حواس تان به حساسیت باشد بذر چیا ( Salvia hispanica) با وجود فواید تغذیه ای، می تواند سلامت افراد را به خطر بیندازد. از جمله عوارض احتمالی آن می توان به ایجاد واکنش های آلرژیک، خفگی، مشکلات گوارشی و تداخل با داروها اشاره کرد. بذر چیا به دلیل اینکه منابع خوبی از فیبر، پروتئین، کلسیم، منیزیم و اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی دارد، مورد توجه قرار گرفته است. بسیاری از افراد بذر چیا را به غذا یا حتی نوشیدنی های خود اضافه می کنند هر چند بافت دانه دار و ژله ای آن، چندان مورد پسند برخی از افراد نیست با این حال طرفداران زیادی دارد. آن دسته از افرادی که به بذر چیا حساسیت دارند، باید از مصرف آن خودداری کنند. چنانچه پس از مصرف، بنا بر هر علت واکنش آلرژیک شدید به همراه علائمی چون خارش، کهیر و تنگی نفس شدید ایجاد شد، باید فورا به پزشک مراجعه کرد. در برخی موارد واکنش های آلرژیک ممکن است با علائمی چون سرگیجه، اگزما و ضایعات خارش دار ر …
…، تفاوت اصلی میان بادام زمینی کامل و کره بادام زمینی در تاثیر آنها بر میکروبیوم روده است. به گفته آنان، بادام زمینی کامل احتمالا به تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه در میکروبیوم کمک می کند؛ ترکیباتی که در همین مطالعه با کاهش سطح کورتیزول و نشانگرهای زیستی افسردگی هم مرتبط شناخته شدند. به این ترتیب یافته های اخیر نشان می دهد مصرف مواد غذایی کامل مانند بادام زمینی، در مقایسه با جایگزین های …
های این پژوهش، بیش از 85 درصد جمعیت جهان مقدار کافی از این ماده حیاتی را دریافت نمی کنند. محققان دلایل این کمبود را در ترکیبی از عوامل زیست محیطی و تغذیه ای می دانند؛ از جمله گرم شدن اقیانوس ها، صید بی رویه ماهی ها، آلودگی های دریایی و تغییرات در الگوهای غذایی بشر که به سمت مصرف بیش از حد اسیدهای چرب امگا-6 گرایش یافته اند. امگا-3 بیشتر در ماهی های چرب مانند سالمون، ساردین و همچنین …
گازهای گلخانه ای حاصل از تولید تا مصرف). نتیجه این ارزیابی نشان می دهد برخی غذاها هم برای بدن سودمندند و هم کمترین آسیب را به محیط می زنند. پنج گروه غذایی در صدر جدول قرار گرفتند که هم به کاهش خطر بیماری های مزمن کمک می کنند و هم ردپای کربنی پایینی دارند: این مواد غذایی نه تنها به بهبود سلامت قلب و کاهش ریسک دیابت و سرطان کمک می کنند، بلکه در مقایسه با گوشت های قرمز و فرآوری شده …
فواید چای سبز این است که به روشی طبیعی بدن را از شر سموم دفع می کند. 7) تخمه آفتابگردان تخمه آفتابگردان حاوی فیبر و فولات است که فواید طلایی برای بدن دارد؛ زیرا سلامت بدن را حفظ کرده و آن را از سموم و باقی مانده های مضر پاک می کند. 8) آووکادو آووکادو یکی از غذا های غنی از مواد مغذی مفید برای بدن است. آووکادو سرشار از اسید های چرب امگا 3 است که به بدن کمک می …
طول روز مرتبط بود. در حالی که بدن ما می تواند این چربی را تولید کند، سطوح آن تحت تأثیر رژیم غذایی و سلامت متابولیکی کلی است. غذاهایی مانند تخم مرغ، سویا، لبنیات و گوشت های بدون چربی می توانند به حفظ و تکمیل سطوح این چربی در خون کمک کنند. این مطالعه همچنین چندین متابولیت مرتبط با هورمون را شناسایی کرد که به همان اندازه تأثیرگذار بودند. برخلاف متابولیت های مرتبط با رژیم غذایی، این مولکول ها …
منابع تغذیه مطرح است که میزان مناسب توده چربی بدن در زنان برای بارور شدن نباید کمتر از 25% وزن بدن باشد. منتها افراط در مصرف چربی ها باعث ضعف هاضمه و کاهش تولید پیش سازهای مناسب برای تولید ماده منی در مردان می شود که این خود از عوامل ضعف قوای جنسی است. نه به کره، خامه و روغن کرمانشاهی مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد اسیدهای چرب اشباع و ترانس می تواند خطر ناباروری را افزایش دهد …
