سئو سایت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، روز یکشنبه بیستم اسفندماه در مراسم افتتاح سه پروژه عمرانی درمانی در بیمارستان آیت الله طالقانی، با اشاره به جایگاه بی‌بدیل خیرین در همراهی و همکاری با سپیدپوشان عرصه سلامت، گفت: با همت ستودنی خیرین سلامت شاهد افتتاح پروژه‌های متعددی از جمله نوسازی و بهسازی بخش‌های مختلف در سال گذشته در این بیمارستان بودیم و امروز نیز سه پروژه مهم بهره برداری می‌شود.

وی ضمن تقدیر از مشارکت خیرین و نقش بی بدیل آنان در زدودن آلام محرومان و مددجویانی که به مراکز دولتی مراجعه می‌کنند گفت: امروز بیمارستان‌های دولتی ملجا مددجویان و بیماران کم برخوردار دارای مشکلات اقتصادی است.

زالی، مشارکت خیرین در عرصه‌های مختلف حوزه سلامت از جمله درمان و بیمارستان‌ها را یکی از مؤثرترین و اصیل‌ترین خدمات خیر و مردم دوستانه عنوان کرد.

وی افزود: بین فقر و بحث درمان، وسعت و انقباض سفره مردم رابطه مستقیم وجود دارد و یکی از بررسی‌های مهم درخصوص شاخص‌های فلاکت بار در عرصه جهانی این است که افراد به چه میزان در حوزه سلامت و درمان با پرداخت از جیب دچار آسیب‌های اقتصادی می‌شوند.

به گفته زالی، یکی از شاخص‌های مهم در عدالت اجتماعی این است که چند درصد مردم یک جامعه از خدمات درمانی محروم هستند یا در هنگام دریافت خدمات درمانی به لایه‌های زیرین اقتصادی منتقل می‌شوند.

وی یادآور شد: در این راستا مشارکت و سرمایه گذاری خیرین و مدیران حوزه‌های سلامت در حوزه درمان و بیمارستان‌های دولتی می‌تواند کاملاً هدفمند و ساماندهی شود.

زالی با اشاره به محدودیت بودجه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مشارکت خیرین را باعث بهسازی و تداوم خدمات بیمارستان‌های دولتی برشمرد.

وی در ادامه یادآور شد: تعطیلی یا تقلیل خدمات بیمارستان‌های دولتی پیامدهای ناگوار اجتماعی برای افراد مستضعف و نابرخوردار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حضور پررنگ و پرنشاط خیرین در راستای اعتلای خدمات درمانی در بخش‌های دولتی و آموزشی را موجب رونق، گسترش، تحقق عدالت اجتماعی و رفع کاستی‌های بهداشتی و درمانی و ایجاد برنامه‌های مفید برای افراد نابرخوردار برشمرد است که بیمارستان‌های دولتی میزبان پرافتخار آنان هستند.

زالی بیمارستان طالقانی را یکی از مراکز اصلی درمانی و آموزشی دانشگاه برشمرد و یادآور شد: زیرساخت و شالوده‌ریزی آینده ایران از مجرای آموزشی می‌گذرد. همانطور که شما خیرین با نگاه بلند، عمیق و آینده‌نگارانه در شالوده‌ریزی فرهنگ نوین با ساخت مدارس مشارکت دارید به اهمیت فضاها و مصادیق آکادمیک و آموزشی دانشگاه نیز توجه داشته باشید.

وی خطاب به خیرین گفت: شما عزیزان با کمک به مراکز آموزشی حوزه سلامت نه تنها نیازهای یک مرکز آموزشی را فراهم می‌کنید بلکه یک خدمت ملی انجام می‌دهید. زیرا دانش آموختگان این مراکز که در آینده به خدمت‌رسانی در سراسر کشور می‌پردازند با دریافت آموزش‌های لازم به اطبا و متخصصان زبده و متبحری مبدل خواهند شد.

زالی خاطرنشان کرد: گرچه بیمارستان طالقانی در جغرافیای خاصی واقع شده اما گستره آموزشی و درمانی و اثربخشی آن بسیط و ملی است.

به گفته وی، بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در کشور بالاترین میزان مشارکت خیرین حوزه سلامت به بیمارستان‌های آموزشی درمانی اختصاص داشته است، زیرا خیرین معتقدند با اعتلای مراکز آموزشی و درمانی، سلامت کشور نیز اصلاح می‌شود.

زالی، بیمارستان طالقانی را یکی از مراکزی عنوان کرد که در فضای آموزشی آن تمام سطوح فراگیران از رشته‌های مختلف علوم پزشکی از کاردانی تا تخصص و فوق تخصص و فلوشیپ مشغول تحصیل هستند و تاکید کرد: چنین بستر متنوعی از خدمات آموزشی دارای نیازهای بیشتری است و برخی از این آموزش‌های تخصصی وابسته به تجهیزات گران قیمت است.

وی، بیمارستان طالقانی را از معدود بیمارستان‌های کشور دانست که دارای دو پژوهشکده بزرگ غدد و گوارش است و آن را نشان از پویایی و نشاط تحقیقاتی این مرکز ذکر کرد.

