معاون دادگستری استان قزوین:

کم‌کاری برخی دستگاه‌های اجرایی زمان شناسایی تخلفات زمین را بیشتر می‌کند





معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین گفت: کم‌کاری برخی دستگاه‌های اجرایی زمان شناسایی و برخورد با تخلفات را بیشتر می‌کند، ضمن اینکه برخی از دستگاه‌ها نیز به هیچ وجه به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین متصل نیستند که این ایرادها باید هرچه سریع‌تر مرتفع شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین،  علی  فولیان  عصر امروز در پنجمین نشست کارگروه راهبردی سامانه پنجره واحد زمین استان قزوین گفت: هرگونه تعلل و تأخیر در استعلام و پاسخگویی زمینه‌سازی برای سودجویان و مجرمان است تا تخلف کنند، بنابراین بی‌توجهی به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ترک فعل بوده و افزایش فساد اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه مدیریت عالی استان بر اولویت پیشگیری همواره تأکید دارند، افزود: بر همین اساس هر دستگاهی باید از تمامی ابزارهای لازم به منظور پیشگیری از وقوع جرم استفاده کند و دوری از این فضا نیز خود مشمول ترک فعل خواهد بود.

معاون دادگستری استان قزوین با بیان اینکه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به دنبال مدیریت حوزه اراضی بوده و از طریق پایش و خدمات زمین انجام می‌شود، بیان کرد: نظارت هوشمند و جلوگیری از زمین‌خواری و فساد در حوزه زمین از عمده اهداف این پنجره واحد است که معمولاً در قالب سو استفاده صورت می‌گیرد.

فولیان اضافه کرد: کم‌کاری برخی دستگاه‌های اجرایی زمان شناسایی و برخورد با تخلفات را بیشتر می‌کند، ضمن اینکه برخی از دستگاه‌ها نیز به هیچ وجه به سامانه متصل نیستند که این ایرادها باید هرچه سریع‌تر مرتفع شود.

وی ادامه داد: تمامی دستگاه‌هایی که زمینه ارتکاب مفاسد زمین‌خواری در آنها بالاست، موظف به ثبت اطلاعات زمین و املاکشان در سامانه پنجره واحد مدیریت زمین هستند و اگر همکاری بین دستگاهی وجود نداشته باشد، این سامانه در حد یک شعار باقی خواهد ماند و هیچ تأثیری نخواهد داشت.

دبیر ستاد پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با بیان اینکه این سامانه همچنین به دنبال ایجاد شفافیت است تا به شبهات مردمی پاسخ داده شود، گفت: این پاسخگویی تا جایی است که ایرادها و گلایه‌مندی مردم در قبال ارائه مجوزها به نحو مطلوب پاسخ داده شود.

فولیان با اشاره به اینکه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین با یکپارچه سازی اطلاعات و آمارها می‌تواند هماهنگی و تسهیل‌گری را بین آنها افزایش دهد، افزود: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین نباید مردم را به زحمت بیندازد، چرا که الکترونیکی شدن این سامانه باید تسهیل و تسریع در فرآیندها را به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه پنجره واحد زمین باید در رأس پایش و گزارش قرار گیرد و در عین حال نیز موازی‌کاری در گزارش‌گیری از سامانه‌ها قابل قبول نبوده، چرا که این سامانه با هدف پیشگیری از جرایم حوزه زمین راه‌اندازی شده است.



انتهای پیام/


source

توسط postbin.ir