باکتروئیدها همراه بود. این جنس از میکروب ها نقش کلیدی در تجزیه کربوهیدرات ها و فیبرهای پیچیده و ساخت اسیدهای چرب زنجیره کوتاهی دارند که به تحریک تحرک روده کمک می کنند. در حالی که تنوع میکروبی روده شرکت کنندگان در واقع افزایش یافت، گروه هایی که افزایش یافتند، لزوما مفید نبودند. البته، مصرف غذا نیز نقش عمده ای در شکل دادن به میکروبیوم روده بازی می کنند و ورزشکاران در این مطالعه وقتی بار تمرین …
بوده اند که چرا زنان با خطر بیشتری ابتلا به آلزایمر مواجه هستند و نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که چربی های موجود در خون، به ویژه اسید های چرب امگا، می توانند نقش بزرگی در این مورد ایفا کنند. چربی ها یا لیپید ها نه فقط انرژی ذخیره شده در بدن محسوب می شوند، بلکه برای عملکرد صحیح مغز نیز مهم هستند. مغز انسان تقریبا 60 درصد چربی دارد و انواع خاصی از چربی ها به ساخت سلول های مغزی و پشتیبانی …
شفاآنلاین سلامت مطالعه ای مشترک از کالج کینگز لندن و دانشگاه کویین مری نشان می دهد که اسیدهای چرب امگا 3 می توانند در محافظت زنان در برابر بیماری آلزایمر نقش داشته باشند و توضیحی برای شیوع بالاتر این بیماری در زنان ارائه دهند. نتایج این تحقیق در مجله آلزایمر و زوال عقل منتشر شده است. به گزارش شفاآنلاین پژوهشگران دریافتند زنانی که به آلزایمر مبتلا هستند، سطوح پایین تری از چربی های غیر …
…. توصیه پژوهشگران به زنان دکتر لگیدو-کوئیگلی می افزاید: مطالعه ما نشان می دهد زنان باید مطمئن شوند که اسیدهای چرب امگا را از طریق رژیم غذایی خود ماهی های روغنی یا مکمل ها دریافت می کنند. با این حال، برای تعیین اینکه آیا تغییر ترکیب چربی ها می تواند مسیر زیستی آلزایمر را تغییر دهد، به کارآزمایی های بالینی نیاز داریم. اهمیت تفاوت های زیستی میان زنان و مردان …
…، سبزیجات و غلات کامل چربی های سالم مانند روغن زیتون و مغزها مصرف متعادل ماهی، پروتئین های کم چرب و لبنیات مصرف بسیار کم یا حذف گوشت قرمز این سبک تغذیه با سلامت بهتر قلب، افزایش حساسیت به انسولین و کاهش التهاب در بدن ارتباط دارد. لورن هریس-پینکاس، متخصص تغذیه و بلاگر غذایی از نیوجرسی، در گفت وگویی با Fox News Digital اظهار داشت …
اسیدهای چرب غیر استریفیه، چربی کل بدن، دور کمر و شاخص توده بدنی در تمامی مراحل ارزیابی منجر شد. شاخص های چربی کبد و سفتی کبد نیز در گروه کورکومین نسبت به گروه دارونما به طور قابل توجهی بهبود یافتند. کنترل قند خون: در ماه های 6، 9 و 12، سطوح قند خون ناشتا و HbA1c در گروه کورکومین به طور چشمگیری پایین تر بود، که نشان دهنده بهبود تنظیم قند خون در کنار مصرف متفورمین است. …
به گزارش صد آنلاین ، همان طور که می دانید کبد بدن را سم زدایی می کند و در نتیجه یک عضو ضروری و مهم برای بدن محسوب می شود و باید آن را سالم نگه دارید. نوشابه، سمی مهلک برای کبد مطالعه ای در سال 1948 انجام شد و تاثیر انتخاب های مختلف در سبک زندگی عمومی مردم را روی سلامت و طول عمرشان بررسی کرد و به نتایج جالبی دست یافت. آن ها تعدادی شرکت کننده را زیر نظر قرار دادند …
برخی از مکمل های غذایی در صورت مصرف بیش از حد می توانند اثر معکوس داشته باشند. مکمل های غذایی متحد مهمی در نبرد برای حفظ سلامت و زیبایی هستند. اما آیا می دانستید که مصرف بیش از حد برخی از این مواد می تواند پیری پوست را تسریع کند؟ مکمل های غذایی وعده افزایش انرژی، نشاط، جوانی و زیبایی را می دهند، اما برخی از این کپسول ها در صورت مصرف بیش از حد می توانند اثر معکوس داشته باشند …