زالی با اشاره به اهمیت مشارکت خیرین در حوزه تحقیقات گفت: در سال ۲۰۲۳ بیشترین میزان مشارکت خیرین در آمریکا در حوزه تحقیقات سلامت محور بوده است که این فرهنگ در ایران نیز خوشبختانه در حال استقرار است به نحوی که در بیمارستان طالقانی شاهد مشارکت خیرین در حوزه‌های آموزشی و درمانی و تحقیقات هستیم.

رئیس دانشگاه با اشاره به وجود بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان طالقانی خاطرنشان کرد: علاوه بر مراجعان تهرانی، بخش زیادی از مراجعان این مرکز را بیماران ارجاع شده از سراسر کشور و مناطق کمتر برخوردار محروم و نابرخوردار تشکیل می‌دهند.

زالی ضمن تبیین جایگاه، ویژگی‌ها و عملکرد بیمارستان طالقانی تاکید کرد که مشارکت خیرخواهانه خیرین در این مرکز آثار و پیامدهای درخشانی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه سخنان خود از خانواده خیر مرحوم دکتر محمود نوربخش در راستای بهسازی و نوسازی بخش جراحی عمومی این مرکز تقدیر کرد و شادروان محمود نوربخش را پزشکی حاذق و الگویی شایسته برای نسل جوان عنوان کرد.

زالی با اشاره به اهمیت بازسازی و بهسازی بخش جراحی گفت: در این بخش، مرگ و حیات درهم تنیده شده است و مداخلات پزشکی در موارد اضطراری، حیات بخش و منجر به نجات جان افراد می‌شود و از مرگ جلوگیری می‌کند.

وی ضمن نکوداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر محمود نوربخش خاطرنشان کرد که نام و یاد وی به عنوان طبیبی حاذق در کالبد این بیمارستان همواره جاری و ساری خواهد بود و مصداق بارز باقیات صالحات و صدقه جاریه است.

زالی بهسازی و بازسازی بخش جراحی، تأسیسات و CSR این بیمارستان با حمایت خیرین را موجب بهبود و ارتقای خدمت‌رسانی به مراجعان و بیماران دانست و از اهتمام و تلاش‌های انسان دوستانه خیرین در راستای ارتقای خدمات درمانی و زدودن آلام بیماران تقدیر کرد.

محمدرضا کارگری نایب‌رئیس هیئت‌مدیره مجمع خیرین کشور نیز در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش کادر سلامت در راستای خدمت رسانی به بیماران و دردمندان، یاد و خاطره شهدای سلامت و ایثارگری کادر درمان در پاندمی کرونا را گرامی داشت.

وی با اشاره به اهمیت سلامت افراد به بیان گزارشی اجمالی در خصوص مشارکت خیرین در بیمارستان‌های سراسر کشور پرداخت و آمادگی خیرین برای حمایت از حوزه سلامت را اعلام کرد.

در ادامه محمدرضا مشاری رئیس بیمارستان به معرفی جایگاه و عملکرد این مرکز در ارائه خدمات درمانی به بیماران پرداخت.

به گفته وی این مرکز درمانی دولتی با دارا بودن بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی متعدد به ارائه خدمات درمانی به بیماران و مراجعان تهرانی و بیماران ارجاعی از سراسر کشور و نقاط محروم می‌پردازد.

در ادامه این مراسم برادر مرحوم دکتر محمود نوربخش خیر مشارکت کننده در بازسازی بخش جراحی عمومی بیمارستان به ذکر خاطراتی از مرحوم نوربخش پرداخت و وی را از نخبگان علمی و پزشکی کشور برشمرد و از زحمات کادر درمان و کشور و این بیمارستان تقدیر کرد.

هاشم سلیمی آشتیانی عضو مجمع خیرین کل کشور نیز در این مراسم ضمن تقدیر از حمایت خیرین حوزه سلامت، اقدامات خیرین را شکر نعمات الهی برشمرد و با اشاره به برخی از اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان در طی سال گذشته، بیمارستان طالقانی را یکی از مراکز درمانی دولتی مهمی برشمرد که نیاز به توجه بشتر خیرین دارد.

وی با اشاره به عملکرد این مجمع در حوزه‌های مختلف و اقدامات صورت گرفته خواستار مشارکت خیرین حاضر در پروژه‌های آتی این مجمع شد.

براساس این گزارش این مراسم با حضور دکتر زالی رئیس دانشگاه، دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر اسدی سرپرست مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و مجمع خیرین سلامت دانشگاه، دکتر مشاری رئیس بیمارستان، حاج آقا سلیمی آشتیانی، کارگری و جمعی از خیرین سلامت برگزار شد.

در خاتمه این مراسم با حضور خیرین حوزه سلامت پروژه‌های مذکور رسماً مورد بهره برداری قرارگرفتند.

براساس این گزارش بخش جراحی بیمارستان با متراژ ۹۲۰ مترمربع به صورت کامل بازسازی شده و بخش CSR نیز توسعه یافته و با متراژ ۱۶۳ مترمربع مورد بازسازی کامل قرار گرفته است. بازسازی کامل تأسیسات این بیمارستان نیز مطابق با استانداردهای وزارت بهداشت و معاونت درمان، انجام گرفت.

source

توسط postbin.ir