با افزایش آلودگی هوا، مصرف ویتامین‌های C و E به‌عنوان آنتی‌اکسیدان‌های قوی نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی ایفا می‌کند.

ویتامین C با منابعی چون پرتقال، لیمو شیرین، گوجه‌فرنگی، اسفناج و کرفس، رادیکال‌های آزاد ناشی از آلودگی را خنثی می‌کند.

ویتامین E نیز با محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب، از طریق مصرف گردو، بادام، زیتون، روغن‌های گیاهی و سبزیجات برگ‌سبز تأمین می‌شود.

گنجاندن این ویتامین‌ها در رژیم روزانه، راهی مؤثر برای مقابله با آسیب‌های ناشی از آلودگی هواست.


منبع



خبرگزاری دانشجو


انتهای پیام/


source

توسط postbin.ir