلف مثل سرویس Feedly، سرویس InoReader، سرویس Bazqux و Feedbin را برای شما فراهم می‌کند. در واقع اپلیکیشن Feedly دارای یک ویژگی مهم، یعنی قابلیت استفاده به صورت آفلاین است. این قابلیت به شما اجازه می‌دهد که زمانی که به اینترنت دسترسی دارید، مطالب موردنظر خود را ذخیره کرده و سپس مواقعی که آفلاین هستید، از آن‌ها استفاده کنید. در واقع این نرم افزار به کسی که مطالب، مقالات و اخبار اینترنتی مختلف را مطالعه می‌کند، اجازه می‌دهد که با صرف وقت کمتر و به سرعت، مطالب موردنظرش را در دسترس داشته باشد.

همچنین بخوانید :

۸. برنامه Podcast Addict

برنامه آفلاین

 

برنامه Podcast Addict یکی از بهترین اپلیکیشن های آفلاین اندروید است که به عنوان ارائه‌دهنده پادکست شناخته می‌شود. شما با استفاده از این برنامه می‌توانید اپیزودهای پادکست‌های مختلف را دانلود کنید. در واقع Podcast Addict کاتالوگی از ۴.۵ میلیون پادکست مختلف را در اختیار شما قرار می‌دهد. این برنامه قابلیت دانلود خودکار اپیزودهای یک پادکست، اعلام وجود اپیزودهای جدید و به ویژه امکان گوش کردن به آن‌ها به صورت آفلاین را فراهم می‌کند.

به علاوه، این اپلیکیشن امکانات منحصربه‌فردی مثل امکان تنظیم سرعت پخش، حفظ موقعیت پخش، توقف اتوماتیک پخش بعد از مدت مشخص، مدیریت حافظه دستگاه، پاک‌ کردن اتوماتیک قسمت‌های شنیده شده، امکان مدیریت پلی‌لیست و اضافه و کم کردن اپیزودها به پلی‌لیست و دانلود منیجر خوب را نیز دارد. همچنین امکان بک آپ گرفتن و ذخیره فهرست پادکست‌های موردنظر برای زمانی که شما می‌خواهید گوشی تلفن خود را تغییر دهید، با استفاده از این برنامه وجود دارد.

۹. اپلیکیشن آفلاین TickTick

بهترین برنامه های آفلاین اندروید

 

اپلیکیشن TickTick یکی از بهترین برنامه های آفلاین اندروید است که برای مدیریت وظایف روزانه، هفتگی یا ماهانه استفاده می‌شود. این برنامه علاوه بر استفاده برای فهرست کارهای روزانه، جهت ذخیره فهرست‌های دیگر مثل فهرست وسایل درون یک انبار نیز قابل استفاده است. ورژن رایگان این اپلیکیشن به شما اجازه می‌دهد که برای کارهای مشترک با دیگر کاربران TickTick، دو هشدار یادآوری ایجاد کنید. همگام‌سازی این برنامه در زمان اتصال به اینترنت به طور خودکار انجام می‌شود. با استفاده از لینک زیر می‌توانید نرم افزار TickTick را دانلود کرده و جهت مدیریت بهتر کارهای خود از آن استفاده کنید.

همچنین بخوانید :

۱۰. اپلیکیشن Spotify

برنامه بدون اینترنت

اپلیکیشن آفلاین Spotify یکی از بهترین برنامه های آفلاین اندروید است که برای گوش کردن آهنگ به صورت آفلاین استفاده می‌شود. این نرم افزار به شما اجازه می‌دهد که حدود 10000 ترک را ذخیره و به صورت آفلاین گوش کنید. با استفاده از این برنامه شما قادر خواهید بود که به سهولت و با صرف زمان کم به جستجوی موسیقی مورد علاقه خود بپردازید و در صورت تمایل آن‌ها را دانلود کرده و برای خود پلی‌لیست‌های مختلف ایجاد کنید. علاوه بر این، اپلیکیشن Spotify به شما این امکان را می‌دهد تا بدون دانلود آهنگ و پر کردن حافظه گوشی خود، تعداد زیادی از موسیقی‌های مورد علاقه خود را در یک جا داشته باشید و در هر زمانی که مایل بودید به آن‌ها گوش دهید. با استفاده از این اپلیکیشن، امکان دانلود موسیقی‌ها برای استفاده آفلاین نیز فراهم می‌شود. در قسمت تنظیمات گزینه Offline mode کمک می‌کند تا موسیقی‌هایی را که برای استفاده آفلاین ذخیره نکرده‌اید پنهان شوند. علاوه بر این امکان تنظیم کیفیت موزیک‌های دانلود شده جهت مدیریت فضای دستگاه نیز وجود دارد. توجه داشته باشید که جهت استفاده آفلاین از این برنامه، حداقل هر ۳۰ روز یکبار گوشی باید به اینترنت متصل شود.

سخن پایانی

در این مطلب بهترین برنامه های آفلاین اندروید را به شما معرفی کردیم. آیا شما ترجیح می‌دهید از برنامه‌هایی استفاده کنید که برای کار کردن نیاز به اینترنت دارند یا استفاده از اپلیکیشن های آفلاین اندروید را نیز تجربه کرده‌اید؟ اگر از دیگر برنامه های آفلاین اندروید استفاده می‌کنید که در اینجا ذکر نشده، خوشحال خواهیم شد که در بخش کامنت‌ها، آن‌ها را نیز به ما معرفی کنید.

منتخب کاربران

source

توسط postbin.ir