از سلامت چشم ها نیز محافظت کند. این مشاور تغذیه گفت: ویتامین A یکی از ترکیبات موثر در این زمینه است که در سبزیجات و میوه های زرد رنگ مانند هویج، طالبی و کدو حلوایی به میزان زیادی یافت می شود. این ویتامین نقش محافظتی دارد و از بروز بیماری های چشمی جلوگیری می کند. او افزود: همچنین، ویتامین C می تواند به کاهش فشار چشم کمک کند و در سلامت چشم موثر باشد. نیاز روزانه بدن به ویتامین C …
که می تواند منجر به بیماری کبد شود. برخی مطالعات نشان می دهد که قند می تواند به اندازه الکل برای کبد مضر باشد حتی اگر اضافه وزن نداشته باشید، این یک دلیل دیگر برای محدود کردن غذاهای حاوی قندهای اضافه مانند نوشابه، شیرینی و آب نبات است. مصرف بیش از حد ویتامین آ بدن شما به ویتامین آ نیاز دارد. مصرف میوه ها و سبزیجات تازه، به خصوص آنهایی که قرمز، نارنجی و زرد هستند …
…> کمبود ویتامین D با سطوح بالاتر اضطراب مرتبط است. بر اساس یک مطالعه مروری در سال 2015، افراد مبتلا به علائم اضطراب یا افسردگی گاهی اوقات سطوح کلسیدیول (یا کلسیفدیول) را نیز کاهش می دهند، که وقتی ویتامین D در بدن تجزیه می شود، ایجاد می شود.از آنجایی که تعداد کمی از غذاهای گیاهی حاوی ویتامین D هستند، مصرف مکمل های غذایی ویتامین D، گذراندن زمان بیشتر در آفتاب و خوردن ماهی های چرب مانند سالمون می تواند سطح …
آجیل ها با خواص ضد پیری: 1. گردو دلیل: گردو یکی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا-3 (ALA) است که به مبارزه با التهاب مزمن کمک می کند. خرید گردو و مصرف آن ربشه بسیاری از بیماری های مرتبط با پیری را برطرف می کند. ترکیبات کلیدی: آنتی اکسیدان های قوی (به ویژه پلی فنول ها)، ملاتونین (برای تنظیم خواب) و ویتامین E. فواید: محافظت از سلامت مغز، کاهش خطر بیماری های قلبی و بهبود …
افزایش سطح جنس های Blautia و Eubacterium، به علاوه خانواده Muribaculaceae که تولید اسید چرب زنجیره کوتاه(SCFA) را افزایش می دهند. این نیز نشانگر بهبود سلامت متابولیک است. نکته مهم این است که همچنین کاهش تعداد مجموعه ای که هنوز طبقه بندی نشده است، وجود داشت که با التهاب و تغییرات میکروبیوم مرتبط با چاقی در موش ها مرتبط است. جمعیت ها عموماً از طریق رژیم غذایی پرچرب افزایش می یابند. گونه های …
قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است که سالانه میلیون ها تن از آن مصرف می شود. این نوشیدنی نه تنها به عنوان یک عامل بیداری و افزایش تمرکز شناخته شده، بلکه در سال های اخیر توجه زیادی از سوی جامعه علمی و پزشکی به اثرات آن بر سلامت انسان معطوف شده است. تحقیقات متعددی نشان داده اند که مصرف منظم و متعادل قهوه می تواند با کاهش خطر بسیاری از بیماری های مزمن و افزایش طول عمر مرتبط باشد. در این …
آن می شود. موش هایی که این تله را مصرف کردند، قند خون پایین تر، مقاومت کمتر به انسولین و التهاب و فیبروز کبدی کمتری داشتند بدون اینکه تغذیه یا وزن بدنشان تغییر کند. شرترزر که عضو مرکز تحقیقات متابولیسم، چاقی و دیابت و مؤسسه تحقیقات گوارشی دانشگاه مک مستر است، می گوید: این یک روش کاملاً جدید برای درمان بیماری های متابولیک مانند دیابت نوع 2 و بیماری کبد چرب است. به جای هدف قرار دادن هورمون ها یا کبد به طور مستقیم، ما سوخت میکروبی را قبل از ورود به بدن متوقف می کنیم ، …
