**گزارش خبرنگار مهر** در دومین روز از دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم، که ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ برگزار شد، اجراهای متفاوتی در بخشهای تکنوازی و گروهنوازی انجام شد. در بخش تکنوازی، پنج برنامه از نوازندگان مختلف اجرا شد، در حالی که در بخش گروهنوازی سه اجرای مATING برگزار گردید. این اجراهای صحنهای در هتل سورینت برگزار شد و بعد از پایان آنها، بخش خیابانی جشنواره که از مراکز خرید سیتی سنتر قشم تا روستاهای اطراف ادامه یافت، با استقبال حسن علاقهمندان به موسیقی همراه بود.
**اجراهای تکنوازی**
– **رونیکا توکلی فرد**، با تجربه ۵ سال نوازندگی عود، از آثار میرزاعبدالله و درویش خان دو قطعه نصیرخانی (طوسی) و چهارپاره (مرادخانی) را اجرا کرد.
– **رحمان مومنی** از اصفهان، که در هر دو دوره جشنواره شرکت داشته و تحصیلهای خود را زیر نظر استادان نوا سلیمانی و حبیب خرمی انجام داده، قطعات «ونوشه» و «شورانگیز» را اجرا کرد.
– **میثم البوعلی عباسی** از بندر امام خمینی، شاگرد آقای فلاح پور، توانست از مقامهای رَست، عجم، نهاوند و بغداد و همچنین بدایهنوازی در مقام دشت برخوردها را اجرا کند.
– **مجاهد عبدالهی** از بندرعباس، به عنوان شاگرد آقای مرتضی کریمی، و به تجربه ۵ سال نوازندگی، از بدایهنوازیها برخوردها را اجرا کرد.
– **سید محمدعلی سبزواری** از تهران، بنا به شباهت، بخشی از قطعه «دل انگیزان» را اجرا کرد.
**اجراهای گروهنوازی**
– **گروه موسیقی نهیب** به سرپرستی آقای محمدرضا حسن خانی، قطعه «کوچ» را به آهنگسازی خود و دو قطعه دیگر به آهنگسازی روزبه صف آرایی و احمد خطیب اجرا کرد. این گروه همچنین بدایهنوازیهایی با ساز کمانچه و تار بدست روزبه صف آرایی و مهدی میرصفایی اجرا کرد.
– **گروه موسیقی نارنج** به سرپرستی آقای مهدی قاسمی، چهار اثر خود را با نامهای «دلتنگی»، «بهار»، «پریش» و «آشوب» اجرا کرد. این گروه از نوازندگانی مانند محمد توکلی (عود)، سیاوش مهمانپذیر (پرکاشن)، یاسین منصور آبادی (سنتور) و آرشاک انوری (پیانو) تشکیل شده بود.
– **گروه موسیقی کارما** به سرپرستی آقای شهاب عامری سیاهویی، قطعه «صوت» را به آهنگسازی خود اجرا کرد. نوازندگان این گروه شامل بهنام علیزاده (عود)، رامین علیپور (دهل) و امیرطیاری (مُرواس) بودند.
**پویش «با سازت بیا» و اجراهای کافهای**
یکی از بخشهای پربسامد جشنواره، پویش «با سازت بیا» بود، که از ایده مدیر هنری جشنواره، آقای رضا موسوی، آغاز شد. این پویش، که هدف آن دعوت گروههای موسیقی از سراسر کشور برای حضور در جشنواره بود، با استقبال شیطانی مردم و موسیقیدانان همراه بود. بهنام أبوالقاسم کیوریتور این پویش بیان کرد که برنامهای کوچک در بیرون یکی از مراکز خرید جزیره ایجاد شد و نوازندگان مختلف با هر میزان توانایی که داشتند، به این کمپین پیوستند.
اجراهای کافهای نیز بخشی مهم و شوردهنده دیگر از جشنواره بود، که هر شب در روستاهای گامبرون، سوزا و سهیلی برگزار میشد و با حضور محبان موسیقی، به شبهای قشم میزانی هیجان بخشیده است.
source