سیامک رحیم پور کارشناس فوتبال درباره شکست تیم ملی نوجوانان ایران برابر تیم مراکش در جام جهانی زیر ۱۷ سال اظهار کرد: فکر کنم تیم ملی نوجوانان  فقط در سال ۲۰۰۱ از مرحله گروهی صعود نکرد.  با توجه به اینکه کشور انگلیس را به بارش باران به یاد دارم به همین خاطر بارش باران در بازی با انگلیس بهترین شرایط  برای آن‌ها و بدترین شرایط برای ما بود.

او افزود: عبدی نسبت به روند آماده سازی و امکاناتی که داشت راضی نبود و آن طرف قضیه هم فدراسیون فوتبال هست که نتوانست  منابع اقتصادی تامین کرده  تا  بتواند خواسته‌ها را برآورده کند. مصاحبه‌های عبدی نشان می‌دهد که دغدغه اصلی اش عبور از مرحله مقدماتی بود و نوع و سبکی که در نظر گرفته بود می‌توانست از تیم‌های دیگر عبور کند و بیشتر تمرکز بر دفاع، ضد حمله سریع داشت که بتواند از این قضیه استفاده کند.

رحیم پور بیان کرد: آنچه را که ما بعد از آن مشاهده کردیم که خستگی بیش از اندازه در بازی با انگلیس، تیم ملی نوجوانان را دچار فرسودگی کرد و این تیم نتوانست ریکاوری لازم را انجام بدهد و بازیکنان را به شرایط عادی خود برگرداند. یکی از دلایلش هم این بود که فاصله بین شهر‌ها زیاد بوده و کمتر توانستند ریکاوری کنند. همچنین به نظرم ما بازیکنان همسان که بتوانند با ارنج‌های مختلف بازی کنند، کمتر در این رقابت‌ها داشتیم و نفرات ۱۱ نفره زمین مسابقه  از بازی اول تا آخر به جز یکی، ۲ نفر همین‌ها بودند و متاسفانه روی خستگی بازیکنان تاثیر بیشتری داشته است.

کارشناس فوتبال گفت: کادر فنی مراکش قبل از بازی با ایران جنگ روانی  به راه انداخت و مصاحبه‌های زیادی داشت و تمرکز بازیکنان  و کادر فنی ما را بهم زده بود و آن لحظه‌ای که گل خوردیم هیچ تمرکزی در دفاع ما نبود. مدافعان ما بیشتر از مهاجمان حریف در محوطه جریمه بودند، اما ما نتوانستیم شرایط را طوری پیش ببریم که گل نخوریم.

رحیم پور درباره اینکه درست است این بازیکنان نوجوان را طوری پرورش بدهیم که به بزرگسالان راه یابند و این موضوع شدنی است، گفت: تفاوت این ۲  تیم ملی به سن بازیکنان برمی گردد. واقعیت امر این است که اگر ما د ررده نوجوانان و جوانان از بازیکنان غیر واقعی استفاده کنیم به دلیل دارا بودن توان و قدرت بالاتر نسبت به بازیکنان هم رده خود می‌توانند نتایج خوبی به دست آوردند، اما نمی‌توانند برای رسیدن به تیم ملی بزرگسال ادامه راه بدهند، چون در دنیا شاهد هستیم که بازیکنان از رده‌های پایین‌تر خودشان را به رد‌های بالاتر می‌رسانند. تیم ملی مراکش چند بازیکنش در آکادمی‌های مطرح دنیا بازی می‌کنند. اگر می‌بینیم که تیم مراکش به ۴ تیم برتر جام جهانی راه می‌یابد معلوم می‌شود عقبه و مسیر خوبی را دنبال می‌کند.  

source

توسط postbin.ir