. بر اساس تحقیقات، بیشترین نشاسته مقاوم را در موزهایی خواهید یافت که هنوز سبز هستند و به نظر می رسد این ترکیب دارای اثرات پری بیوتیکی است. 4. لوبیا انواع لوبیاها منبع عالی فیبر و پری بیوتیک هستند. نتایج یک نشان داد که مصرف منظم لوبیا منجر به بهبود میکروبیوم روده می شود. هم چنین گفته می شود مصرف لوبیا از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند و ممکن است برای سایر ابعاد سلامت گوارش نیز …
معکوس کند. با پیرترشدن جمعیت جهان و طول عمر بالاتر، بدن انسان همیشه آماده ی حفظ سلامت طولانی مدت نیست. این چنین پژوهش ها به ما راهکارهایی ارائه می کنند که سلامت طولانی تر را ممکن ساخته و از بروز بیماری ها پیشگیری کنند. در پایان، پژوهشگران نتیجه گیری کرده اند پیری فرآیندی پیچیده است که به طور چشمگیری بر بیماری های مرتبط با افزایش سن تأثیر می گذارد و مداخلات مؤثر را نیز با چالش مواجه می کند. فعلاً تنها تعداد معدودی از روش های جامع ضدپیری توانسته اند نشانه های آن را به عقب بازگردانند. …
احمد اسماعیل زاده اظهار کرد: نوشابه ها هیچ ماده مغذی مفیدی برای بدن ندارند که بتوان مصرف آن ها را توصیه کرد و در حقیقت هیچ ترکیب مفیدی در نوشابه ها وجود ندارد که بتوان آن را عاملی برای بهبود سلامت دانست. آمار مصرف نوشابه در کشور اسماعیل زاده گفت: بر اساس آخرین بررسی های انجام شده در کشور، میانگین مصرف روزانه نوشابه در افراد بزرگسال 22 میلی لیتر در مناطق شهری، 16 میلی لیتر در …
مطالعه معتبر علمی نشان نداده که مصرف آن در صبح موجب افت توان ذهنی یا یادگیری شود. این متخصص تغذیه ادامه می دهد: پنیر – به خصوص پنیرهای کارخانه ای – نه تنها در وعده صبحانه مفید است، بلکه ترکیب آن با مغزی مثل گردو یا سبزیجاتی مثل سبزی خوردن، گوجه یا خیار، اثربخشی اش را افزایش هم می دهد و توصیه ای است که هم ریشه در طب سنتی دارد و هم از نگاه تغذیه مدرن منطقی است. گردو به خاطر داشتن اسیدهای چرب مفید و …
به گزارش ایران اکونومیست ؛ ایمنی غذا به کنترل تمام انواع خطرات مرتبط با مواد غذایی در طول حمل و نقل و پردازش مواد غذایی اشاره دارد تا اطمینان حاصل شود که برای مصرف انسان ایمن است و خطری برای سلامت انسان ندارد. مصرف مواد غذایی ناایمن مسئول حدود 600 میلیون مورد بیماری های منتقله از طریق غذا و 420000 مرگ در سال است (WHO، 2022). این بیماری ها می توانند در اثر وجود انواع خطرات میکروبی، شیمیایی و …
سخن نگوید. به گزارش ساینس آلرت ، مطالعه ای تازه از مایلز ریچاردسون، روانشناس در دانشگاه دربی بریتانیا، نشان می دهد حتی واژه هایی که برای بیان ارتباط انسان با طبیعت استفاده می شوند، در حال کاهش هستند. برای بررسی این ارتباط در طول زمان، پایگاه داده های گوگل بوکس ان گرام ویور از کتاب های مربوط به دوره ی بین سال های 1800 تا 2019 تحلیل شد و فراوانی استفاده از 28 واژه ی مرتبط با طبیعت، مانند …
…. فیبر های محلول می توانند با کاهش مایعات اضافی در بدن، احتمال ابتلا به اسهال (مخصوصا در طول سفر) را کاهش دهند. فیبر های نامحلول هم می توانند با افزایش حجم مدفوع، به افزایش حرکات منظم روده و رفع یبوست کمک کنند. 5. تربچه به حفظ سلامت قلب کمک می کند براساس مطالعه جامعی که درباره تاثیر آنتوسیانین ها بر کاهش التهاب ناشی از استرس اکسیداتیو در بدن انجام شده، مشخص شده است که …
بیان اینکه استخوان مانند سایر اجزای بدن، عضوی زنده است و شرط زنده بودن آن، تعویض سلول ها است، اظهار کرد: در واقع زمانی استخوان زنده می ماند که سلول های مرده آن به صورت مرتب از بین برود و با سلول های جدید جایگزین شود. وی با بیان اینکه به نوعی از سلول هایی که در استخوان وجود دارد، سلول های استخوان ساز گفته می شود، افزود: نوع دیگری از سلول ها، سلول هایی هستند که سلول های دارای عمر بیشتر را …
source