به گزارش ایلنا، نشست حسین امیرعبداللهیان با سفرای خارجی و رؤسا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی مقیم تهران در محل وزارت امور خارجه با هدف تشریح دیدگاه‌ها، رویکردها و اقدامات جمهوری اسلامی ایران برای کمک به پایان تجاوز رژیم صهیونیستی علیه غزه و کمک به حفظ امنیت در منطقه برگزار شد.

وزیر امور خارجه ضمن تبیین دیدگاه ایران در ارتباط با ماهیت بحران جاری و حمایت از ملت مظلوم فلسطین در چارچوب حق مشروع آنان در مقابله با اشغالگری، تلاش‌های سازنده جمهوری اسلامی ایران در ابعاد مختلف دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی برای پایان دادن به جنگ ظالمانه علیه ملت فلسطین در غزه و کرانه غربی، رفع محاصره غزه، ارسال فوری کمک‌های انسان‌دوستانه و جلوگیری از کوچاندن فلسطینیان از غزه را تشریح کرد.

وی اظهار امیدواری کرد با به ثمر رسیدن تلاش‌های به عمل آمده برای تحقق آتش‌بس، کشتار بی‌رحمانه شهروندان و زنان و کودکان بیدفاع غزه و کرانه متوقف شود.

امیرعبداللهیان با تاکید بر این نکته که عملیات الاقصی یک طراحی، تصمیم و اجرای کاملاَ فلسطینی بود، گفت: رژیم صهیونیستی در سایه ناتوانی برای مقابله با نیروهای مقاومت، به انتقام‌جویی از مردم بی‌دفاع غزه و کرانه غربی دست زد که نتیجه آن ارتکاب نسل‌کُشی و جنایت جنگی و کشتار بیش از ۱۴ هزار شهروند فلسطینی بوده که ۷۰ درصد آن از کودکان و زنان و سالخوردگان بوده‌اند.

وی ارسال پیام‌های متعدد آمریکا برای جمهوری اسلامی ایران جهت فراخواندن گروه‌های مقاومت به خویشتنداری را با حمایت تمام عیار آمریکا از رژیم صهیونیستی در تعارض کامل دانست و تصریح کرد: اولا جمهوری اسلامی ایران در منطقه هیچ گروه نیابتی ندارد، ثانیا در طول ۴۶ روز گذشته ارسال تسلیحات نظامی آمریکا به تل‌آویو حتی یک ساعت قطع نشده است.

وزیر امور خارجه همچنین به رایزنی‌های گسترده جمهوری اسلامی ایران در سطوح مختلف از جمله رئیس‌جمهور با مقامات کشورها و سازمان‌های بین‌المللی و نیز نامه رئیسی به ۵۰ تن از سران کشورها اشاره و خاطرنشان کرد: در همه دیدارها، پیام‌ها و گفت‌وگوهای دیپلماتیک رئیس‌جمهور و من با همتایان خارجی و مقامات بین‌المللی، جلوگیری از گسترش دامنه جنگ، ایجاد آتش‌بس و ارسال کمک‌های انسانی برای مردم غزه مورد تاکید و توجه اصلی بوده است.

امیرعبداللهیان با اشاره به ناتوانی رژیم صهیونیستی و آمریکا در تحقق دستاورد نظامی در ۴۶ روز جنگ علیه غزه، به طرح‌های سیاسی پشت پرده سیاسی آنان برای مرحله پس از جنگ اشاره کرد و با تأکید بر حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود، راه حل کامل بحران فلسطین را در برگزاری همه‌پرسی با حضور همه ساکنان حقیقی ملت فلسطین دانست و ابراز داشت: ابعاد این ایده توسط جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد رسما به ثبت رسیده است.

وی ضمن تشکر از دبیرکل سازمان ملل متحد برای انجام اقدامات دیپلماتیک سازنده، رئیس سازمان صلیب سرخ جهانی برای تلاش جهت رساندن کمک به مردم غزه و نیز برخی کشورهای عربی و اسلامی برای حمایت از مردم فلسطین و تسهیل کمک‌رسانی به آنها و تلاش برای برقراری آتش‌بس، بیان کرد: ما پس از پایان جنگ نیز به تلاش‌های خود برای محاکمه آمران و عاملان این جنایات در محاکم بین‌المللی ادامه خواهیم داد.



انتهای پیام/




نرم افزار موبایل ایلنا



source

توسط postbin.ir