با افزایش آلودگی هوا، مصرف ویتامینهای C و E بهعنوان آنتیاکسیدانهای قوی نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی ایفا میکند.
ویتامین C با منابعی چون پرتقال، لیمو شیرین، گوجهفرنگی، اسفناج و کرفس، رادیکالهای آزاد ناشی از آلودگی را خنثی میکند.
ویتامین E نیز با محافظت از سلولها در برابر آسیب، از طریق مصرف گردو، بادام، زیتون، روغنهای گیاهی و سبزیجات برگسبز تأمین میشود.
گنجاندن این ویتامینها در رژیم روزانه، راهی مؤثر برای مقابله با آسیبهای ناشی از آلودگی هواست.
منبع
خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/
source

